Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Asztrofotózás
- Hobby elektronika
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gandalf
aktív tag
válasz
üzenetére
köszi, de mint írtam, nem kívánok 1 ft-ot sem áldozni, hisz azt írták ebben a játékban minden elérhető fizetés nélkül
természetesen ha másképpen nem megy fordítok rá valamennyit, csak azt gondoltam nem kell...mind másra jó, igen..a garát el is adtam, mert az excalibur 100x jobb volt az én stílusomnak..(bár a mostani shiti-val lehet fasza lett volna a pajzsos képességgel) a nigh-os 2-esevel majd 3-asával jövő ellent az excalibur extra kardos funkciójával simán legyaptam, garával én szívtam mert nem volt elég jó fegyver hozzájuk, most a limbó-val a kimaxolt shotgunnal simán levadászom őket, ha lemegy a pajzsom, nyomok egy shift-et, bekerülök egy "hasadékba", megvárom míg feltölt, újabb shift és lövöm a komákat
csak azért kérdeztem, mert kifejleszthetném pl. az oberont, vagy amiket jutalomként kaptam, chroma vagy garuda frame-et, de így látatlanban nem akarom beszopni mint a gara-t 
nagyon jó kis game ez, jó bonyolult, nem is lehet megunni annyi a variáció

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
természetesen ha másképpen nem megy fordítok rá valamennyit, csak azt gondoltam nem kell...mind másra jó, igen..a garát el is adtam, mert az excalibur 100x jobb volt az én stílusomnak..(bár a mostani shiti-val lehet fasza lett volna a pajzsos képességgel) a nigh-os 2-esevel majd 3-asával jövő ellent az excalibur extra kardos funkciójával simán legyaptam, garával én szívtam mert nem volt elég jó fegyver hozzájuk, most a limbó-val a kimaxolt shotgunnal simán levadászom őket, ha lemegy a pajzsom, nyomok egy shift-et, bekerülök egy "hasadékba", megvárom míg feltölt, újabb shift és lövöm a komákat