-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
floratm
senior tag
Kár hogy az Earfun air pro 3 nak nincs nyitott verziója.
Erdekes a cimlapon lévő Huawei [link] Ennek csak az ára magas kissé meg az a baja hogy huawei de azt még talan meg tudnám bocsátani. Hogy túlárazott már nem -
q13579
senior tag
Sziasztok,
Szerintetek melyik a jobb választás?
Earfun Air Pro 3 (ezt 20 körül megvehetném, de nem ez a fő szempont!), vagy a Sony WF-C500?
Előre is köszi a segítséget. (Zenehallgatásra használnám, legtöbbször instrumentális zenéhez, illetve podcast-ek).
Esetleg ezeken kívül valami más bestbuy 20-30.000 közötti kategóriában?
Köszi a tippet előre is.
[ Szerkesztve ]
-
csaba1203
addikt
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz ferenck #12091 üzenetére
"Valaki futott már bele ilyenbe ... "
... én. Ráadásul nem is egy "noname" fülessel. Itt nincs általános megoldás. Általában fel kell flash-elni a másik nyelvet (én olyannal nem találkoztam, ami több nyelvű lenne alapból). Szóval a legjobb, ha hozzászoksz. Esetleg, ha ez nem volt benne a leírásban, akkor kérhetsz "fájdalomdíjat". -
senior tag
Vettem aliexpressen egy pro6 earbuds bt. fülhallgatót. Szép és jó, egy gondom van vele, kínai nyelven beszél. Az eladó nem válaszol, néztem videókat, hogyan lehet nyelvet változtatni, de ehhez a típushoz nem találtam. Valaki futott már bele ilyenbe, tudja, hogyan lehet nyelvet változtatni rajta?
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
senior tag
válasz maximilian4 #12089 üzenetére
Bocs nem válasz akart lenni.
[ Szerkesztve ]
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
maximilian4
addikt
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. 30 ezer forintig melyik a legjobb (itthon is kapható!) vezeték nélküli fülhallgató ár-érték arányban?
Maxi
-
blueye
veterán
-
Skillet
addikt
válasz Skillet #12063 üzenetére
Annyit sikerült okosan kigondoljak, hogy szilikonos, agybadugós (vagy hogy mondják ezt) nem kell. Közben meglett, amit én keresek az az earbuds. Nem szeretném kizárni a külvilágot. Szóval erre kérnék tippeket, tanácsokat.
Az egyetlen amit találtam elfogadható áron, az a SoundPEATS Air3. 13590Ft.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Janaboy
veterán
Új Jabra ha valakinek érdekes lehet [link]
Most nem jártam utána, de vajon ezen is fizikai gomb van?
Janaboy
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz boyka003 #12082 üzenetére
Ezek a "game mode" általában arra jók, hogy játéknál csökkentség némileg a késleltetést. Egy jó minőségű füles esetén (csak) filmezéshez nem kell "game mode".
"Bónusz kérdés ... "
Én már rendeltem drágább dolgot is. Ahogy írod, vannak hamis cuccok. Az elején - nem is tudom pontosan (utána kellene nézni ...) - valami 30-45 napig jó vagy, mert ha bármi gáz van, akkor "Mr. Ali"-val kell egyezkedned. Ha pedig bizonyítod, hogy a cucc, amit kaptál "egy vödör csavar", már kapod is vissza a pénzt.
Az említett időszak után viszont ha garanciális problémád van, akkor azt már az eladóval kell leegyeztetned, ami nem mindig könnyű (értsd.: k. nehéz tud lenni). -
boyka003
csendes újonc
válasz Janaboy #12072 üzenetére
Jogos, igazad van. Köszi a választ. Ha esetleg teszteled akár futólag ilyen szempontból és leírnád, azt nagyon megköszönném még. Valami olyan videót ha nézel és game modeal vagy anélkül milyen érzete van és ha eltávolodsz, milyen táv, akadályok, fal, amit még bír..
Neked is köszi, Adamsky.
Bónusz kérdés: Tesztelőknél láttam aliexpresses linket is láttam, gondolom ők nem raknak ki kamu terméklinket azért, be mégis aggaszt, mennyire jó ötlet onnan rendelni? Én onnan eddig csak apróságokat, "kacatokat" rendeltem. Lehet az bóvli/hamis/átverés/szimplán csak nem megérős mert vámolják?
Köszi -
veterán
válasz Janaboy #12080 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Eddig a Bose a nyerő a Sonyval szemben, mert sokkal-sokkal kényelmesebb és a fülem sem fáj tőle, de teszek egy próbát a Sennheiserrel is aztán a kettő közül valamelyik fog maradni. Még egyszer köszi!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-NoVa-
addikt
Nem a flacon múlik, az már tényleg csak némi finomságot, érzelmi mélységet visz az egészbe. A finom részletesség, és a tág dinamikatartomány az viszont korrekt erősítést igényel. Még armatúrákkal is, amiket könnyen hajthatónak gondolna az ember.
Szerintem köss kompromisszumot, és ne a mostani TWS generációktól várj világmegváltást. 1-2-3 év alatt eleget fog még fejlődni ez a rész, akár driver, akár akku technikai lépcsőt ugranak meg, most valódi nagy minőségi ugrást nem kapsz semmitől. Nem a BT protokoll, nem a sávszélesség meg az antenna a korlát, hanem véges akkukapacitásból kell vállalható ideig energiaigényes dolgot művelni. Az már csak ilyen.
-
veterán
Nem akarok külön válaszolgatni szóval beírom egybe a dolgokat.
#12075; Annyira nem zavarna, hogy nem tudom állítani a hangerőt a fülesen, szétnézek a videók között!
#12076; A zenehallgatás a fő cél, esetleg YT videók nézése, sorozatot vagy filmet telefonon nagyon-nagyon ritkán szoktam. Telefonálni csak úgy nem használnám, de ha már bent van akkor nyilván azon beszélnék. Mindenképp "tyúkbél" nélkülit szeretnék hiába mérföldekkel jobb lehetne egy vezetékes, ha praktikusságban számomra annyival "rosszabb" lenne.
#12077; Végülis jogos, mert az ANC meg annyira kizárja a dolgokat, hogy amit nyújt hangerő igazából elégecske lehet legtöbbször.
Nem tudom, hogy milyen a hallójáratom, hogy őszinte legyek. Nem vagyok egy nagy szakértője a hangzásnak és profi sem egyáltalán tehát azért nem akarok olyan magas minőséget, hogy mindig csak FLAC-ot játsszak le pl.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-NoVa-
addikt
Bose-tól hangerőt várni fölösleges, amikor a csendről szól
Bár én a LinkBuds S-t is halkan hallgatom ANC-vel zajos közegben, ezek arra valók. Nyugalmat veszel ilyenkor, nem zenét. Arra más való.Az előbb emlegetett UTWS5 ügyesen ötvözi a TWS-ek hátrányait és korlátait a kényelmetlenül nagy formátummal, én inkább a necbkandjükre szavaznék (LC-BT02), az egy Mangird Tea-vel szimbiózisban szépen lezenéli a piac nagy részét. Persze ismerek olyat, aki elvan vele egy resin házas LetShuoer EJ07m -et hajtva, de én ahhoz a füleshez ezerszer inkább egy jó DAP-ot tudok ajánlani, nagyon nagyon más minőségi szintet tud mutatni. Vagy egy Etymotion egy ER3XR vagy ER4XR társaságában, és akkor Bose szintű izoláció is megvan passzívan. Ha nincs anatómiai akadálya (túlságosan kanyarodó hallójárat), akkor ez a legjobb BT kompromisszum, amit hozhatsz.
-
stellaz
veterán
A zenehallgatás van prioritásban? Mindenképpen csak tws füles jöhet szóba? Vannak olyan bluetooth lejátszók, amikhez tudsz madzagos fülest tenni, amilyet csak szeretnél és hangerő/hangminőség tekintetében másik liga a tws-ekhez képest. Ha a zsebedbe rakod, a kábelt meg ruha alatt elvezeted, akkor a telefonon keresztül kényelmesen lehet használni utazás közben. Ennél összetettebb mozgáshoz, telefonáláshoz meg nyilván jobb a tws, de oda meg elég olcsóbb és nyitott modell is, a hangminőségre úgyis nehéz koncentrálni sportolás közben.
Nekem egy iFi go blu van, de teljes hangerőn szerintem instant halláskárosodást szenvedsz vele.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz boyka003 #12069 üzenetére
A konkrét fülest (márkát) nem ismerem (hallottam már róla itt), így csak az LDAC & eq. témához ...
Az LDAC - ahogy írod - negatív hatással van az üzemidőre, a hatótávra, és videózásra is használhatatlan. Viszont zenehallgatásra - jelenleg - az egyik legjobb codec. Ja, és kikapcsolható, ill. átválthatsz másik codec-re.
Az eq. - ha nem valamilyen alibi megoldás - akkor szerintem egy jó dolog. Sokszor, sokan leírták már, hogy mindenkinek más a füle, ahogy az ízlése is. Szóval szvsz. jó ha van.#12070 sylex1
El Jefe videói között nézz szét! Sokszor kitér a hangerőre is, és utóbb már méri is azt (és nem csak a saját érzésére támaszkodik).
Ha nem zavar, hogy a fülesen nem tudsz hangerőt állítani, akkor én a helyedben OnePlus Buds Pro 2-n. -
veterán
válasz Janaboy #12071 üzenetére
Arra is gondoltam, lehet azzal is teszek egy próbát...
Feleségem megkapta szóval annak már lőttek...
Az új Sony várásra is gondoltam, mert lassan biztos aktuális lesz viszont az "előző" verziót annyira nem bírta a fülem, hogyha külsőleg ugyan ilyen lesz akkor felejtős.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Janaboy
veterán
válasz boyka003 #12069 üzenetére
Ezekre nem biztos, hogy kapsz egyértelmű választ, túl specifikusak.
Nekem a HS van, de az EQ szerintem nem sokat ér vagyis én nem érzek szignifikáns különbséget.Van amúgy benne egy game mode, ami gondolom a latencyre van hatással, de úgy igazán még nem teszteltem.
Janaboy
-
veterán
Sziasztok!
Továbbra is tetszik a Bose füles viszont egy kicsit "halk" ahhoz képest amit én szeretnék. Az ANC az szerintem out of world és valami brutális, de mégis jobb lenne egy kicsit több hangerő stb...
Szóval kinéztem tegnap ismét egyet, de ez már tényleg nagyon vaskos összegbe kerülne. Esetleg valakinek van tapasztalat a Bang & Olufsen Beoplay EX-el? Megéri ez az árát?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
boyka003
csendes újonc
sziasztok.
hozzáértő vagy akinek van tudna segíteni dönteni Soundpeats air 3 deluxe és deluxe HS között?Tényleg csak az LDAC és a jobb EQ a különbség?
Tesztekben a HS-nek jobban hangzott a hívás minősége. De azt hogy ennyivel jobb hangminőségű kodeket használ, azt meg megszenvedi az aksi, meg a hatótáv és a válaszidő is.(?)
Samsunggal használnám hívásra. Xiaomival és Asus laptoppal pedig zene, videó, itt lenne fontos, hogy videó élvezhető legyen késésben, és lakásban lófrálva ne szaggasson be, mint a Tronsmart onyx ace prom (latencyben amúgy nincs vele bajom, csak az akadás..)
köszi. -
czanga
őstag
válasz Skillet #12063 üzenetére
Amit hozzá tudok tenni ehhez az az, hogy nekem a QCY T17 azért esett ki, mert éríntő gombja van ugyan, de a "következő dal" elkezdéséhez nem kettőt kell koppintani, mint a legtöbb esetében, hanem hosszan kell nyomni, vagyis tartani. Szvsz ez egy totál kényelmetlen dolog lehet, valahogy nem látom értelmét.
-
Skillet
addikt
Sziasztok
Edzéshez keresek fülest, ez lesz az első vezeték nélkülim.
Nagyjából 10e Ft lenne a határ. Azt hittem könnyű dolgom van, mert ennyiért nincsen nagy választék... Tévedtem.
A QCY T17-nél van ajánlottabb a kategóriában? Már 6.9e Ft körül megvehető egy hozzám viszonylag közeli boltban. De ha van értelmesebb vétel, akkor picivel 10 fölé is bemennék...
KöszönömMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
boogie84
veterán
Történt vmi hirtelem minőségi ugrás vagy Magyarország megint előre megy?
54K-ról le volt árazva Alzán a Sony True Wireless LinkBuds S 49,9K-ra. Ok a héten megrendelem (az sem baj ha nem lesz rá akció, 54K-t rászánok), erre tegnaptól 76K.[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz tabletta #12060 üzenetére
Nem hiszem, hogy ezzel hivatalos szervizben foglalkoznak (de ne legyen igazam). Némi kézügyességgel, és utánajárással (be kell szerezni az új akksit), te is megcsinálhatod.
-
tabletta
tag
Sony WF1000xm4-ben cseréltetett már valaki akkut?
Hogyha igen, hol, mennyiért? -
kp78
addikt
Vajon mi lehet az oka, h így lement az Edifier NeoBuds Pro TWS ára több helyen is.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
ricsi1885
friss újonc
Sziasztok!
Éppen füles vásárlás előtt állok de megakadtam pár modellnél és nem tudok dönteni köztük illetve bevallom annyira nem is vagyok ebben szakértő Androidos telefonhoz használnám (Nothing Phone), főként zenehallgatáshoz, Teams-hez és néha telefonáláshoz. Ami fontos lenne elsősorban az a hangminőség, utána az akkumulátor élettartam, jó ha aptX képes, ANC is egy fontos szempont lenne, árban pedig amíg belefér az az 50.000 Forint (de ha pl van egy 55 ezres ami nagyon jó, akkor az még bőven oké).
Amikre sikerült leszűkíteni a kört egyelőre:
Sennheiser CX
LG Tone Free FP8W
House of Marley Champion
Google Pixel Buds 2Esetleg tudnátok segíteni benne? Vagy ha ezeken kívül tudtok mást ami nincs a listán de szintén megfelel a követelményeknek, annak is nagyon örülnék! Apple-t, Samsungot, Huaweit és Honort nem szeretnék
Előre is köszönöm! -
kugli
aktív tag
válasz Dicker #12052 üzenetére
Szia!
Pár napja van meg az Edifier W240TN füles,még nagyon friss nekem is. Elvileg IP55 szabványt tud, hangzásban nekem nagyon bejön,bőven van benne bassus,de nem olyan "puffogó", nem tudom máshogy leírni. Hangerőben is megfelelő. Töltője, erről nem tudom mit érdemes mondani,stabil a fedele jelenleg,bár még csak pár napja van meg. Stabilan gyorsan csatlakozik a telefonhoz,nem tapasztaltam semmi problémát ezzel kapcsolatban. A viselésétől picit féltem,de szerencsére nem zavaró, nem fáj a fülem hoszabb ideig tartó használattal sem,illetve meglepően stabilan illeszkedik. Van hozzá aplikáció amiben még külön testre szabható. Youtubeon van pár teszt videó róla. -
Dicker
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami olcsóbb, de jó hangminőséget kiadó in-ear fülest? Az se baj, ha nem hal meg egy kis párától, nedvességtől, és lehet csak egyet használni belőle. Max 30-40 körül szánnék rá.Eddig a legkényelmesebb egyébként nekem a qcy t1-ese volt régen. Persze ott a hangminőség elég gyenge volt. Szóval ennél nagyobb házzal rendelkező nem kellene.
Amiket néztem a Buds2, Buds2 Pro, WCF-500, Linkbuds S, CX TWS. Valamelyiket használta valaki?
Esetleg a Jabra-k, Edifier-k közül bármi tapasztalat?Köszi a segítséget!
-
Degeczi
nagyúr
Te tudod, mit szeretnél: ha sok-sok évig tervezed használni, akkor ha csak tudod, ne a bölcsőbe tedd 1-2 óra használat után, ha másnap is csak annyit fogod hallgatni. Hiszen ha visszateszed, ugyanúgy érvényes, h folyamatos 100%-on tartod az akkut, ami azt jelenti, h egy év múlva már érezhetően rövidebb lesz az üzemideje.
Reálisabban nézve viszont valszeg úgyis lecseréled 2-3 éven belül, másrészt a bölcsőben tárolás miatt úgysem szembesülsz a csökkent üzemidővel, hacsak nem használnád ki egyben (végig munkaidő alatt).
Lehet, én is lecserélem majd idővel, csak műszaki beállítottsággal zavar az akku teljesre töltögetése, inkább ezért használok egy másik, bölcső nélküli tokot (de akad, aki egy vékony papírt tesz a gyári bölcsőbe, így akadályozva meg a töltést amikor arra nincs szükség) -
kugli
aktív tag
válasz Degeczi #12035 üzenetére
Hosszú távon (hetekig) ha nem használom azt értem. És napi szinten ez hogy néz ki? Pl este használom, aztán tudom,hogy legközelebb csak következő este fogom újra elő venni. Feltöltöm,és kiveszem tartóbol? Vagy egy két napot azért maradhat a töltőben? Ez az első ilyen fülesem,semmi tapasztalatom nincs.
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani pár TWS In-ear fülest max 20 ezerért, de inkább olcsóbban A lényeg hogy nyomó gombos legyen ne pedig érintős, és lehetőleg kapszula formájú, vagy aminek csak pici szára van. (Az airpods dizájn nagyon nem tetszik) ANC funkció nem feltétlen kell. Ja és legyen belőle fekete színű, vagy valami sötét árnyalat, fehéret nem veszek. Jelenleg 1 egyszerű QCY T1-em van már sok éve és kezd tönkre menni, néha nem kapcsol be a bal fele, a bölcsőnek pedig kikopott az usbje és nehezen veszi fel a töltést, mindig döntögetnem kell és kitámasztani Gondoltam veszek ugyanilyet de szeretnék 1 kicsit komolyabbat. De alapvetőleg én ezzel is megvagyok elégedve, csak kicsit halknak találtam már újkorába is, szóval ehhez mérten kell valami jóbb. Csak zene hallgatásra kell, a mikrofon minősége lényegtelen.Munkába kéne, többnyire pamut kesztyűbe dolgozok, ami koszos is, olajos, zsíros ragasztós, vagy ép izopropil alkohollal van átázva... feltételezem hogy az érintős fülesek ezt nem szeretnék Ezért kéne nyomó gombos, próbáltam keresgélni de konkrétan bármit néztem mind érintős.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Kis beszámoló az eddigiekről. Próbáltam minden nap a Sony fülest megszokni viszont sajnos nagyon nem tudtam és folyamatosan fájt a fülem tőle szóval ma vissza vittem és elhoztem a Bose QC II-t. Ez már első benyomásra is sokkal-sokkal kényelmesebb, mint a Sony volt. Furcsa benne, hogy az ANC egyáltalán nem lehet kikapcsolni csak Transparentre tenni bár igazából sosem szoktam használtam úgy anno amikor volt ANC-s fülesem, de akkor is furcsa, hogy opció sincs.. Ami már így pár óra után "bosszantó" benne az, hogy nincs vezeték nélküli töltése egy ilyen kategóriás fülesnek... Az, hogy a tokja elég "nagy" nem zavar.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Rigormortiis
veterán
Nem tudom, mennyire tartozik ide, de azért leírom: rájtöttem, hogy Samsung telefonoknál van egy olyan hangbeállitás, hogy "Adopt Sound". Ez annyit csinál, hogy hasonló módszerrel leteszteli a hallásunkat, ahogy az audiológián csinálják, aztán ehhez igazít bizonyos tartományokat (leginkább a közepes és magas részeket támogatja meg). Iszonyat sokat dob a hangzáson ez a beállitás, még a Buds Live is megtáltosodott tőle, nemhogy a Buds 2 Pro. Akinek Samsung telefonja van, próbálja ki 🙂
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
nagyúr
válasz <Adamsky> #12040 üzenetére
Köszi. Végül úgy néz ki emagról lesz rendelve, ott nincs jelentősége, mert emag által forgalmazott termékekre van 30 nap visszaküldési lehetőség, így a 14 napos elállás okafogyottá válik. Illetve annyiban talán mégsem mindegy, hogy elállás esetén visszajár a postaköltség is, a 30 nap esetén meg nem, ha jól tévedek.
Emagos fülhallgatók 14 napos elállásáról van valakinek konkrét tapasztalata?[ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
nagyúr
Uraim, egy webshop oldalán ezt találtam:
"Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a termék higiéniai terméknek minősül és az ÁSZF -ben foglaltak értelmében, a gyári csomagolás felbontását követően NEM érvényesíthető rá az elállási jog."
Ez igaz vagy kamu? Azt tudom, hogy volt már aki küldött vissza kipróbált fülhallgatót sikerrel, de mi a hivatalos álláspont? Köszi!Szerintem.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Legaktívabban egy héten kb 2 napot lesz használva ... " - szerintem akkor nincs teendőd. Ha hosszabb időre (mondjuk hetekre, hónapokra) teszed félre, akkor papírforma szerint olyan 80% körüli töltöttséggel érdemes úgy tárolni, hogy külön vannak a fülesek (ahogy Degeczi is írta).
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
TWS fülest hogy kell/érdemes/ajánlott tárolni ha nem használom?
Legaktívabban egy héten kb 2 napot lesz használva,alkalmanként főleg este (de ez ritkábban) 1-2 órát. Az akkumulátorok miatt kérdezem.
Konkrétan egy Edifier W240TN az eszköz. -
joci86
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani 10.000 Ft környékén valami normálisan szóló "agybadugós" fülest, ami alkalmas kültéri telefonálásra is? AptX annyira nem szempont, az AAC minőség is pont megfelelt, SBC-ig viszont nem mennék le.
Korábban volt egy Aliról rendelt Mpow Mbit S fülesem, minden szempontból tökéletes volt. A hangjával elégedett voltam, kültéren is nagyon jól lehetett telefonálni vele (a másik oldalon is rendesen hallottak), szuper akku idő, az átlagosnál jobb vízállóság (nem mintha zuhanyozni akarnék vele, bár 1x kipróbáltam, és semmi baja nem lett). Kár, hogy elhagytam valahol...
A jó tapasztalatok miatt rendeltem egyet itthon, 10 körül meg lehet kapni. Kb 30 percet bírt az akksija, ezért visszavittem és (3 hét(!) ) után sikerült kapnom egy másikat. Annyival vagyok előrébb, hogy ez már majdnem 1 órát bír fullos töltéssel (papíron és korábbi tapasztalat alapján is 5-6 óra benne kell legyen).
Lehet, hogy teszek még egy próbát a cserével, de ha az is hibás lenne, akkor másikat kell keresnem.Próbálkoztam időközben a QCY T17-tel is (S nélküli verzió), a hangjával elégedett voltam, az akku szintén jó, de kültéren telefonálásra alkalmatlan...
Az alábbiakat néztem ki, a fenti kritériumok tükrében melyiket érdemes megvenni?
- QCY T17S
- Redmi Buds 3 Lite
- Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2s (mintha ebben gyengébb chipset lenne QCC3020 a QCC3040-nel szemben, ami talán az előző 2-ben van)Esetleg más?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
válasz gyenesmartin #12030 üzenetére
Sony Linbuds S, jól szól, jók a funkciói, jó az anc-,je, kényelmes.
-
bwoay
nagyúr
válasz gyenesmartin #12030 üzenetére
a nagyon jó zajcsökkentés szerintem fejhallgatót igényel.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Fülhallgatóból szifonhoz mit érdemes venni ha jó hangminőséget é nagyon jó zajcsökkentést szeretnék?
Munkába, irodába, valamint otthon ha barkácsolnék és elővenném az elektromos gyalut vagy más hangos gépet akkor is haljak egy kis zenét.
De a zajt lehetőleg csak alig. Egyszerre több eszközhöz is csatlakoztatható legyen.[ Szerkesztve ]
-
czanga
őstag
válasz patomi #12016 üzenetére
Újfent köszi! Ami nekem volt azaz a Xiaomi Airdots Basic S is inkább V karakterü hangzásilag, jól gondolom?
@Janaboy
Nem láttam jönni, hogy lesz ezzel egy agyalásban gazdagabb köröm, az biztos. -
veterán
válasz boogie84 #12027 üzenetére
Teljesen ismerős. Én most pont egy Sony-val "barátkozom", de így 2 nap után még mindig nagyon vágja a fülem szóval sanszos, hogy menni fog vissza.
Embere válogatja engem pl nem zavar, ha már volt használva, mert tudom, hogy meg takarítják előtte viszont arra figyelj, ha "Felbontott" vagy "Újszerű" akkor az már valószínűleg volt valakinél!
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
Sziasztok,
szabad tudni, hogy hol van lehetőség visszaküldeni fülest ha esetleg nem lenne kényelmes, esetleg túl kényelmetlen?
Van erről infótok esetleg?[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
zseko
veterán
Megjött végre az Amazonról rendelt Soundcore Life P2i. Nyilván sok tapasztalatom nincs ilyen fülesekkel, mindazonáltal számomra nagyon bejött a hangzása, még ha érzem is hogy biztosan vannak jobbak is. Szeretem a mélyet, és ebben pont az a fajta 'puha' (én csak így hívom) mély van, nem az a puffogós fajta, amit két percig sem bírok hallgatni. Nem is bírtam letenni másfél óráig Még majdnem sok is a mély, ahogy hangerőben is féltől feljebb már túl hangos volt nekem.
Összességében elégedett vagyok, ráadásul pont akciós is volt, így még szállítással együtt is jó ára volt szerintem.
Már csak arra leszek kíváncsi, hogy több eszközzel is tudom-e használni, vagy csak azzal amihez először párosult, mert jól jönne a tablethez mikor azt nézem, és a tévéhez is néha.HR24.hu
-
syler123
veterán
-
chris0000
őstag
hi. ti is mindig kínlódtok a Logitech fejhallgató beállításával? van egy LG933 fejhallgatóm, de kb. minden gépindítás/bekapcsolás után le kell választanom a gépről, és újra beállítani/tesztelni, mert nem ott szólnak a teszt hangok, ahol kellene... ennyire sz@r a szoftvere a Logitechnek? thx. üdv.
-
Csongor Oszt
csendes tag
válasz zoltanz #12013 üzenetére
Szia! Én is rendeltem ilyet, még Karácsony előtt. A telefon Redmi Buds 3 lite-ként ismeri fel. Szerintem korrekt. Ha jobban belegondol az ember, itthon boltban haszonnal, ÁFÁ-val 7900 Ft, egyáltalán nem biztos, hogy más minőséget kapsz, mint ez. Nem a ComfoBuds-om utóda, de egy rohangálós fülesnek megteszi.
Rendeltem még Lenovo HT38-at, nagyon doboz hangon szól a zene, viszont telefonbeszélgetésben nagyon jól hallottak engem. Ez 4,20 € volt. -
Beantech
aktív tag
Sziasztok,
A Sony linkbuds tulajokat kérdezném hogy külsőleg mennyire hallható a zene a fülesen? Előreláthatólag az egész iroda tudni fogja mit hallgatok vagy azért annyira nem?
-
patomi
őstag
-
zoltanz
nagyúr
Ajánlom ha valaki, alap (utcára) sztereó bluetooth fülest keres Xiaomi Redmi (nemtudom hányas) töltö dobozzal Aliexpress-ről ~3000 Ft.
Szerintem a hangereje elégséges, részletesen szól, rendben működik.
[link][ Szerkesztve ]
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Tegnap sikerült sajnos elvesztenem fixen a Xiaomi Basic TWS fülesem. Olvasgattam, hogy a Edifier X3 ajánlott kategória. Mivel a "vizes" számtech boltokban most akciós, így 7500-ért befoglaltam egyet, de felmerült a kérdés:
Van esetleg más 10k alatti kategóriában ami ajánlott?Megköszönöm ha megdobtok esetlegesen pár típussal.
-
Csari93
aktív tag
Sziasztok, Xiaomi Buds 3 Lite használatában kérnék segítséget attól, akinek ilyen (is) van.
-Hogy lehet kikapcsolni? Papír alapján csak akkor kapcsol ki, ha visszarakjuk a tokba, és az nincs lemerülve, feltölti a füleseket, aztán kikapcsol. De mivan ha lemerül a tok, marad kapcsolódva a füles míg le nem merül?
-Hogy kapcsolódhatott be a polcot, tokban? Keveset használjuk, tegnap este az tűnt fel hogy a telefon hangszórója helyett megszólalt a polcon. Nem tudni mikor kapcsolt be, de a tok már lemerült, így ismét az első pont miatt nem kapcsolódott ki tokba visszarakáskor sem.
?? Köszönömwww.flickr.com/csari
-
stellaz
veterán
Nekem a Buds Live megoldása jobban teszik és nálam stabil is volt, betenni is könnyebb volt nekem. De a hangja nekem szó szerint bántotta a fülemet még podcast esetében is, pedig a lágy hangképet használtam. Iszonyúan fárasztó, éles hangja van.
A Linkbuds pedig nem tud rendesen beülni a fülembe, mert pont ott meg van vastagodva belül, ahol a felső része beülne, ezért mind a két oldalon, de a jobb esetben különösen kiáll a fülemből az egész cucc és nem is feltétlenül áll jó szögben, így képes néha jobban izolálni, mint kéne. De ez nem termék hiba és amúgy sokkal többet is használom, mint a Samsungot. -
bwoay
nagyúr
nekem is kényelmetlen volt az első pár napban, de az én fülem már rég elszokott a füldugóktól - több, mint 10 éve fejhallgatókat használok. 2 nap után viszont már észre sem vettem, de szerintem a kezdeti diszkomfort konkrétan a Sony szivacsra vezethető vissza, aminek viszont (lássuk be) pont az lenne a lényege, hogy szétfeszül a hallójáratban a jobb izoláció érdekében. Ettől függetlenül hiba a Sony részéről, hogy sima szilikon tipeket nem mellékelnek hozzá. Egyébként én megnézném, hogy az Airpods Pro szilikonok rámennek-e, mert lényegében csak egy kis cső megy be a fülbe, és annak a külső párnázásán múlik minden. Feltéve persze, hogy nem a fülkagylót nyomja valahol, mert az más kérdés.
stellaz:
számomra kényelem szempontjából a Linkbuds az abszolút csúcs, elképesztő, mennyire el lehet feledkezni róla. 2 napon át kísérleteztem a szilikon bizbaszokkal, de megérte, mert megvan az a méret, amivel atomstabilan ül a fülemben, de egyáltalán nem nyom 6-8 óra folyamatos viselés után sem - ma azért kellett kivennem a fülemből, mert lemerült A hangereje számomra hagy némi kívánnivalót maga után, zajos környezetben nem hiszem, hogy tudnék vele telefonálni, még ha értenek is a másik oldalon. Viszont az zseniális, hogy ha csak az egyik fülben használja az ember, akkor nincs meg a szokásos "felemás" érzet, nem okoz érezhető halláscsökkenést.
Egyébként nekem ilyen célra a Buds Live is jó lenne, de az jóval instabilabban ül a fülemben, és számomra sokkal körülményesebb a megfelelő módon behelyezni a fülbe. Már rendeltem hozzá szilikon covert, attól sokat várok, mert egyébként tetszik, és abszolút nem zenehallgatásra kellene.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
stellaz
veterán
Linkbuds tök jó filmnézésre is, nekem semennyit nem csúszik és van egy egészen különleges nyitott és természetes hatása, ami filmnél jól kijön.
-
veterán
-
veterán
Nos megvettem ma a Sony WF-1000XM4 (ez az elnevezés.. ) és tesztelgetem próbálgatom az tuti, hogy az S-es tip a legjobb a fülemnek viszont kegyetlen fáj tőle már egy óra után. Nem tudom, hogy fog-e javulni, de azért még próbálkozom vele, mert azon kívül nagyon bejön. Ha nem akkor viszont megy vissza és kipróbálom a Bose-t, mégha egy pár olyan dolog hiányzik is belőle ami annyiért már igazán benne lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen videókártyát?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- A YouTube is nagy veszély lehet a fiatalokra
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- NBA és kosárlabda topic
- Diablo IV
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest