Hirdetés
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gandalf
üzenetére
Nem szabad feladni, vannak kiskapuk!
Nekem is itt segítettek: a feladat, h lopakodj és melee-t használj csak, ne vegyenek észre.
Az NEM kikötés, h a melee nem lehet dobós!
Nekem vmi disc volt felspécizve, messze repült. Innentől kis gyakorlás, h mennyire kell "elé" dobni, milyen sorrend, stb. és kész.Később lesz ahol a talaj porlad el alattad, körben le kell lődözni a rosszakat. Gyakorlást megcsináltam oberon+akarius-al. Oberon 1-es képessége, h az ellenre célozva meglövöd, és belőle kiszabaduló orbok már "hőkövetők" és megölik aki körülötte van. Akarius még jobb, instant hőkövető. Nem kell erő, érdemes tárra, esetleg multishotra moddolni.
De itt nem adtam fel, gondoltam kipróbálom Titániát. És működik. 4-es ulti, madár leszel, kényelmesen körberepülsz, mindenki meghal, ööm, bódottá.
És ahogy a kolléga is említette: rengeteg videó van fent, ajánlanak wf-et adott mr tesztre, de a taktikát is bemutatják, ill. hogy mire figyelj.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- DELL Latitude 5285 (Tablet) 2 az 1 ben,FHD +,12.3,i5-7200U,8GB 128GB SSD,LTE, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest