Legfrissebb anyagok
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Pedig szerintem a programod megérett arra, hogy ne egy file-ban legyen. Sok út áll előtted, néhány a teljesség igénye nélkül, megoldási komplexitás szerint növekvő sorrendben:
1. adat részét másik excelbe viszed át
2. adat részét adatbázisba viszed át (ez lehet bármilyen adatbázis, akár csak egy sima access-es kis lokális db)
3. a programot fogod és kompletten átírod valamilyen vastag klienses megoldásra.
4. átírod webalkalmazásra, ugyebár böngésző garantáltan minden gépen van, még mobilon és tableten is. Én ezt a megoldást preferálom, bár én webfejlesztő vagyok, szóval részrehajlok. Ez a legmacerásabb, legnagyobb váltás, ugyanakkor ez a legelőremutatóbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ViewSonic LS550WH - WXGA 1280 800 DLP LED projektor - 2000 ANSI lumen - 3D, HDMI - ÚJ!
- MSI 6800XT Gaming X Trio
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón + tartozékok
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest