Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tápos kibeszélő offtopik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gandalf
üzenetére
Nem szabad feladni, vannak kiskapuk!
Nekem is itt segítettek: a feladat, h lopakodj és melee-t használj csak, ne vegyenek észre.
Az NEM kikötés, h a melee nem lehet dobós!
Nekem vmi disc volt felspécizve, messze repült. Innentől kis gyakorlás, h mennyire kell "elé" dobni, milyen sorrend, stb. és kész.Később lesz ahol a talaj porlad el alattad, körben le kell lődözni a rosszakat. Gyakorlást megcsináltam oberon+akarius-al. Oberon 1-es képessége, h az ellenre célozva meglövöd, és belőle kiszabaduló orbok már "hőkövetők" és megölik aki körülötte van. Akarius még jobb, instant hőkövető. Nem kell erő, érdemes tárra, esetleg multishotra moddolni.
De itt nem adtam fel, gondoltam kipróbálom Titániát. És működik. 4-es ulti, madár leszel, kényelmesen körberepülsz, mindenki meghal, ööm, bódottá.
És ahogy a kolléga is említette: rengeteg videó van fent, ajánlanak wf-et adott mr tesztre, de a taktikát is bemutatják, ill. hogy mire figyelj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eredeti játékok OFF topik
- Filmvilág
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Formula-1
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tápos kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest