Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
vettél már dragon keyeket?
Minap folyton belefutottam ezekbe, persze kulcsom nem volt. Kavatot kerestem, lett is, de semmi kód sajna.
Endgame? Voltál már a temple of profitban is? Emlékszem, mikor először véletlenül odakeveredtem, utána megnéztem, h hol voltam, azt a helyet kerüljem el...
Minden nullifier engem akart
Profit taker az endgame, nem? Még nem kaptam küldit rá, gondolom Fortuna a hátsó szobában lesz, vagy a kölköknél?
Igazán nem szeretem a vénuszt, néha horgásztam, mászkáltam, pár ilyen thermia meg pókvadászaton voltam, de inkább Cetus jön be. Majd ráveszem magam erre is egyszer...
Meglett Vauban meg még pár cucc. Amprex igazi hentelőgép lett, csak kellett rá 6 forma+catalyst... De nagyon jó vele menni, kicsi arca plasmor, de itt van rapid fire is. Ajánlom, ha nem félsz ennyit herdálni rá -bár neten láttam stat buildet is, kevesebb formával, dual modokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagy teljesítmény, hosszú üzemidő kedvező áron
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- World of Warships
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest