- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Mult héten összedobtam egy vSAN miniclustert (2 node direct connect).
Már az első nap gyanús volt, hogy valami nem 100-as a hálózattal. A hálózatos legények tagadtak persze
Valami istenverte QoS van a core switcheken...
Jobb oldalt a tényleges sebesség, ha elindítottam bármit (ISO feltöltés, vMotion, replikáció Veeam-el.) úgy max 20-30Mbit-et tudott a gigabites háló, a latency meg felment 300ms fölé.
A végén már ugrattam is a legényket, hogy küldjék már haza a takkernénét aki 10 megabites D-link hubokat kötöget össze mindennel a szerverszobában
Bal oldal alján némi rugdalás után már elértük a mágikus 230Mbit-es sebességet a core switcheken, felette meg a 10Gbites VSAN háló rendes sebessége, azt szerencsére nem a core-on hajtjuk át.
Valaki nagyon elkefélt valamit a Juniper switcheken....
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest