- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
márNemKereső
üzenetére
1. Ez így szerintem logikátlan, figyelembe véve az árakat ráadásul a tesztkörnyezet nem tud 100%-ig valós, környezetet emulálni, OK, én csak játékokkal próbáltam, és azt is vágom, hogy nem erre való, de akkor mégsem tud, nemigaz???
2. zseni is vagyok épp, de most itt nem erről van szó
egyszerűen a telepítés után olyan marha sok lehetőségem nincs ezt-azt állítgatni, esetleg ha a verziók közti különbségeket veszem alapul???? Ilyentén valóban nagy szoftver, bár én a workstation és a player között sem láttam sok különbséget ... (biztos van, különben nem lenne két különböző verzió)Mindegy, nálam okosabbak szerint biztos van értelme, és akkor az úgy is van, én mindenesetre nem találtam

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egyszerűen a telepítés után olyan marha sok lehetőségem nincs ezt-azt állítgatni, esetleg ha a verziók közti különbségeket veszem alapul???? Ilyentén valóban nagy szoftver, bár én a workstation és a player között sem láttam sok különbséget ... (biztos van, különben nem lenne két különböző verzió)