Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gandalf
üzenetére
Kértük a nickedet is, friendre rakunk, ha látom fent vagy, akkor rádírok. Vik-el is így megy ez.
Utána meg amihez kedvünk van -néha olyan is, amihez nincs, mert pl. Spy-ba "segítettem", nem mintha ott nagy segítség lennék. Kavatra is egyedül ment inkább, mert ha bent vagyok, akkor ott mindenki meghal... a kavatok elsőként
Amúgy Vikkel nehéz lépést tartani, rohangál örökké... mire lehentelek, kinyitogatok, Ő már 2 szobával arrébb van...
Sorry that I'm loot...Néha a nightwave miatt belépek a földön is küldikbe, az excavation kell is a cryotic miatt. Ilyenkor van, h újoncokkal vagyok, nyugisan scannelgetek, ha bánat van, akkor odapirítok (Oberon 1-es, meg dobok rétet a gép köré), scannelek tovább. Fel szoktam ajánlani, h vegyenek fel és adok modokat, ha tudnak tradelni.
Rengeteg kezdőnek tudtam már így segíteni. Néha csak egy intensify, néha archwing modok, shield charger, de volt már sg multishot is, amit adtam. Most ugrálósból van sok (lighting, ice), de van pistol pestiliance (dual stat) is, amit továbbadok...
Ephemerából is van, ami dupla, trripla, de ezek nem tradelhetők asszem.
Vannak prime cuccaim is, amit tudok adni, igaz most nem sok, mert kevesebbet nyitogatok, meg inkább formákat vettem ki.Kell a nicked, játszunk 'oszt annyi.

Jövő héttől kényszerszabi, ha az elfogy, akkor 4 órában leszünk, "köszi" vírus...
Viszont lesz idő játszani, ha nem őrülök meg itthon...
Ahogy a kolléga írta, Amprex is van olyan jó és van olyan rossz, mint az ignis. Miért? Mindkettő fain, HA (!) kap egy krumplit, meg úgy 4-6 formát... Egen. De az arca plasmor is benyelt sokat, meg a Fulmin is. Ha teheted, ne is ignisre, hanem Fulminre menj szerintem. Más jellegű, a reload is érdekes (önmagát tölti fel), rá kell érezni. Shred-el viszont -igaz rövidebb hatótávval- tudja azt, amit az ignis wraith, sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest