- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi erősítő építése
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-book olvasók
- Apple MacBook
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- HP ProLiant MicroServer Gen8
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobrika
tag
válasz
varmi2 #58875 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy a kazán, hanem, hogy a hőmérő szenzor elég nagy baromságokat mutat. Láttam több ryzenes gépet és úgy tűnik még mindíg minden mag hőmérséklete "szinkronban van".
Semmit sem kell gyakorlonom, azok rendesen meg lettek töltve és pont minden lemez úgy áll, hogy nem lehet hozzáférni semmihez, a fittingeket alig tudtam lehúzni, mert nem fért be a kezem a tartályok alá stb. SLI rendszernél túl közel van az alsó kártya az oldallaphoz, szar volt normálisan behajtani a csövet például. Nagy a ház, de annyira rosszak az arányai, hogy macerás szerelni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- ARCTIC Liquid Freezer III 420 ARGB 2030.10.28-ig garancia
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360S (RGB mentes) - FEHÉR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest