Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Homer
tag
válasz
martonx #2153 üzenetére
"Laza kellemes hely lehet", ha mellette ráérsz fórumozgatni is közben.
Na jól van, nem leszek gonosz.
Az, hogy valaki mással (is) tölti az ebédidejét /szabad kapacitását nem jelenti azt, hogy olyan laza lenne a munkája. Én spec azért kezdtem el tanulni a VB-t, mert hasznát vettem a munkámban. Már nem egyszer fordult elő, hogy egy Excel-es feladatot VBA segítségével oldottam meg. Innen indult a programozás iránti érdeklődésem. Most ott tartok, hogy Turbo pascal megy valamennyire (ezt még egyetemen tanították), meg VB olyan alap-közép közti szinten (legalábbis itt érzem magam). Ezt már autodidakta módon tanultam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -80% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Arctic Liquid Freezer III 240 Black - 46 hó IPON.hu garancia / Beszámítás OK!
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest