Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
DopeBob
üzenetére
Nos a kérdés az, hogy melyik megoldást válasszam, illetve hogy tudnám leghatékonyabban megoldani.
Nem csak az jöhet szóba amit írtam, más megoldást is szívesen várok 
A platform VmWare Workstation jelenleg. Csak nem értem, ha a kliens gépbe van bedugva a webcam,akkor hogy fogom virtuális gép alatt egyáltalán az illesztőprogramját feltelepíteni. Mert ugye nem a HOST gépbe van dugva, így nem is érzékeli a virtuális gép az eszközt

Router-t és Wifit a minőség és sebesség szempontjából írtam, a kliens wifin keresztül csatlakozik a HOST gépre, ahol a virtuális gép található, tehát nem LAN-on keresztül, így aggódok a képátvitel minősége miatt. Egy Youtube videót próbáltam ki, de kb 3-4 másodpercet csúszott a hang és akadt. Ezért írtam a B megoldást hogy RD App-al a WS08-on jobban járok-e.
Összefoglalva azt szeretném, hogy egy hulladék notiból virtualizáció segítségével valami elfogadható teljesítményű gépet varázsolni, így megspórolva az új noti vásárlását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem csak az jöhet szóba amit írtam, más megoldást is szívesen várok