Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Projektor topic
- E-book olvasók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CsodaPOK
üzenetére
Jó, hát akkor mire van? Ugyan nem vagyok bennfentes a témában, de sztem többen használják/nák játszani, mint az eredeti, számomra ismeretlen céljára.
De nyilván ha nem arra készült, vagy alkalmatlan rá, akkor ezt kell elfogadni ... Felrakok egy "rendes" XP-t a kisebb vinyómra, és probléma kilőve

driverekkel mit kellett mókolni??? valós gépen cserélgettem, nyilván ez is számít. Nem vagyok meggyőződve, hogy az 1999-es XWA menni fog a Radeon HD 5570-esemen.
Minden VMware nélkül, már a régi 8800-as karikkal is volt probléma ezen játék esetében, nVidia karikkal meg amúgy is font problémák voltak a játékmenet alatt, de ez javítva lett.
Kösz a válaszokat azért

VMware tools: win98 SE alatt nincs hang. Pipa a helyén. Főgép rendben. Virtuális XP alatt tools nélkül is van minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen autót vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest