- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Léghűtés topik
- Apple MacBook
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A Thinkpad topikból érkezvén szeretném a segítségeteket kérni. Tudom kissé szokatlan
de VMware ESXi-t szeretnék futtatni egy Lenovo T400-as notebookon (Win7-x64, 8GB RAM, legújabb BIOS). Azt szeretném kérdezni, hogy másnak van-e ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Az első próbálkozásomat egy ESXi v6.0-val végeztem, de sajnos elég hamar elakadtam, mert már az installer sem akart felboot-olni. Próbáltam DVD-ről és USB drive-ról is boot-olni, el is indult a telepítő, de félúton a gép megfagyott. Némi fórumozgatás után kiderült, hogy a telepítéshez a BIOS-ban le kell tiltani az "Intel Virtualization Technology" és az "Intel VT-d Feature" funkciókat a CPU menüben. Így valóban elindult a telepítő, sikeresen le is futott, de utána amint megpróbáltam a fentieket visszakapcsolni, a boot ismét megfagyott. Felmerül a kérdés, hogy van-e értelme úgy egy hypervisor-t futtatni, hogy a CPU-ra vonatkozó fenti két paraméter le van tiltva...
Esetleg sikerült valakinek működére bírni?Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest