- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
márNemKereső #1193 üzenetére
Nem gondolom, hogy itt hozzáállásról lenne szó, ez nem társadalmi munka vaze
Sokkal inkább műveletlen vagyok a témában, és a tapasztalataimat mondom, mely ugyan csekély, ám pont ezért kérdeztem.
Választ ugyan nem kaptam, inkább csak kritikát (tőled), azt meg inkább csak sejtem, hogy olyan marha sokat te sem tudsz a dologról, különben mondanád -
törölt tag
válasz
márNemKereső #1191 üzenetére
1. Ez így szerintem logikátlan, figyelembe véve az árakat ráadásul a tesztkörnyezet nem tud 100%-ig valós, környezetet emulálni, OK, én csak játékokkal próbáltam, és azt is vágom, hogy nem erre való, de akkor mégsem tud, nemigaz???
2. zseni is vagyok épp, de most itt nem erről van szó
egyszerűen a telepítés után olyan marha sok lehetőségem nincs ezt-azt állítgatni, esetleg ha a verziók közti különbségeket veszem alapul???? Ilyentén valóban nagy szoftver, bár én a workstation és a player között sem láttam sok különbséget ... (biztos van, különben nem lenne két különböző verzió)
Mindegy, nálam okosabbak szerint biztos van értelme, és akkor az úgy is van, én mindenesetre nem találtam
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest