Hirdetés
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tápos kibeszélő offtopik
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
válasz
anubys1984
üzenetére
Én még pont ma ki tudtam venni a 29-est, azaz az Umbra Formát. Más kérdés, hogy nemigen tudom mit kezdjek vele. Az Umbra Excaliburral anno érkezett 3 db warframe forma és a kardjához is 2 umbra mod ha jól emlékszem. De ahogy ott látom, ez a 3 warframe mod akkor igazán erős, ha együtt vannak berakva. Azaz ha az Umbra Vitality modot berakom (ami még nem fullos), akkor valami 350% életet ad ha egyedül van, de a másik 2-vel együtt már most is 560% lenne. Viszont csak 1 db Umbra Formát adtak ugye, emaitt nem éri meg lecserélni pl a 440%-os alap Vitality modot erre...
Persze lehet hogy ha fullos, akkor már most is jobb mint az alap, de a világon nincs annyi Endo, amivel ki tudnám húzni, úgyhogy elfér az inventoryban addig is. Remélem később beleteszik a játékba, akár Relics küldetésekbe, akár Marketbe az Umbra Formát, akkor már lesz értelme használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- Crimson Desert
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest