Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA® driverek topikja
- Autós kamerák
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- E-book olvasók
- Home server / házi szerver építése
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
drachoHUN
üzenetére
Ma (magamhoz képest) elég sokat jatszottam, 3/4 mastery szintet haladtam. Jó sok cucc készül, köztük Rhino is. Nagyon jól elvagyok a játékkal, tetszik, hogy pörgős. Sajna a sztori küldetésekkel még mindig nem tudok haladni, nincs aktív. Az nagyon tetszik, hogy bedob sokszor squadba, az nagy segítség. Alerteket is csinálom folyamatosan, főleg ha bp-t ad. Azt hiszem elég jól kiigazodom egyedül is a játékban, kezdem megtanulni a dolgokat. A Jupiterig jutottam ma, de a Ceres-en van még két kisebb küldim.
És frankón beszíneztem a Warframe-met. [link] Kicsit minimal, de nekem bejön. "Úgy hallottam" fontos, hogy jól nézzek ki. Bár én sose látom a társaim kinézetét, sose figyelem.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest