Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Homer
tag
válasz
martonx
üzenetére
"Laza kellemes hely lehet", ha mellette ráérsz fórumozgatni is közben.

Na jól van, nem leszek gonosz.
Az, hogy valaki mással (is) tölti az ebédidejét /szabad kapacitását nem jelenti azt, hogy olyan laza lenne a munkája. Én spec azért kezdtem el tanulni a VB-t, mert hasznát vettem a munkámban. Már nem egyszer fordult elő, hogy egy Excel-es feladatot VBA segítségével oldottam meg. Innen indult a programozás iránti érdeklődésem. Most ott tartok, hogy Turbo pascal megy valamennyire (ezt még egyetemen tanították), meg VB olyan alap-közép közti szinten (legalábbis itt érzem magam). Ezt már autodidakta módon tanultam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az, hogy valaki mással (is) tölti az ebédidejét /szabad kapacitását nem jelenti azt, hogy olyan laza lenne a munkája. Én spec azért kezdtem el tanulni a VB-t, mert hasznát vettem a munkámban. Már nem egyszer fordult elő, hogy egy Excel-es feladatot VBA segítségével oldottam meg. Innen indult a programozás iránti érdeklődésem. Most ott tartok, hogy Turbo pascal megy valamennyire (ezt még egyetemen tanították), meg VB olyan alap-közép közti szinten (legalábbis itt érzem magam). Ezt már autodidakta módon tanultam.