Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz gandalf #6305 üzenetére

Kértük a nickedet is, friendre rakunk, ha látom fent vagy, akkor rádírok. Vik-el is így megy ez.
    Utána meg amihez kedvünk van -néha olyan is, amihez nincs, mert pl. Spy-ba "segítettem", nem mintha ott nagy segítség lennék. Kavatra is egyedül ment inkább, mert ha bent vagyok, akkor ott mindenki meghal... a kavatok elsőként :D

Amúgy Vikkel nehéz lépést tartani, rohangál örökké... mire lehentelek, kinyitogatok, Ő már 2 szobával arrébb van... :D Sorry that I'm loot...

Néha a nightwave miatt belépek a földön is küldikbe, az excavation kell is a cryotic miatt. Ilyenkor van, h újoncokkal vagyok, nyugisan scannelgetek, ha bánat van, akkor odapirítok (Oberon 1-es, meg dobok rétet a gép köré), scannelek tovább. Fel szoktam ajánlani, h vegyenek fel és adok modokat, ha tudnak tradelni.

Rengeteg kezdőnek tudtam már így segíteni. Néha csak egy intensify, néha archwing modok, shield charger, de volt már sg multishot is, amit adtam. Most ugrálósból van sok (lighting, ice), de van pistol pestiliance (dual stat) is, amit továbbadok...
    Ephemerából is van, ami dupla, trripla, de ezek nem tradelhetők asszem.
    Vannak prime cuccaim is, amit tudok adni, igaz most nem sok, mert kevesebbet nyitogatok, meg inkább formákat vettem ki.

Kell a nicked, játszunk 'oszt annyi. :K
    Jövő héttől kényszerszabi, ha az elfogy, akkor 4 órában leszünk, "köszi" vírus...
    Viszont lesz idő játszani, ha nem őrülök meg itthon... :(((

Ahogy a kolléga írta, Amprex is van olyan jó és van olyan rossz, mint az ignis. Miért? Mindkettő fain, HA (!) kap egy krumplit, meg úgy 4-6 formát... Egen. De az arca plasmor is benyelt sokat, meg a Fulmin is. Ha teheted, ne is ignisre, hanem Fulminre menj szerintem. Más jellegű, a reload is érdekes (önmagát tölti fel), rá kell érezni. Shred-el viszont -igaz rövidebb hatótávval- tudja azt, amit az ignis wraith, sőt.

Új hozzászólás Aktív témák