- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HP nyomtatók
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbencee
tag
Hawk02 ajánlására megrendeltem anyumnak az Amazfit Powerbuds-ot 15390ft-ért pcx-ről ingyen packetpontos szállítással hétfőn, ma (csütörtökön) már lehet is érte menni, ha érdekel valakit szívesen megírom majd a véleményem kipróbálás után
-
patomi
őstag
Lehet, hogy más méret a vetőcső. Érdemes valóban egy próbát tenni a hozzá kapott gumikkal. Ha azzal sem akkor ez ennyit tud.
Anno após valami saomi basic fülese is ilyen volt. Egy normális hang nem jött ki belőle(másoké meg jó volt állítólag) Gyanítom az előállítás ilyen rapszodikus. -
Met
nagyúr
Köszi.
Az előzőt szerettem.
Volt mély, volt magas. Beraktam és semmit nem hallottam a külvilágból.
Ez alig szűri a külvilágot, pedig az előző gumiharangját raktam át, este majd kipróbálom az újhoz adottakat.
Billeg a tetején a gomb.
Az egésznek dobozhangja van, alig van mély és magas hang. Hiába állítgatok bármit az EQ-n.
Járatom még, hátha, de most nagyon nem szeretem. -
Hawk02
aktív tag
Szia!
Amazfit PowerBuds.
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_amazfit-powerbuds-tws-vezet%C3%A9k-n%C3%A9lk%C3%BCli-f%C3%BClhallgat%C3%B3-mikrofonnal-fekete-1373776.html
Kellemes hangzása van,de szerkeszthető is az alkalmazásban.
Ki-bekapcsolható a zajszűrő és hallani a külvilágot,sokszor praktikus.
Az MM-ben 17eFt. -
Met
nagyúr
Megjött ma a Redmi Airdots 2, elég doboz hangja van.
Arra az esetre ha bejáratás után sem javulna a hangzás, ajánlanátok valamit helyette?
Hasonló kialakításút mint ez, nem akarok nagy bumszlit vagy pálcikát a fülembe ha lehet. -
rmartin94
aktív tag
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Hagyományos, airpods féle tws fülhallgatót keresek, kiváló zajszűréssel (polirozas mellett is halljon a másik fél), és elfogadható hangzással(bass orientált), és legyen kényelmes, ergonomikus.
Köszönöm szépen. -
Kobe
veterán
Hi
Fiio FW1 TWS fulest parositanek iphone 13 prohoz.A bluetooth menuben telefonon latja mind a jobb, baloldalt is, de csatlakozni csak az egyikhez tud egyidejuleg, a masikra azt irja utana hogy nem tud kapcsolodni. Viszont zenehallgataskor mind a 2 oldal szol.
Ez igy mennyire van rendben, vagy szifonon igy kellene mukodnie?
-
Kami11
őstag
Erre esetleg tud valaki tanáccsal/tapasztalattal szolgálni?
-
Hawk02
aktív tag
válasz
nbencee #9629 üzenetére
Szia!
Én merem ajánlani az Amazfit PowerBuds fülest.
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_amazfit-powerbuds-tws-vezet%C3%A9k-n%C3%A9lk%C3%BCli-f%C3%BClhallgat%C3%B3-mikrofonnal-fekete-1373776.html
Kellemes hangzása van,de szerkeszthető is az alkalmazásban.
Ki-bekapcsolható a zajszűrő és hallani a külvilágot,sokszor praktikus.
Az MM-ben én 17eFt körül vettem kiszállítva. -
regener
veterán
Látom nem túl aktív a topik, de hátha tud valaki ajánlani sporthoz (futás/edzés), jó mikrofonos zajszűréssel (ha telefonáláshoz is jó az igazán előny) az 50 és 100 ezer közötti ársávot megcélozva egy jó típust.
Android telóhoz lesz használva ha ez számít. -
takessz
senior tag
Sziasztok ma nem rég kaptam egy Asus Tuf H3 vezetéknélküli fülest és van egy pici sercegő hang amikor nem hallgat az ember semmit ez mitől lehet hozzá teszem hogy usb cn keresztül csatlakozik az adaptere?? illetve ez normális nem volt még sosem vezetéknélküli fülesem illetve ha nem használja az ember egy idő után stand by ba rakja magát nem tudom ez a kikapcsolható e benne valahogyan uhh most nézem rosszhelyre írtam sorry....
-
nbencee
tag
sziasztok! anyukámnak szeretnék segíteni vezeték nélküli fülhallgatót találni, én ebben a témakörben teljesen le vagyok maradva, de itt a prohardveren eddig mindig 10/10 tökéletes dolgokat sikerült találnom ajánlások segítségével, így nagyon remélem tud valaki segíteni.
olyan fülest keresünk, ami:
-vezeték nélküli, és Huawei P30 Pro telefonnal tud kapcsolódni
-nordic walking közben lenne használva, szóval egy fontos kritérium hogy gyors sétát kell kibírnia, futás nem lesz benne, és nem is fog ugrálni, intezíven mozogni vele
-kinézet mindegy, anyukám jobban preferálja az agybadugós, gumi végű füleseket, az nem csúszik ki neki
-főleg podcastot, miséket, meg imaórákat hallgatna közben vele, így valami neutrális, kiegyenlített hangzásvilág tökéletesen megfelelne (szóval ne V karakter, meg basshead típusú legyen)
-egyébként ezek többynire youtuberól mennek neki, úgyhogy tényleg nem kell zeneileg airpods pro szintűnek lennie, illetve egy gyári vezetékes fülest váltana le vele, amivel mindössze annyi baja van hogy mindig kirántja a zsinórt a füléből
-akksi kb. mindegy, mert max 1-2 órát lenne egyhuzamban használva
-árban nagyjából 20k körül gondolkozik, de ha picit rá kell még rakni, hogy kategóriát lépjen az nem gond.
előre is nagyon köszi!! -
Kami11
őstag
Sziasztok!
Samsung telefon és óra mellé vennék egy Galaxy Buds 2-t, amit elsősorban futáshoz használnék. Kérdésem, hogy ezzel kapcsolatban van-e valakinek tapasztalata, mert a fülesről készült Mobilarénás tesztben erről nem esik szó, vagyis hogy mennyire stabilan illeszkedik a fülbe.
Szóval alkalmas-e futáshoz, vagy bármilyen intenzívebb sportoláshoz? -
zmilaner
tag
Sziasztok!
Az első wireless fülhallgatóm beszerzése előtt állok, hétköznapi használatra szánnám, elsősorban utcán/tömegközlekedésen 99%-ban Spotifyról zene/podcast hallgatás, másodsorban előny, ha értenek és én is értem a vonal másik végén ülő embert telefonálás közben.
Ezeken túl semmi kifejezett speckó igényem nincs, egy Poco X3 Proval használnám nagyrészt, kisebb részt M1-es macbookkal (bár gondolom a bluetooth miatt kb tökmindegy hogy android/windows/macOS).
Max. 20-22 ezer erős magyar forint környékére lőttem be a keretet. Tudnátok segíteni, hogy melyik füles az ár/érték bajnok ilyen kategóriában? Köszi!
-
-NoVa-
veterán
válasz
Garfield85 #9625 üzenetére
Nem Samsung telefonnal nincs Scalable codec, ami még mindig a legszakadásbiztosabb stabil BT megoldás amit hallottam. Ha a hangminőség fontos, és az izoláció, akkor Buds 2, ha a külvilágot is szeretnéd hallani nem csak egy szarul megoldott mikrofonos transparency módban, akkor Live. Utóbbi hangja maximum elmegy, jónak nem mondanám, tragikusnak sem, és a külvilágot is sokkal jobban elzárja, mint a Sony Linkbuds, szóval elhaladt mellette a technika. Az ANC-je jó lenne, amikor működik, de rendszeresen, egy ideje mindig félremegy a kalibráció és hangos fehérzajjal pótolja a kiszűrt mély búgását, valamelyik FW update óta többet árt, mint használ. Régebben repülőn használtam sokat, és megérte, de már ott sem jó. Szóval szerintem kihagyható, vedd a Buds 2-őt a kettő közül.
-
Garfield85
tag
Sziasztok!
Melyik éri meg jobban Samsung Galaxy Buds 2 vagy Samsung Galaxy Buds Live?
Illetve,ha nem Samsung teloval lenne használva mik a hátrányok? -
gyuri.sza
tag
Sziasztok!
Kb. 50-70k-s összegen belül keresek fülest, az alábbi jellemzőkkel:
- ANC
- zenehallgatás (rap, rock, metal, szóval a mélyhangokat szeretem)
- telefonálás kültéren is, így fontos lenne, hogy minél jobban szűrje ki a külső zajokat, hogy a másik fél se hallja a zavaró környezeti zajokat
- sportolásra nem használnám, max gyaloglásAmi tesztek alapján megtetszett:
Sennheiser CX Plus TrueTi mit tudnátok ajánlani még ilyen árkategóriában, illetve mit szóltok a fenti füleshez?
(Ez lesz a legelső bluetooth-os fülesem) -
-
classic B
senior tag
Sziasztok!
TWS fülest vásárolnék újonnan, elsősorban kocogáshoz. Realme 8 telóval használnám. A mostani vezetékesem Soundmagic E80s, aminek a hangzása tetszik.
Mik az ajánlások max. 20 ezer Ft-ig? -
milkabrams
őstag
Sziasztok!
A Grell True Wireless 1 füles ismerős valakinek? Elméletileg a Sennheiser tws3 szintjén mozog a hangja, viszont már fürödtem be ilyen mindent is alázó csoda izékkel (Meze 99c) így kissé szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. -
blueye
veterán
válasz
Clubforum2 #9610 üzenetére
Miota "halozatok" vannak ez a nickem
-
blueye
veterán
válasz
Clubforum2 #9608 üzenetére
Ez egy régi márka a piacon. Podcastot a fájdalom határáig hangosithatod ☺️
Zenét is lehet vele hallgatni, igazi all-rounder de semmiben sem csúcs. A hétköznapokra tökéletes de az ANC-tol ennyiért ne várj sokat.
Nagyon kényelmes viselni ami legalább olyan fontos mint a hangzás, igaz ez mindenkinek a fuletol függ. -
Clubforum2
tag
Köszönöm. Ennek van rendes hangereje,mert ugye ismerős mondta,hogy az övé,nem ez az árkategória,de úgy szól,hogy a külvilág megszűnik. Nyilván egy sokkal olcsóbb cucctól nem ezt várja el az ember,de úgy gondoltam,hogy legalább fűnyírás közben tudok a kedvenc podcast-ot hallgatni,vagy zenét,de ami volt azzal élvezhetetlen.
-
blueye
veterán
válasz
Clubforum2 #9606 üzenetére
-
Clubforum2
tag
Sziasztok
Szeretnék egy fülest a telefon mellé. Sok extra kívánságom nincs, Fűnyírás közben hallagatom,bent a lakasában telefonálok róla,ha éppen valamit csinálok,illetve buszon zene. Vettem egyet,de most küldöm vissza: Lamax Taps1, na ebből látszik,hogy a keret nem sok,és nem kell nekem kiváló minőség,meg ezer buzera mellé,de a fűnyíró zaja elnyomta szinte a zenét. Próbáltam hátha másik gumival jobb,hát nem. Nem sok rá a keret. 10 e környéke lenne. Van ebben a kategóriában kompromisszumos megoldás?
Köszi
-
vicze
félisten
válasz
<Adamsky> #9602 üzenetére
"Bt. 5-től felfelé úgy tudom két eszköz párosítható egyszerre az adott telefonhoz. "
Elméletileg se teljesen, gyakorlatilag meg nagyon nem.Hivatalosan, Multi-Stream Audio ami BT 5-tel lett bevezetve, az LE Audio része, és jelenleg úgy kb. a semmi se támogatja.
Nem hivatalosan igen sok eszköz támogatja a többnyire max. 2db BT A2DP eszköz kezelését jó pár éve. Valamikor 2018-ben vezette be a Samsung a "Dual Audio"-t, ez a saját eszközei működik, szóval vannak kerülő megoldások.
Nem tudom melyik másik gyártó támogatja még, valamilyen random fantázianév alatt.
Gyakorlatban a legtöbb TWS, már így csatlakozik, így a +kapcsolatok kb. kiesnek ezért, de ha nem TWS a másik eszköz akkor lehet hogy megy szinte mindennel. -
<Adamsky>
nagyúr
A szélzajt a mikrofon "viszi be" - mert ANC-ot használsz - vagy ugyanazt a zajt hallod, mint amikor a kikapcsolt füles csak úgy a füledben van.
Nem ismerem a konkrét fület, ezért kérdem: nincs hozzá app, amiben esetleg volna külön szélzaj csökkentés? Bár bringán a tempó miatt szerintem semmilyen füles nem lenne képes teljesen kiszűrni a menetszél okozta zajt.Bt. 5-től felfelé úgy tudom két eszköz párosítható egyszerre az adott telefonhoz. Most, hogy az eszköz is min. bt. 5-ös kell-e legyen ehhez, azt nem tudom.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Van egy xiaomi bud3 fülesem. Biciklizéskor elég zavaró a szélzaj. Ez minden fülesnél jelentkezik, vagy csak ennek specialitása? Mert így van egy suhogó alapzaj a zene mellett.
Másik kérdésem, hogy egy telefonról (a22 5g) ki lehet rakni a hangot több BT fülesre? Mert kapcsolatot tudom, hkgy tud többet kezelni egyazerre, pl autorádió, okosóra, füles, stb. De lehet hogy pl több kimeneten is szóljon a zene?.Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Elektromos autók - motorok
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kés topik
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest