Hirdetés
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Projektor topic
- RAM topik
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- OLED TV topic
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- 3DMark 11 eredmények
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
kismonguz
üzenetére
Szia! Igen, viszont maradtam a Server 2k8-as megoldásnál, mert sajnos W7 alatt nem tudom hogyan kell reverse dns lookup zone-hoz hozzáadni a PTR-t, vagyis a vSphere Client-ben hogy fogok csatlakozni a W7 alatt létrehozott vCenter Server-re. AD LDS-t letöltöttem,feltettem, de sajnos no luck.
Amúgy is 4GB RAM-al nemsokmindent tudok csinálni, fut az ESXI server 2GB RAM-al, fut a 2k8 1.5GB RAM-al, kell a VmWare-t futtató masinának is vagy 1.5GB RAM úgyhogy vClient alatt elindítok egy virtuális gépet és kb meg is halt a rendszer. Jövőhéten bővítem 12GB-ra az alap masinát, az már 1-2 kliens erejéig csak-csak elég lesz.

ZxZ: ha van elég RAM-od bővítsd a virtuális masinát, nálam is swap-ol a 2k8 1.5GB RAM-al, 2GB RAM-al viszont már hasít. ITT találsz egy kis leírást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest