Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Megkaptam egy jó kis problémát, amibe munkatársam futott bele, csak ő közben elment szabira.
Annyit tudok, hogy volt egy tároló hiba, ami miatt elvileg az ESXi 6.5 snapshotnak detektálja a lunokat, így nem lehet datastore-t növelni. Átküldte a következő leírás: vSphere handling of LUNs detected as snapshot LUNs (1011387) illetve azt mondta, hogy umountolni kéne a datastore-okat, majd újra mountolni resignature-el.
Gondoltam létrehozok egy teszt Datastore-t, unmountoltam majd mount, de a az UUID nem változott. Ha meg rányomta, hogy delete datastore akkor ugye törölte a tartalmát is. A leírásban nem említi, hogy mit csináljak a már meglévő datastore-ral (jelenleg használatban van, éles gépek futnak rajta)
A régi vSphere kliensben emlékszem, hogy volt ilyen Assign a new signature opció, de ezen a webes felületen nem ajánl fel ilyet. Mi lehet a megoldás ilyenkor? Hogy tudom úgy újracsatolni a datastore-t, hogy a tartalma megmaradjon, de az UUID megváltozzon?Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Íme az új Android Auto!
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest