- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Canon EOS DSLR topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CsodaPOK #1154 üzenetére
Jó, hát akkor mire van? Ugyan nem vagyok bennfentes a témában, de sztem többen használják/nák játszani, mint az eredeti, számomra ismeretlen céljára.
De nyilván ha nem arra készült, vagy alkalmatlan rá, akkor ezt kell elfogadni ... Felrakok egy "rendes" XP-t a kisebb vinyómra, és probléma kilőve
driverekkel mit kellett mókolni??? valós gépen cserélgettem, nyilván ez is számít. Nem vagyok meggyőződve, hogy az 1999-es XWA menni fog a Radeon HD 5570-esemen.
Minden VMware nélkül, már a régi 8800-as karikkal is volt probléma ezen játék esetében, nVidia karikkal meg amúgy is font problémák voltak a játékmenet alatt, de ez javítva lett.
Kösz a válaszokat azért
VMware tools: win98 SE alatt nincs hang. Pipa a helyén. Főgép rendben. Virtuális XP alatt tools nélkül is van minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Google Pixel topik
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest