Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
Super Jump - Heavy Impact-al régen se ért semmit emlékeim szerint... meg heavy impact önmagában is értelmetlen kártya. Ahogy észrevettem mindegyik karakternek pont hogy erősség függvényében fel vannak osztva a képességei, más és más célt szolgálva. Engem nem zavar az hogy egyikkel kevesebb ellen hullik mint amennyi a másikkal, elvégre energiaszükséglet is azt tükrözi/sugallja, hogy az a képesség erősebb amely több naftát fogyaszt. Slash Dash-el akár ki is lehet térni egy komolyabb ellenfél elől, szóval sokoldalúan fel lehet használni, nem feltétlen kell szétvágnia egy G3 tagot sztem. Super Jumpal meg könnyebb elérni az említett rejtett szobákat/helyeket, ezeket a képességeket én mind használni is szoktam sokszor van az hogy bekukkantok helyekre, megkönnyíti a mozgást stb... kb mint quake 3ban a strafejump

Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung kuponkunyeráló
- Jogász topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Fire TV stick/box
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Kiváló Logitech G920 kormány + Posta! Xbox One, Xbox Series, PC
- Steelseries Arctis Nova 7 Gen 2
- INGYEN FOX - Samsung 980 PRO 1TB SSD PCIe 4.0 (dobozával)
- INGYEN FOX! - Patriot Viper Blackout - 2x8 GB - 3200 MT/s - CL16
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i5-1235U/16GB RAM /256 GB SSD/13.3"FHD magyar bill. laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- DELL Alienware 16X Aurora AC16251 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest