Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Nem biztos, hogy azért nem rakja be. Van hogy több kört is szoktunk menni, és így a következő körbe átmentődik az addig összeszedett pont így gyorsabban is végzel. Én csak hardot megyek és csak akkor ha van booster amúgy a többit felesleges.
Indexre ha solozol akkor a legjobb a rhino meg mondjuk arca plasmor. Rhino armor fel, aztán adj neki. Nyilván mindkettőbe kellenek formák, tele a net meg a youtube buildekkel. Ha van csapat akkor az más kérdés, mert ott már lesz fragger is a csapatban, aki csak spotolja a coinokat
rhino meg porszívózza.
Amit ajánlok, hogy majd a catchmoon kitgunt idővel szedjétek ki elég OP megbuildelve endgame-re tökéletes.
Rhinot amúgy is érdemes megbuildelni mert az szinte bármire jó, elég fasza túlélő és Inarossal szemben ő buffolni is tud. A sima rhinoba meg a primedba is beletoltam eddig 3-3 frormát
(igen a simába is, mert amikor kezdtem a primed a vaultban volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
rhino meg porszívózza.