- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CPU léghűtés kibeszélő
- Léghűtés topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pakmara
őstag
válasz MPowerPH #57198 üzenetére
Van ezekkel a szívattyúkkal itt valakinek tapasztalata? A baj egyébénként vele szvsz az hogy már jön rájuk vám meg áfa (vagy rosszul tudom?) és akkor már nem biztos hogy megéri.
más: Szívattyúk kapcsán van kérdésem (lehet belevágok egy víz építésébe de még csak terv) VPP775-ről olvastam, hogy bajos széria. Mi a helyzet a VPP655-össel? Hogy viszonyul hangban/teljesítményben egy D5-höz mondjuk?
Köszi, Pakmara
-
MPowerPH
félisten
válasz agentJ #57194 üzenetére
A tartalyt en is szivesen beprobalnam, de en ezektol a pumpaktol mindig feltem. Ugye van nekik rendes pumpajuk is, amit gondolkozas nelkul megvennek.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
rup1u5
nagyúr
válasz agentJ #57194 üzenetére
Egész minőséginek tűnik és látom rögzítőt is adnak a tartályhoz. Berendelem én is ha már ilyen olcsó.
A pumpa meg a tartály közé még kelleni fog egy ilyen adapter is ha jól látom.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
agentJ
tag
válasz rup1u5 #57193 üzenetére
https://www.aliexpress.com/item/BYKSKI-Silver-150MM-X-50MM-diameter-cylindrical-water-cooled-tank-acrylic-water-coolant-tank-cooling-B/32814686330.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d76JMtn
https://www.aliexpress.com/item/VAKIND-DC-12V-0-5A-Super-Silent-Water-Circulation-Cooling-Pump-G1-4-thread-Tube-Connector/32838940423.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dAD3exb
A pumpát benéztem,az 20 dolcsi volt amikor novemberben rendeltem,nem pedig 10,de így is nagyon jó ár-érték arányban szerintem.
-
F e Z o
veterán
válasz Plasticbomb #57190 üzenetére
Ha nincs vrm, vram szenzor, akkor a hwinfo sem mutatja. Evga ICX-nél pl van...
H2O über alles!
-
-
tomcat78
őstag
válasz juliensorel #57187 üzenetére
Nem megsértődtem,csak jeleztem,hogy szerintem ide nem illő módon sikerült megfogalmaznod a mondandódat.A szövezgkörnyezetet figyelembe véve a kazán nekem elég lenézően hatott.Ennyi a problémám vele,és nem az,hogy tanácsolsz valamit.
"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
juliensorel
senior tag
válasz tomcat78 #57186 üzenetére
Jézus...az RX-ek köztudottan melegek és mivel hw hűtésekről beszélünk éppen, ezért hozzászóltam ,hogy szerintem annak még inkább szüksége van plusz hűtésre.
A kazán szón ennyire megsértődtél? ráadásul nem is neked szólt
Nekem is volt több "kazán" kártyám is, na és? Jobban kell hűteni ennyi.[ Szerkesztve ]
-
tomcat78
őstag
válasz juliensorel #57184 üzenetére
Talán pont azért,mert itt nem szoktuk egymás hw-it minősítgetni,főleg nem negatív előjellel..Erre próbáltam finoman célozni,de látom nem ment át.Fanboykodni van más topic is szerintem.Gyanítom senki nem kíváncsi a kártyák teljesítményéről alkotott véleményedre.Még,ha igaz sem itt a helye.
"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
juliensorel
senior tag
válasz agentJ #57181 üzenetére
Persze, így is tök jó, nagy előnyre tettél szert már ezzel is. Én csak azt gondolom, meghálálja a kártya ha nem passzív a többi része se (pl. egy 8 centis jóféle ventit kap még), mondjuk ez nyilván hosszútávon kérdés csak.
@tomcat78: az rx480 nem mondható hú de nagy teljesítményűnek, azonos szinten az nvidia általában hűvösebb. nem értem miért vered a fejd a falba...ez egy fórum
-
agentJ
tag
válasz Plasticbomb #57182 üzenetére
Nekem az 1286/2000MHz-es RS változat van.
Egyébként a VRM és a VRAM hőmérsékleteket mivel lehet monitorozni?Próbáltam már 10 féle programot(Trix,AB,Wattman,stb) de egyik kártyára se írnak semmit,GPU-Z is csak VRM hatásofokot mutat. -
Plasticbomb
addikt
válasz agentJ #57179 üzenetére
Melyik XFX? Nekem is az van, de nekem Ref Black 1388MHz GPU 2000 MEM orajelekkel. A Ref blower miatt voltak vele gondok, illetve, amig nem sikerult rendesen felrakni az accelero IV Extremet, addig szinten folyton dobalta az orajelet. Sikerult vegre rendesen felrakni, azota batonstabilan tartja, max TDP miatt szabalyoz le. Mindezt 45 fok korul. 1400 MHzig tudom feltekerni mindenfele fesz modositas nelkul, ahol 50 fokig megy fel, De sajnos a VRM hutes nem az igazi acceleroval, hajlamos beleverni a 95-100 fokba is ugy. Jelenleg nem is cel igy jaratni, a kartya csak a gepben van, de semmi nem hasznalja most, a VEGA64emen jatszom, amire szinten uton van egy Bykski blokkk, radival, stb.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
agentJ
tag
Én nagyon szívesen tettem volna rá FC blokkot,de egyrészt ezek egyedi kártyák,másrészt 70 ezret csak VGA blokkra kiadni irreális lenne.
Egy 1080-nál már nem barkácsolnék én sem,de itt csak ez az egyetlen racionális megoldás. -
nagyúr
válasz F e Z o #57174 üzenetére
Az összes VRM-ben van hővédelem. Amúgy monitoroztam a lemez hőmérsékletét a VRM felett, és még a langyos/kézmeleg szintet sem lépte túl. Szóval szerintem ez egy erősen túllihegett dolog.
Nálam R9 270X+ R9 380 volt így hűtve. Én nem mondom, hogy csúcskártyára nem csak FC blokk való, de egy középkategóriás simán lehűthető uni blokkal.
Légmozgás: nekem telibekapja az első radin átáramló levegő, ráadásul pár centire van tőle.[ Szerkesztve ]
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
agentJ
tag
válasz Plasticbomb #57178 üzenetére
Ezek RX 480-ak,a felső XFX,az alsó pedig Sapphire.
Az XFX egy kacat,kb magában is folyamatosan 80 fok felett járt,de CF-ben léghűtéssel leszabályzott folyamatosan 89 foknál.Újrapasztáztam folyékony fémmel,de az is csak 4-5 fokot javított.
A Sapphire viszont kiválló,az 65 fok fölé sosem megy.Első pár teszt alapján a vizes kártya GPU-ja nem megy 45 fok fölé,ez pont a fele mint léghűtéssel.
A nehezen hozzáférhető VRAM-ok kapnak majd egy lemezt hűtésnek,a VRM pedig kap majd egy nagyobb bordát,de tegnap csak ez volt itthon. -
Plasticbomb
addikt
válasz juliensorel #57175 üzenetére
Rakeresve a kartya PCBn levo megjelolesre R9 270Xet dob a google...
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
tomcat78
őstag
válasz juliensorel #57175 üzenetére
Mintha a nagy terljesítményü nvidia kártyák nem fűtenének...
-
F e Z o
veterán
válasz Jim Tonic #57169 üzenetére
Addig nincs baj, míg nincs baj... Tudom, hogy magas hőmérsékletet (110-120 C fok) képesek elviselni a vrm-ek, én nem hagynám hűtetlenül, fc blokkon is hűtve van mindig az a rész.
BMW001 az egyik fedetlen elpida vram-ra gondolt. Egyébként pedig biztos tudja, mi a különbség a vrm és a vram között...
H2O über alles!
-
MPowerPH
félisten
-
agentJ
tag
https://drive.google.com/file/d/1RHYd8sl15SiowFGpz_OL18wxZdhu0bOf/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1zBiEcOoPoutCesvfA7yXpvFpUgqbPgHh/view?usp=sharing
Így van jelenleg a kártya.4db VRAM-ot sikerült felbordázni,de a többihez sajnos útban van a blokk,max egy lapos lemez férne el.
-
nagyúr
válasz F e Z o #57168 üzenetére
Ha megnézel egy MSI videokártyát, pl., azon az RAM-okat és a VRM-et egy hatalmas lemez fedi, ami légmozgást se nagyon kap. A hűtőborda csak a GPU-n van. Azt, ha leszeded, mehet fel a blokk, mást nem kell hűteni. Utolsó két kártyám így megy.
Így kell elképzelni, ez az előző kártyám volt:Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
juliensorel
senior tag
válasz agentJ #57163 üzenetére
A réz/alu kölcsönös reakciója tényleg nagyon necces, azt derítsd ki!
Amúgy ez jó hír, hogy jó minőség, én is tavasszal tervezek építeni egy CPU körös rendszert, főleg bykski-ből, viszont radit inkább aprón veszek majd.
Egyébként, ha első épített vized, akkor mihez viszonyítod a minőséget? -
agentJ
tag
Sziasztok!
Tegnap végre összeraktam az első vízhűtésem provizórikusan,leírom az eddigi tapasztalatokat.
Kínából rendeltem mindent az egyik radiátoron kívül,gondoltam biztos gagyi lesz minden de kezdésnek elmegy.
Tévedtem,semmi se gagyi,pedig a szivattyú 12 dollár volt,a radiátorok 10 dollár,a CPU blokk pedig 25 dolcsi,a tartály szintén 10.
Sajnos tegnap amikor összeraktam még pont nem érkezett meg a csatlakozókhoz való cső,ezért gazdaboltos flexi csővel helyettesítettem,ami kicsit fakul,és borzalmas szenvedés volt a hollanderek rákapatása,mert sokkal nagyobb a falvastagsága mint a speciális csőnek.
Eredetileg 2db 240es + 1db 120-as radiátorral terveztem a rendszert,de az egyik 240-es radi megcsavarodva érkezett,meg furán is állt volna a 280-as radi helyen,ezért vettem itthon használtan egy EK 280-as radit.
Minden egyéb cucc Voodol,Byski,Barrow,viszont kiválló minőségűek az árukhoz képest.A CPU blokk nikkel talpas,és van benne egy RGB led világítás is körbe,egyenlőre jónak tűnik.
A VGA blokk(ok) is szintén 10 dolcsis univerzális blokkok,réz talppal,egyenlőre jól teljesít az egyik kártyán,az eddigi 90 helyett csak 45 fokig engedi melegedni.A szivattyú pedig teljesen néma amíóta légtelenedett a rendszer nagyjából.
A radiátorokat összesen 3db 140-es venti hűti.https://drive.google.com/file/d/1KMBhPzn2eAPH5aMPQIQFsJrWnFMzebE3/view?usp=sharing
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
Sziasztok!
Másfél éve használok épített vizet. Azóta fejlesztgetem, moddolgatom, építgetem...
Viszont folyadéknak -60as fagyállót használok. 1x már engedett a cpu blokkom, kifolyt kb 1 deci a vga-ra, lapra, de semmi bajuk nem lett.Hőközlés szempontjából jobb lenne valami faja speckó folyadék?
Köszönöm előre is válaszotok!
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
MPowerPH
félisten
válasz Jim Tonic #57157 üzenetére
Ugy nez ki, en megusztam. Mar a DHL -nel van a csomag, Caseking -es rendelesem szinten. Valszeg 1 napon er ide mindegyik, szoval happy. Lesz 8db Akasa Apache 14 -es ventim elado, meg lehet eladom a 2db sima D5 -ot is a dual bay res -el egyutt. Ha valakit erdekel... Az elozo mondat nem minosul hirdetesnek.
Don't Tread On Me
-
nagyúr
válasz MPowerPH #57154 üzenetére
Az Aquatuningnál több dolog is volt. Először is a fizetéssel volt gond, elakadt, én már nem tudtam újra kifizetni, de náluk meg nem jött meg a pénz. Ez karácsony előtt volt, nem foglalkoztak velem. Kitették, hogy 27-én folyt köv., de valójában jan. 3-ig hozzám sem szóltak. Akkor válaszoltak végre. Némi levelezés után, nagy nehezen küldtek új PayPal fizetési linket, azt azonnal kifizettem, és jeleztem is nekik. Akkor megint ültek 1-2 napot rajta, majd írták, hogy megkezdik a kiszállítást, majd megint szünet. Majd jött a levél, hogy elküldték. A DHL 1 nap alatt átdobta az országba, onnantól viszont a posta hozzá. A postás beteg lett, helyettesítés volt, csomagból meg pont rengeteg. 3x felvette kézbesítésre, egyszer nem hozta ki. Akkor meguntam, és szóltam, hogy bemegyek érte én. Így lett meg a csomagom.
-
MPowerPH
félisten
Hol irja, hogy alu?
Egyebkent en meggondolnam a Barrow -ot.
Jim Tonic: A rendelestol szamitva, vagy azt kovetoen, ami utan atadtak a DHL -nek? Mert ha DHL, akkor nem a magyar posta hozza ki, vagy tevedek?
Elontott a para, mert most realizalodott, hogy kelleni fog 2-2 fitting a flow meterekre. Es van 1db, amivel toltom es leeresztem. Szerencsere volt 4db XSPC elfekvoben. Innen is latszik, hogy ezekbol a cuccokbol soha nem eleg.Kozben kitalaltam egy masik dolgot is, jott az ihlet a ceges melobol. Ugyis akartam hard tubingot, es mivel a rezrol mi is most allunk at a szenacel, kivul kromozott vagy horganyzott csovekre, amiket nem forrasztani, hanem roppantani kell a csatlakozasoknal. Lehet megcsinalom abbol. Hajlitani nem lehet, viszont vannak idomok. Bar azt nem tudom, hogy kapok e menetes csatit, amivel a blokkokhoz, tartalyhoz kapcsolom.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
juliensorel
senior tag
válasz Plasticbomb #57152 üzenetére
Nagyon kíváncsi leszek, én is tervezek tőlük egy-két cuccot, de azért megvárlak
-
RazoR
veterán
Ezek a Bykski cuccok jók szerintetek? Ahogy olvasom jók a feedback-ek de pl a soft fittingeknél az anyák alumíniumból vannak....
-
MPowerPH
félisten
válasz Tikakukac #57147 üzenetére
Csak, mert anno a customer services is nemetul cvancogott az emailjeben, hiaba a co.uk -rol rendeltem. Tehat ertsed, angolul irtam, o meg nemetul valaszolt. A vegen magyarul kuldtem el a fenebe. Nemeteknel szerintem ez ilyen kodolt dolog, mert atutazoban a benzinkutakon is mindig angolul fizettem, a penztaros meg nemetul valaszolt vissza. De mindketten megertettuk egymast, legalabbis ugy tunt. Sogorek detto ilyenek...
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
-
MPowerPH
félisten
válasz Tikakukac #57143 üzenetére
Jo lenne, ha a heten ideerne. Trackingot mar kaptam, szoval akkor van ra esely. Egyebkent faszak ott a boltban, keszletezni nem tudnak. Mikor megrendeltem a D5 Next -bol a 2db -ot, meg azt irta, hogy tobb, mint 10db van nekik. Aztan 1 ora mulve az volt kiirva, hogy "delivery date exceeded". Elkapott az ideg, mert mar masodszor csinaljak ezt velem. Rendeles utan 1 nappal az aquabus -os D5 -okre is ez volt kiirva, elotte meg ott volt, hogy meg van 5db, nem is tudtak leszallitani. Most estere aztan modositottak, azt irja az oldal, 1db van elerheto statuszban. Erre is varhattam volna februar vegeig, mert a gyartoi oldalon 45 napos lead time van.
Nem szivesen rendelek toluk, eddig csak a rossz tapasztalatom van veluk. Remelem most valtozik.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Aquatuningrol mennyi ido alatt szokott megerkezni a rendeles DHL -el?
Don't Tread On Me
-
mpierre
veterán
válasz MPowerPH #57140 üzenetére
Fent a tetőn, nem mindegy milyen "csendes"?
ÖÖÖÖÖ izé, off
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mpierre
veterán
válasz abridabri #57134 üzenetére
V alakba állítva hatékonyabb lehetne ez a konfig. [link] Azért kell hozzá barkácsolás.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
MPowerPH
félisten
válasz proci985 #57132 üzenetére
Sajna nem jo az sem. A Tower 900 pluszban korul van burkolva. Megoldhato a porszuronel oldalt, felul, csak szabni kell a takarolemezt mindket oldalt. De ha a radik koltoznek, mar nincs szukseg ekkora hazra. Valszeg ezzel nem foglalkozok most, mert sok helyem van, es nem zavar hogy ekkora a gep.
En mar filoztam azon is, hogy szimplan furok 2-2 lyukat a falra egeszen a masik kis teremig. Rezcsovet attolom, megcsinalom neki a gyorscsatlakozast a gephez, masik oldalon a radihoz. Es onnantol megszunik a fo zajforras, kozben azert mobil marad. Bar 90 -es rezidom kell, es a quick connect csatik.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
veterán
válasz MPowerPH #57128 üzenetére
En is gondolkodtam anno 2 mora vasarlasan ,csak en kitalaltam ,hogy lenne hatekony megis csendes .
Teljes passzivsaghoz fuggolegesen kellene elfektetni ,hogy alulrol felfele tudjon szallni a meleg levego a lamellak kozott .
Elere allitva (tehat gyari allapotban ) ventik nelkul ertelmetlennek talalom.
Elfektetve viszont krva sok helyet foglal mar 1 mora is nemhogy 2.
Na a nagy talalmanyom :2db radi allitva , kozottuk 20-25cm tavolsag . Elol - hatul befedni a rest fabol /fembol /muanyagbol ;mindegy . Tehat lenne egy doboz alul -felul nyitott /2 oldala pedig a 2 radibol allna
A tetejere 1db nagy 20 vagy 23cm ventit szivo modba . (Vagyis a tetejere is rakni valami takarolemezt , csak a ventinek lenne kivagas rajta )
Igy mivel a doboz zart , a 2 radi lamellain keresztul tudna csak szivni a venti levegot. Igy mindketto radit hutene egyszerre az 1db venti . Vagy igeny eseten 2 nagy venti. Alul befuj , teton kisziv.
Valahogy igy -
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Analog79 #57130 üzenetére
Ronda lesz. Más baja semmi. Kromofág a festéket eszi, nem a fémeket.
"A kromofág egy olyan savmentes festékeltávolító szer, ami eltávolítja a természetes (olaj) és szintetikus (alkid, akril, poliuretán stb.) kötőanyag bázisú festékeket fémről, fáról, kőről és egyéb alapfelületekről. Az eltávolítandó festék típusától függően azt hosszabb-rövidebb idő alatt megpuhítja és hólyagosan felemeli az alapfelületről. Ezen kívül oldószeres festékek használata után ecsetek kitisztítására is használható."
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Analog79
kezdő
Adod egy 360 radi van rajta gagyi festés. Ha ezt lemaratom kromofággal lesz baja ? Persze dugózom.
" Rövid az élet, hosszú a sír, mindenki játszon, amennyit bír "
-
MPowerPH
félisten
válasz Tikakukac #57125 üzenetére
Azt is beraktam a rendelesbe. Nem kis lovet kidobtam most az ablakon ilyen ertelmetlen dolgokra. Csak jobb sem lesz tole a hutes, csak atlathatobb, es be lesz monitorozva... Filozok meg 2db MO-RA 3 420 -on, igy tan elmenne a rendszer passzivan is. Tan ez lesz a kov. projekt, csak meg nem tudom, hogy oldom meg a kivezetest a hazon. De belegondolva, ahhoz sajnos megint uj haz kellene.
Meg megrendelem a 6db eLoop -ot, azoktol sokat varok.
Don't Tread On Me
-
Plasticbomb
addikt
válasz MPowerPH #57126 üzenetére
Megrendeltem, (Koszi Zsemle, de addigra mar leadtam a rendelest!) jott is az uzenet, hogy megkaptak, s ha jo nekem, akkor AliExpress Premium Shipping transfer by DHL shipping lesz. Mondom, nekem jo (ugyan igy gyak 100% hogy lesz vamolas, de egye fene, legalabb tutira megerkezik a csomag, nem ugy, mint a TV ami mar 3ik honapjat tengeti a szervizben...). Ugyan elsore csak a VEGAt tudom viz ala tenni, a CPU/alaplap kombo meg a boltban van, de, rakjam ossze az egesz szettett, s majd ha megvan a lap/cpu akkor mar csak odahajtom a cpu blokkot, vagy szorakozzak azzal, amikor megvannak azok is, s addig csak a VEGAt vizezzem le? Illetve backplate kerdeses meg. Vegyek egy Ek backplatet, vagy tudtok jot?
Mellesleg elegge gyenge a reklamja, keves (majdnem semmi) reviewt nem talaltam roluk, szal majd csinalok kepet/videot.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz Plasticbomb #57124 üzenetére
Ezekkel nem nyulsz melle. Ha tehetnem, en sem vasarolnek mar eu gyartotol. Barrow lenne az egesz rendszer. Okositashoz persze ez nem eleg, de erre nem szeretnek kolteni.
Az utolso 5 osszerakott rendszerem mar Barrow volt.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Plasticbomb
addikt
válasz MPowerPH #57121 üzenetére
Haat, a gond, hogy en nem MOn elek, fene essen bele. Nezem a helyi aprot, van rajta ket hirdetes, ebbol ketto inteles only cpu blokk, a harmadik egy Corsair H60 AIO.
Egyebkent igazad van, EK shopban neztem. S abban is, hogy egyszer kell ossze rakni... Elkezdtem nezegetni oket most Alin, bykski pro store nevu sellernel osszeszedtem egy teljes szettet, 2 360 radi, 1 gpu, 1 cpu, 1pumpa+reservoir kombo s 2*8 10/16os fitting 380-kupon 366 euro.
meg at kell olvasnom, hogy pl aura sync kompatibilis-ea cucc, akkor meg akar jol is nezhet ki. Kell majd meg soft tubing, illetve par aprosag, de azert igy mar mashogy nez ki az osszeg.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
El is felejtettem. Van egy EK-Supremacy EVO - Full Nickel (Original CSQ) blokkom. Ha valakinek van ugyan ilyen, csak acetal tetos, es szivesen cserelne a nickelre, akkor ne tartsa magaba.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Plasticbomb #57120 üzenetére
Rosszul nezted az arakat. Okosan ossze lehet allitani egy jo rendszert, es nem megy ra a gatyad. Akar a kinai vonalon, akar ki lehet fogni egesz jo hasznalt szetteket, mivel ugy nincs aruk ezeknek a cuccoknak. Nekem is lassan lesz egy 2. gepre valo szettem, ami dobozban van, de nem fogom eladni, mert nem veszi meg senki, csak bagoert, akkor meg inkabb megtartom. Lehet ossze is rakom a regi Socket A gepembe. (bar lehet tulzas lenne egy dual D5 kombo )
Es azt azert eszben kell tartani, hogy ez nem par evre szol, mert onnantol joforman vga blokkot, csovezest, es folyadekot kell cserelni.
mod: Pl. ez brutal jo kezdoszett, csak egy VGA blokk, egy tartaly, es par csati, meg cso kell hozza, hogy teljes legyen.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Plasticbomb
addikt
válasz mackosajt #57115 üzenetére
En is ugyanezen agyaltam most. VEGAra kell a viz (mar regota kene, kacifantos egy mult evem van), de nem tudom, csak nekem tunik ugy, hogy elszabadultak az arak, vagy ennyire reg neztem ra, hogy elfeledtem, hogy ennyire brutalisan draga.. Most azt neztem, ha csak a vegat hutom le vizzel, meg akkor is 700euroba faj, egy nyamvadt pumpa 150 egy tartaly masik 80as, rogton elment a kedvem, kb az az erzesem tamadt inkabb, veszek egy radeonVII-t.
Szerencsere kozen olvasom a topikot megint, s meglattam, hogy masoknak is kiszurta a szemet ez az eszement arazas, s van tapasztalat mar egy ket felenk nem ismert markarol. Azert sokkal baratibb egy 30euros arcedula, mint egy 150 euros... (CPU blokkok, amiket linkeltek.)
-
MPowerPH
félisten
Segitsetek plz, mert tiszta zavar van. Elkuldtem az orderem az aquatuningnak. Nem neztem meg a valasztott fizetesi modom, ami utolag csekkolva "payment in advance". Ez mi? Tudom mit jelent, de leforditva a cash on deliveryt kiveve mindegyikre ramondhato ez. Ilyennel meg nem talalkoztam, pedig mar fizettem par modon. Rendeles leadasanal nem is tudtam fizetni.
Don't Tread On Me
-
mackosajt
addikt
válasz ViZion #57106 üzenetére
Kell a víz!
Hidd el. Én is rizsára váltottam, és nem bírtam magammal. Minden vízre téve.
Megnyugtat a tudat, hogy hüsike.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MPowerPH
félisten
Aquaeronak kelhet a passziv hutoborda? Ugye a low aquabus port mar flow port lett, addig okes. Ha veszek egy real time clock panelt, akkor az ad +1 High aquabus portot, exekre mehet a 2db D5. Kell oket addresselni? A homerok okesak, megvan a helyuk. Ventiket nem tudom meg melyikre kotom. De valszeg azok is mennek az ecu -ra.
Don't Tread On Me
-
nagyúr
válasz mormota79 #57108 üzenetére
Ez egy rossz viccnek tűnik.
szerk.: az is. Egyébként a weboldalukon ott a tápkábel, szóval annyira nem titkos a dolog: [link]
ViZion: Nincs brutál VGA-m, egy R9 380, de egy 6e forintos Bykski univerzális blokkal hűtöm. Szóval azért nem annyira megterhelő anyagilag. Nem a blokkra, hanem VGA-ra sajnálom a pénzt, mert nagyon keveset játszok, mindig 1-2 generációval öregebbet veszek. Arra meg FC blokkot venni hülyeség. Max. érdemes olyan VGA-t venni.
[ Szerkesztve ]
-
mormota79
tag
Rendeltem egy Tt pacific TF1-et mert megtetszett a képeken meg hogy egyben hőmérő és átfolyásmérő.
Merlin 2 hónapos szállítás, még hátra lenne 1
Ma rákerestem és találtam egy képet:Még jó, hogy megtaláltam ezt mert ez a tápcsatlakozás már milyen igénytelen munka
Persze minden képről le van retusálva ez. Ez konkrétan egy vicc.
Gyorsba le is mondtam mert ezt aztán sehogy nem lehet kultúráltan megcsinálni. -
MPowerPH
félisten
válasz abridabri #57105 üzenetére
Nem kellett volna off -ba irnod, mert hasznos tapasztalat. Ma en is nyomoztam e miatt, itt az eredmenye. Eleg tartalmas gyujtemeny a pumpaval kapcsolatban. A gyarto hibaztat mindenkit, a Mayhems -en at a userekig, de naluk minden rendben. Csak veletlenul van mar kint a 3. revizioja. Kozben meg az egesz egy elcseszett konstrukcio, errol is van ott link, mert szetszedtek a pumpat, es nem azt talaltak, amire szamitottak. Es ugye ott van, hogy sokaknal gond van a top -al is, amire teszik. Allitolag jo minden tetore, aztan modositottak, hogy a 2011 utaniakra, kozben meg vegyes a felhozatal. Pl. EK-XRES Revo -val allitolag rendben van, de sokaknal megis konnyedzik. Ez van nekem is, szoval van benne risk...
Igy arra jutottam, ez nem nekem van kitalalva, foleg, hogy 2db kell. Es ugye en Mayhems Pastel -t hasznalok, amivel a gari azonnal ugrik. Aztan csak kiderult, hogy a lotyivel igazabol semmi gond nincs, csak inkabb a sajatjukat tolnak ezerrel, mert hogy kozben nekik is lett hutofolyadek. Igy az EK -nak is alatettek, mert nekik is a Mayhems gyartja a lotyit. Volt is botrany a dologbol, Alphacool and Aqua Tuning szabalytalan piaci praktikakat hasznalt, es a Mayhems rossz hirnevet keltettek.Szoval marad a D5 next, legalabbis ugy nez ki.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
ViZion
félisten
válasz Jim Tonic #57104 üzenetére
Jah, én is így voltam... csak a VGA vizezés öngyilkosság (anyagilag), a kis étvágyú rizsánál meg elbizonytalanodtam. Ha eladom a vizes cuccaim, meg a régi vasat, akkor a váltás szinte ingyen van. Ha maradok a vizes CPU-nál, akkor az plusz hely és lehet, h indokolatlan, ha az ésszel tuningolt rizsa ennyit melegít...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
veterán
válasz MPowerPH #57096 üzenetére
En 1honapja vettem a 4. VPP755- met . Ez is kavedaralo hangot ad 1,5 fokozat folott . Legkozelebb mar tuti nem alphacoolt veszek.
Az elso (1eves ) jol mukodik a mai napig . 3,5 fokozaton . Az utana kovetkezo 2 megbizhatatlan volt, igy azok a fiokban pihennek. A 4. mukodik csak ugye 1,5 -ig tudom tolni . De eleg igy is sorba kotve .[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz ViZion #57102 üzenetére
Biztosan van, ha más nem 3D nyomtatás és gépműhelyek sora vár.
F e Z o: Ezt már sokszor hallottam. Nem, nem levegőzünk. Ha a top3 hűtő mellett is minden bajom volt, akkor nem. Utolsó esélyt megkapta, nope-nope-nope.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
ViZion
félisten
válasz F e Z o #57101 üzenetére
Nézegettem, de a prociblokkok se olcsók, bár lehet, h az AM3 blokkomhoz van külön lefogató, még nem kerestem rá.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Be Quiet Pure Loop 360 (360mm es Vízhűtés)
- GPX-N Alphacool Eisblock Aurora Plexiglass RTX 3090/3080 with Blackplate
- ELKELT! - Thermaltake TH120 Argb Sync AIO vízhűtés - Packeta vagy Foxpost az árban
- Új bontatlan Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 + Backplate (Referencia kàrtyákh (13429)
- AQUA COMPUTER cuplex kryos NEXT AM4 - Acetal/réz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest