Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Ezt a megoldást már korábban elvetettem.
Meg lehetne így is oldani nem arról van szó, csak mondjuk jelen esetben kb. 13000 sort kellene másolni egyik táblából a másikba. Nem próbáltam ki, hogy ez mennyi ideig tart, de lassabb gépen (amiből itt akad elég) gondolom azért nem egy pillanat alatt megy végbe.
Ha feljebb olvasol egyéb más érveket is felhoztam amiért nem kívánom szétválasztani több fájlra a programot.
Ha már így is lenne, akkor egyszerűbb lenne az ha csinálnék egy segédfájlt és ez indulna először, ebből pedig külső fájlt már (ha jól emlékszem) lehet úgy nyitni, hogy megadom, hogy szerkesztésre vagy olvasásra nyíljon meg.
Ezt a megoldást egy másik programban már alkalmazom, de pont az lenne a lényeg, hogy nem akarok segédfájlt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest