- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen asztali médialejátszót?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
nem hiányzott nekem sem, a bolygórendszer dizájnos mint a fene, de átláthatatlan, gyakorlatilag egy nulla, nem találtam az extractor dronjaimat, hogy hova raktam le őket, túl pici "ikonnal" jelöli a szegmenseket, és ezáltal is átláthatatlan, meg ez hogy a Tower kulcsok átkerültek relikviákba, az oké hogy látni miket dobnak, de miért nem maradhatott meg úgy ahogy volt és egy extra menüvel, vagy valamivel kiegészült volna... jah meg extra cuccként meg lehet venni szindikátustól pár archwing/új- fegyver darabjait, ill még lett ez az berakva megint frissítés gyanánt... eléggé emészteni kell a változásokat

// plusz a void küldetéseknek mostantól semmi értelme, nem ad semmi rewardot, csak ezek a relikviaszaroktól lehet prime cuccokat kapni (legalábbis eddigi tapasztalat...). fura érzés bemenni viod küldetésre úgy hogy nem ad épkézláb rewardot... sztem mintha egy asztalra szépen felállított makettet most felborítottak volna mindenestül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Rog Ally Xbox (2028 decmberig Garis)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os áfás számla - 0401BE
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest