Hirdetés
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tápos kibeszélő offtopik
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Apple asztali gépek
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gandalf
aktív tag
válasz
üzenetére
köszi, de mint írtam, nem kívánok 1 ft-ot sem áldozni, hisz azt írták ebben a játékban minden elérhető fizetés nélkül
természetesen ha másképpen nem megy fordítok rá valamennyit, csak azt gondoltam nem kell...mind másra jó, igen..a garát el is adtam, mert az excalibur 100x jobb volt az én stílusomnak..(bár a mostani shiti-val lehet fasza lett volna a pajzsos képességgel) a nigh-os 2-esevel majd 3-asával jövő ellent az excalibur extra kardos funkciójával simán legyaptam, garával én szívtam mert nem volt elég jó fegyver hozzájuk, most a limbó-val a kimaxolt shotgunnal simán levadászom őket, ha lemegy a pajzsom, nyomok egy shift-et, bekerülök egy "hasadékba", megvárom míg feltölt, újabb shift és lövöm a komákat
csak azért kérdeztem, mert kifejleszthetném pl. az oberont, vagy amiket jutalomként kaptam, chroma vagy garuda frame-et, de így látatlanban nem akarom beszopni mint a gara-t 
nagyon jó kis game ez, jó bonyolult, nem is lehet megunni annyi a variáció

Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 VENTUS XS OC Eladó!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- Samsung Odyssey G9 LC49G95TSSRXEN - 5120 x 1440 - 240Hz
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Fekete Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 Plus / 256GB / Sárga szín / Új készülék! / E-sim modell / Garancia!
- HP omen 17-w131ng bontva
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
természetesen ha másképpen nem megy fordítok rá valamennyit, csak azt gondoltam nem kell...mind másra jó, igen..a garát el is adtam, mert az excalibur 100x jobb volt az én stílusomnak..(bár a mostani shiti-val lehet fasza lett volna a pajzsos képességgel) a nigh-os 2-esevel majd 3-asával jövő ellent az excalibur extra kardos funkciójával simán legyaptam, garával én szívtam mert nem volt elég jó fegyver hozzájuk, most a limbó-val a kimaxolt shotgunnal simán levadászom őket, ha lemegy a pajzsom, nyomok egy shift-et, bekerülök egy "hasadékba", megvárom míg feltölt, újabb shift és lövöm a komákat