Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Homer
tag
válasz
martonx
üzenetére
"Laza kellemes hely lehet", ha mellette ráérsz fórumozgatni is közben.

Na jól van, nem leszek gonosz.
Az, hogy valaki mással (is) tölti az ebédidejét /szabad kapacitását nem jelenti azt, hogy olyan laza lenne a munkája. Én spec azért kezdtem el tanulni a VB-t, mert hasznát vettem a munkámban. Már nem egyszer fordult elő, hogy egy Excel-es feladatot VBA segítségével oldottam meg. Innen indult a programozás iránti érdeklődésem. Most ott tartok, hogy Turbo pascal megy valamennyire (ezt még egyetemen tanították), meg VB olyan alap-közép közti szinten (legalábbis itt érzem magam). Ezt már autodidakta módon tanultam.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az, hogy valaki mással (is) tölti az ebédidejét /szabad kapacitását nem jelenti azt, hogy olyan laza lenne a munkája. Én spec azért kezdtem el tanulni a VB-t, mert hasznát vettem a munkámban. Már nem egyszer fordult elő, hogy egy Excel-es feladatot VBA segítségével oldottam meg. Innen indult a programozás iránti érdeklődésem. Most ott tartok, hogy Turbo pascal megy valamennyire (ezt még egyetemen tanították), meg VB olyan alap-közép közti szinten (legalábbis itt érzem magam). Ezt már autodidakta módon tanultam.