Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Notebook hibák
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
classic B
senior tag
Köszönöm mindenkinek az ajánlásokat.
A Panasonicot még nem néztem meg, a másik kettő viszont nem győzött meg egyelőre. Még gondolkozom az Airpods 2-n, de mivel csak egy Apple eszközöm van, nem feltétlenül éri meg az árát, de talán kevésbé kompromisszumos. Egyébként sportoláshoz keresek, ami átengedi a környezeti zajokat, valamint az is szempont, hogy jó mikrofon legyen benne, ha menet közben kellene hívást lebonyolítani. -
classic B
senior tag
Sziasztok!
Airpodshoz hasonló (nem gumiharangos) fülhallgatót keresek iphonehoz. Miket tudnátok ajánlani? -
classic B
senior tag
válasz
pulutodurumo #13755 üzenetére
Láttam, hogy volt válasz. De ez mindegyik gyártónál így van? Mindkét eset olyan gagyi érzést kelt bennem. Nem értek hozzá, ezért kérdezem, tehát nem akarok kiakasztani senkit.
-
classic B
senior tag
válasz
Litván Zongora #13713 üzenetére
Nekem is ezt csinálja az Edifier X3s. Neked mid van? Én annak tudtam be ezt, hogy szar kínai.
-
classic B
senior tag
Sziasztok!
Van egy Edifier X3s-em. Eddig minden oké volt, de most az a bajom vele, hogy nem kapcsol szét a telóval, amikor visszateszem a füleseket a bölcsőbe. Nem kapcsol ki a füles. Manuálisan kell bontanom a bluetooth kapcsolatot. Ötlet? -
classic B
senior tag
válasz
gyenesmartin #10458 üzenetére
Helló!
A boltot én sem ismerem. Máshonnan rendeltem tegnap egy X3s-t. Jókat olvastam róla, az ára is rendben van. Jövő hét elején érkezik, kíváncsi vagyok milyen lesz a vezetékes E80s-emhez képest. -
classic B
senior tag
Sziasztok!
Kiegyensúlyozott hangzású TWS fülest keresek itthoni és utcai zenehallgatásra. Az alábbiak közül melyiket tudnátok ajánlani?
Sony WF-C500
Soundcore Life P3
1MORE ComfoBuds Pro
Edifier NeoBuds Pro
Earfun Air Pro 2 -
classic B
senior tag
Sziasztok!
TWS fülest vásárolnék újonnan, elsősorban kocogáshoz. Realme 8 telóval használnám. A mostani vezetékesem Soundmagic E80s, aminek a hangzása tetszik.
Mik az ajánlások max. 20 ezer Ft-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest