Hirdetés
- OLED TV topic
- Mini PC
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Ma a kérdések világnapja van nálam.... Itthon úgy néz ki a hálózat hogy Internet-->Router-->Virtual WS08. Na most azt hogyan tudom megoldani, hogy a guest oprendszeren az alapértelmezett átjáró maga a szerver legyen? DHCP-ben adtam hozzá egy router-t a szerver ip címére konfigolva. Ez szép és jó, gondoltam így nem működik, meg kellene osztani a netet a kliensek felé, mentem mendegéltem a hálózati kapcsolatok-->adapterek-->sharing felé, viszont akkor rögtön el van szexuálva az ip cím kiosztás.
Gondoltam adok hozzá még1 virtuális hálókártyát, és itt le is blokkolt az agyam.....Nem tudom merre innentől.... Ez nem az én napom

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest