Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
Super Jump - Heavy Impact-al régen se ért semmit emlékeim szerint... meg heavy impact önmagában is értelmetlen kártya. Ahogy észrevettem mindegyik karakternek pont hogy erősség függvényében fel vannak osztva a képességei, más és más célt szolgálva. Engem nem zavar az hogy egyikkel kevesebb ellen hullik mint amennyi a másikkal, elvégre energiaszükséglet is azt tükrözi/sugallja, hogy az a képesség erősebb amely több naftát fogyaszt. Slash Dash-el akár ki is lehet térni egy komolyabb ellenfél elől, szóval sokoldalúan fel lehet használni, nem feltétlen kell szétvágnia egy G3 tagot sztem. Super Jumpal meg könnyebb elérni az említett rejtett szobákat/helyeket, ezeket a képességeket én mind használni is szoktam sokszor van az hogy bekukkantok helyekre, megkönnyíti a mozgást stb... kb mint quake 3ban a strafejump

Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest