Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
A sortikat így most nem vágom, hogy mik. Az alerteket csinálgatom én is. Tegnap tényleg csk Jackal-t farmoltam, hogy meglegyenek a Rhino alkatrészek. Meg kiszedtem Dojo-ból a Zephyr alkatrészeket. Bár Zephyr-t most nem fogom összetenni. Azt mondják annyira nem jó.
Trinity-t és Valkyr-t szeretném nagyon. De még messze vagyok azok beszerzésétől. Mondjuk teljesen még nem néztem utána hol szerezhetőek be.
Csinálgatom a küldetéseket, hogy minden fel legyen oldva, és ne kelljen taxiznom majd később. A föld sincs még kimaxolva mert van mission amihez MR5 kell.
És mivel ennyire az elején vagyok, még nem tudom hol van az a Void traider.
Cetus-on már voltam de csak mentem egy kört kb. Szeretnék szép sorban haladni, nem tudom van e értelme már most Cetus-on csinálnom bármit is.
Ma megpróbálok traidelni. Elvileg van pár Rhino alkatrészem ami felesleges, azokat megpróbálom majd eladni pár platért.
Van már pár Relic-em is, azt is ki kellene próbálnom, hogy hogyan lehet tárggyá tenni.
Nem tudom azt egyedül megpróbálhatom pug-gal? Vagy oda csapat ajánlott?
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- 27% - ASRock RX 7900 XTX Taichi WHITE 24GB OC Videokártya
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- Xbox Series S 512Gb Digital Edition, 24 hónap Garancia, Fehér Színben, Dobozában
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4329
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom azt egyedül megpróbálhatom pug-gal? Vagy oda csapat ajánlott?