Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Androidos tablet topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Nekem jött össze így vagy 10-15 alkatrész, hogy nem volt olyan relikem, de valaki éppen nyitott... talán pont emiatt az utóbbi időben nem is csináltam mást, csak relikeztem agyba-főbe...főleg a defens és survivoros küldiket szeretem reliknyitásra, mert ott kis szerencsével nem csak nyitogatunk reliket, hanem kapunk is.
Mindig azt csinálom, hogy amiből a legtöbb van, azzal megyek be...
Meso most is van vagy 45-50 darab, neo is szerintem 20 körül. Gyakorlatilag nem tudom mindet kinyitni.
Bár a venkához egy guard még nekem is kellene, csak sajnos pont a 15-20 perc közötti survivort nem vállalják már sokszor, illetve defensnél is van, hogy lvl10 után kiugranak, pedig onnan lenne jobb esély.Valaki esetleg megírhatná, hogy a venka gauntlethez szükséges reliket hol lenne érdemes farmolni, arra most én is rámennék egy kicsit jobban, csak több esély lenne, ha nekem is lenne néhány olyan relikem radiantozva.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Crimson Desert
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- Asus Radeon HD5770 GDDR5 512 MB 128 bit videokártya
- 0perces Kolink KLA-003
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest