Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Amazon Kindle
- TCL LCD és LED TV-k
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Fali konzol lapos tévékhez
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
hangyaqtya
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Kis segítséget kérnék. Újra telepítenem a winfost.
Fel telepítettem a VMware Workstation-t is. Egy másik meghajtóra készítettem el korábban a vírtuális gépeket amit most az úratelepítés után nem tudok megnyitni. Rákattintok, hogy "Open a virtual machine" ott kitallozom a .vmx kiterjesztésű állományt és nem történik semmi. Hibaüzenet sem jelenik meg. A 11-es verziót használtam korábban készített virtuális gépek esetén is. Nem volt még ezzel kapcsolatban tapasztalatom. Nem tudom miért nem nyitja meg. Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Lenovo Legion 5 pro
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fel telepítettem a VMware Workstation-t is. Egy másik meghajtóra készítettem el korábban a vírtuális gépeket amit most az úratelepítés után nem tudok megnyitni. Rákattintok, hogy "Open a virtual machine" ott kitallozom a .vmx kiterjesztésű állományt és nem történik semmi. Hibaüzenet sem jelenik meg. A 11-es verziót használtam korábban készített virtuális gépek esetén is. Nem volt még ezzel kapcsolatban tapasztalatom. Nem tudom miért nem nyitja meg. Előre is köszi a segítséget.