Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A Thinkpad topikból érkezvén szeretném a segítségeteket kérni. Tudom kissé szokatlan
de VMware ESXi-t szeretnék futtatni egy Lenovo T400-as notebookon (Win7-x64, 8GB RAM, legújabb BIOS). Azt szeretném kérdezni, hogy másnak van-e ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Az első próbálkozásomat egy ESXi v6.0-val végeztem, de sajnos elég hamar elakadtam, mert már az installer sem akart felboot-olni. Próbáltam DVD-ről és USB drive-ról is boot-olni, el is indult a telepítő, de félúton a gép megfagyott. Némi fórumozgatás után kiderült, hogy a telepítéshez a BIOS-ban le kell tiltani az "Intel Virtualization Technology" és az "Intel VT-d Feature" funkciókat a CPU menüben. Így valóban elindult a telepítő, sikeresen le is futott, de utána amint megpróbáltam a fentieket visszakapcsolni, a boot ismét megfagyott. Felmerül a kérdés, hogy van-e értelme úgy egy hypervisor-t futtatni, hogy a CPU-ra vonatkozó fenti két paraméter le van tiltva...
Esetleg sikerült valakinek működére bírni?Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC játékok egyben
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest