Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
márNemKereső
tag
Erről csak annyit: volt egy win7 enterprise 10/30 napos próbaváltozat a gépemen.
Rá egy virtualbox, bele 3D támogatással egy ubuntu. Amíg ablakozott módban futott a virtualbox, addig az ubuntu képes volt 3D effekteket használni. Ha fullscreenre váltottam, akkor meghülyült. OK, emlékeztem erre a hozzászólásodra, ebben a konfigban már amúgy sincs szükségem a virtualbox azon hálózati szolgáltatásaira, ami miatt korábban a vmware kiesett, hát felraktam. Új virtuális gép, bekapcsolt 3D-vel, bele az előbbi ubuntu újrahúzva, amikor a desktopon be akarom kapcsolni a 3D effekteket, közli, hogy nem lehet. Nem talál drivert. (guest alkatrészek telepítve).
Vmware le, virtualbox vissza, ő kezeli a vmware virtuális diszkjeit is, így már a linuxot nem kellett újra húzni, ablakozott módban itt is műxik a compiz csicsázása.
Lehet, hogy windows guestre jó, linuxhoz nem nyerő. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- LG 32MR50C-B Monitor
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- DELL Latitude 5285 (Tablet) 2 az 1 ben,FHD +,12.3,i5-7200U,8GB 128GB SSD,LTE, WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest