Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
drachoHUN
senior tag
Star Chartot megnyitod, és villognak azok a node-ok amiket még nem csináltál meg. Illetve a Junctionöknél még meg vannak a feltételek hogyan unlockolhatod őket. Szerintem ezek legyenek most a prioritás, hiszen így oldasz fel egyre több dolgot. Nem tudom pontosan mennyit haladtál, de van pár fegyver ami sima mezei creditért is megvehető az elején. Azokkal tudod kicsit húzni a masteryt.
Mindig van mit csinálnom, még 800 óra után is. Nekem ezért furcsa amit írsz.Az biztos, hogyha keveset tudsz játszani, akkor lassúnak fogod érezni a haladást. Meg lehet gyorsítani kicsit a dolgokat némi platinával. Én például vettem, amikor 75%-os akció volt a napi reward. Persze úgy vettem, hogy akkor már láttam, hogy úgyis sokat fogom tolni, nekem megéri áldozni rá némi kis pénzt. De ezt majd el tudod dönteni, ha már többet toltad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- Milyen processzort vegyek?
- Tesla topik
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest