Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz Źşë' #4415 üzenetére

A sortikat így most nem vágom, hogy mik. Az alerteket csinálgatom én is. Tegnap tényleg csk Jackal-t farmoltam, hogy meglegyenek a Rhino alkatrészek. Meg kiszedtem Dojo-ból a Zephyr alkatrészeket. Bár Zephyr-t most nem fogom összetenni. Azt mondják annyira nem jó.

Trinity-t és Valkyr-t szeretném nagyon. De még messze vagyok azok beszerzésétől. Mondjuk teljesen még nem néztem utána hol szerezhetőek be.

Csinálgatom a küldetéseket, hogy minden fel legyen oldva, és ne kelljen taxiznom majd később. A föld sincs még kimaxolva mert van mission amihez MR5 kell.

És mivel ennyire az elején vagyok, még nem tudom hol van az a Void traider.

Cetus-on már voltam de csak mentem egy kört kb. Szeretnék szép sorban haladni, nem tudom van e értelme már most Cetus-on csinálnom bármit is.

Ma megpróbálok traidelni. Elvileg van pár Rhino alkatrészem ami felesleges, azokat megpróbálom majd eladni pár platért.

Van már pár Relic-em is, azt is ki kellene próbálnom, hogy hogyan lehet tárggyá tenni. :) Nem tudom azt egyedül megpróbálhatom pug-gal? Vagy oda csapat ajánlott?

Új hozzászólás Aktív témák