Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
DopeBob
üzenetére
Nos a kérdés az, hogy melyik megoldást válasszam, illetve hogy tudnám leghatékonyabban megoldani.
Nem csak az jöhet szóba amit írtam, más megoldást is szívesen várok 
A platform VmWare Workstation jelenleg. Csak nem értem, ha a kliens gépbe van bedugva a webcam,akkor hogy fogom virtuális gép alatt egyáltalán az illesztőprogramját feltelepíteni. Mert ugye nem a HOST gépbe van dugva, így nem is érzékeli a virtuális gép az eszközt

Router-t és Wifit a minőség és sebesség szempontjából írtam, a kliens wifin keresztül csatlakozik a HOST gépre, ahol a virtuális gép található, tehát nem LAN-on keresztül, így aggódok a képátvitel minősége miatt. Egy Youtube videót próbáltam ki, de kb 3-4 másodpercet csúszott a hang és akadt. Ezért írtam a B megoldást hogy RD App-al a WS08-on jobban járok-e.
Összefoglalva azt szeretném, hogy egy hulladék notiból virtualizáció segítségével valami elfogadható teljesítményű gépet varázsolni, így megspórolva az új noti vásárlását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem csak az jöhet szóba amit írtam, más megoldást is szívesen várok