Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
A sortikat így most nem vágom, hogy mik. Az alerteket csinálgatom én is. Tegnap tényleg csk Jackal-t farmoltam, hogy meglegyenek a Rhino alkatrészek. Meg kiszedtem Dojo-ból a Zephyr alkatrészeket. Bár Zephyr-t most nem fogom összetenni. Azt mondják annyira nem jó.
Trinity-t és Valkyr-t szeretném nagyon. De még messze vagyok azok beszerzésétől. Mondjuk teljesen még nem néztem utána hol szerezhetőek be.
Csinálgatom a küldetéseket, hogy minden fel legyen oldva, és ne kelljen taxiznom majd később. A föld sincs még kimaxolva mert van mission amihez MR5 kell.
És mivel ennyire az elején vagyok, még nem tudom hol van az a Void traider.
Cetus-on már voltam de csak mentem egy kört kb. Szeretnék szép sorban haladni, nem tudom van e értelme már most Cetus-on csinálnom bármit is.
Ma megpróbálok traidelni. Elvileg van pár Rhino alkatrészem ami felesleges, azokat megpróbálom majd eladni pár platért.
Van már pár Relic-em is, azt is ki kellene próbálnom, hogy hogyan lehet tárggyá tenni.
Nem tudom azt egyedül megpróbálhatom pug-gal? Vagy oda csapat ajánlott?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Bravo C7VFK 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- HP ZBook Fury G11 i9-14900HX / 128GB RAM / RTX 4000 Ada / 4K OLED / 2TB / dokkoló
- BONTATLAN GARANCIÁLIS MACBOOK AIR M4 // 16GB RAM // 256GB SSD
- PS4 lemezes // 1 kontrollerrel
- HP ProBook 450 G4 // i5-7200U // 4GB RAM // 120GB SSD
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom azt egyedül megpróbálhatom pug-gal? Vagy oda csapat ajánlott?