Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Ja és még pár adalék a hsz-edhez. Jó dolog, hogy önképzed magad, ezért is szólok, hogy a winforms, meg úgy általában minden vastag kliens-es megoldás, mára kiment a divatból. Ahogy ezt már írtam, azért nem találasz a témához rendes tutorialokat, mert jó pár éve nem fejleszt winforms-ban senki, hacsak nem muszáj neki (mondjuk speciális perifériák kezelése miatt). Épp a zárójeles rész miatt meghalni soha nem fog a winforms (bár én akkor is inkább wpf-ben gondolkoznék így 2013-ban), de a supportja mára tényleg pusztán névleges.
Ha tanulni akarsz, és bejön az MS vonal, és ebben szeretnél elhelyezkedni, akkor válts ASP.NET-re (webforms, mvc, webpages).Ugyanez a helyzet a VB.NET-tel. Válts C#-ra helyette.
És hidd el vagyunk itt páran, akik csináltunk pár vastag klienses programot, én pl. 2009-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Intel találgatós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged