Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganz-[HUN]
addikt
töröld ki a francba, és töldsd újra. sérült a cucc.
Egyébként annyi, hogy megnyitod azt a párat, amit futtatni akarsz, mivel Tab-ok vannak, így tudsz váltani, mint internetböngészőben. majd indítod őket mint azt szokás. Felesleges dolog egyszerre többet futatni.
2vm-nél ajánlott legalább 3 mag. mert annyira befogja, hogy eszméletlen.
3Vm-et 4 maggal lehet, és mindegyiknek Legalább 1gb ram ajánlott XP, és affelett.És mivel i5-öt használsz, 4 magos. Nem tudom.
És 4 mag+8gb ram=3vm mert
3VM=4 mag kell (3 a Vm-eknek, és egy a hostnak, hogy még az is használható legyen hellyel-közzel), 3GB ram, mert Ajánlott XP-től felfele az 1gb, Vistának, 7-nek, 8/8.1-nek ajánlott több is.
íggy kb. 2-2-t tudsz ki osztani, és az is 6gb.Én így mértem mindig is.

Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Assetto Corsa Rally
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Marathon (2025)
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Könyvajánló
- Projektor topic
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest