Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
&#&@@!!#-ba bele. Gondoltam megcsinálom ma este kényelmesen a VCP550D-t, tanulok rá már pár napja.
Végigkattintottam az authorization processt a mylearn-ön, a végén ezt írta:
"your request to register for the certification exam is undergoing the authorization process. This process should take no longer than 15 minutes."
Ennek már 2 órája. A szöveg alatt van egy Candidate ID ugyan, amit állítólag meg lehet adni a PearsonVUE-nél, és menni fog a vizsga (egy ismerősöm mondta, aki eljutott idáig, de még nem szánta rá magát a vizsga elindítására). De itt jön be a bónusz kérdés: én eddig a SZÁMALK-nál vizsgáztam, és úgy tippelem, hogy beregisztráltak a VUE-nél ők maguk, ebből adódóan nincs se login se jelszó a birtokomban. Jöttek viszont levelek @pearson.com feladóval a számalknak megadott címemre a régi vizsgák kapcsán. Erre a címre megpróbáltam most kérni egy "login/pass" emlékeztetőt, de azt írja a pearsonvue.com, hogy nem talál ilyen felhasználót. Regisztráljak egy újat szerintetek?
Lehet hogy naiv gondolat volt péntek estére időzíteni a dolgot, főleg ha a számalknak is lesz köze hozzá (de ne úgy legyen).

Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mini-ITX
- Bluetooth hangszórók
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- SzoftverPremium.hu
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest