- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Micro Four Thirds
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
TWS fülest keresek, viszont nagyon nincs tapasztalatom
Eszközök:
- Macbook Air
- iPad Pro 12.9
- Xiaomi Mi 9T ProElvárás:
- 5-8 óra üzemidő
- ANC
- Multipont (El tudok tőle tekinteni)
- Jó hangzás (Botfülű vagyok, szeretem ha valami hangos és érződik benne a mély is)Felhasználás:
- Főleg Telefon tablet
- Sport (Kondi, kerékpár, túra, kenuzás)
- Meetingek (Kicsit szűrhetné a környező zajokat a mikrofon, hogy ne hallatszódjon be)
- munka közben kizárni a környezetet (irodai munka)
- tömegközlekedésRászánt összeg:
max 80k de mehetek nagyon nagyon 100k-ra
Ui.: Mivel nem szeretnék iPhone-t használni még 1 darabig telefonnak ezért szeretnék olyan eszközt ami kommunikál nem Apple termékekkel is.[ Szerkesztve ]
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
nagyúr
Sziasztok!
Úgy tűnik meghalt a Mifo o5-öm Tavaly január 13.-án rendeltem, egy évet sem bírt ki. A jobb oldali füles előbb csak apró pattogó hangokat adott ki, aztán az megszűnt, cserébe a hangereje megfeleződött. Nagyon zavaró, hogy a bal oldali 2x hangosabb. Próbáltam állítgatni, de nem jártam sikerrel, szerintem hardveres probléma lehet
-
Laraxior
titán
Valakinek halt már meg Edifier tws1proja? Ugyfest az enyem (eleg hamar) beadta a kulcsot. Felteszem toltore, hiaba hagyom egy fel napig utana mintha nem is toltott volna, pedig vilagit a piros led. Viszont a doboz kinyitasakor megszunt a felvillano piros feny.
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Csongor Oszt
csendes tag
Sziasztok,
megosztom tapasztalataimat Veletek a ComfoBudsról: 6 hete használom a 1more ComfoBuds Pro-t Aurora Blue színben. A kék rendelkezik a 22 EQ beállítással. A Goboo-n rendeltem, 60 €-ért, ingyenes szállítással, fizetés és szállítás teljesen zökkenőmentesen ment, GLS futár hozta ki, 5 nap alatt jött meg.
A vásárlást megelőzően nagy dilemmában voltam: a jelöltek között volt még a Redmi Buds 3 pro, Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 pro és Realme Buds Air 2 Neo.
Végül (a sok angol és német rewiev-k hatásásra) a 1more-ra esett a választásom, és nem bántam meg.
Röviden összefoglalva:
PRO:
1. nagyon jól működő zajszűrés, különböző hangprofilok (de csak a kéknél). Szeretek vele zenét hallgatni, nekem nagyon pozitív élmény. Az ANC-ra jellemző (?) sistergő hangot nem tapasztaltam, ennek nagyon örülök.
2. app-on keresztül lehet a szár érintéses funkcióit beállítani.
3. könnyű, nem nyomja a fület, aludni is lehet benne, jó minőség (anyag, hangzás), relatív jó ár (aliexpress-en, hosszabb szállítással, 75-80 € fölött van).
4. kényelmes viselet, hosszú akkuidő. Míg kiveszem a tokból és fülbe helyezem, már párosodott is a telefonnal.
5. telefonheadsetként is kitűnő hangminőség, autóban 120 km/h sebességnél is végig jó minőségben hall a beszélgetőpartner
6. ez szubjektív: nem utolsó sorban a szép Aurora Blue szín (fémes hatású, de műanyag), ami megy a telefonom színéhez, az is kék :-) (ezt az érvet kellett volna az első helyre tenni :-)
7. Iphone-nal is kiválóan működik.
CONTRA:
1. nincs BT multipoint, ezt tudtam vásárlás előtt is, de hasznos lenne, ha 2 eszközhöz tudna egyszerre csatlakozni
2. nem esik annyira jól kézre a bölcsőből kivenni és fülbe tenni, illetve megszokásból nekem hiányzik a "fülbetekerhetőség", ezt csak be kell tenni és megigazítani
3. nincs vezeték nélküli töltés (tudtam vásárlás előtt, de ez nekem nem fontos)
Az EQ default beállítása általános hangzásnak megfelel, nincs hiányérzet, de alapból is érezhető basszus jelen van (engem nem zavar, kihallhatóak maradnak a részletek). Ehhez viszonyítva minden EQ beállítás hozza, ami nevében van. Van olyan zene, ami az Acoustic1 beállítással szól számomra a legszebben, van, ami a vocal boosterral, és van, amihez a Deep1 vagy Deep2-t használom. A BassBooster 1 és 2 nekem egyértelműen sok, azokat nem használom egyáltalán. A 22 EQ sokféle hangzásvilágot átfog, nekem elég. Számomra életszerűtlen, tehát biztos nem csinálnám, hogy minden dalhoz külön EQ-t mentsek el. De nem vagyunk egyformák, ez csak az én véleményem, számomra a custom EQ nem olyan fontos, elég e 22. Viszont annál fontosabb lenne kiemelni, hogy a fehér és a fekete verziója - termékoldal info szerint - nem rendelkezik a 22 hangbeállítással és a zajszűrése is egy leheletnyivel elmarad a kéké mögött.
Az app valóban relatív fapados, de ott van lehetőség állítani az ANC-on (ami szerintem nagyon jól teszi a dolgát, persze, a magas hangokkal küzd, alul is marad pl. az egy méterre lévő lármázó, elnézést, csicsergő :-) madarakkal, de kicsit még a dobhártyaszaggató csivitelésen is tud enyhíteni (saját tapasztalat), illetve módosítható a szár-pöccentés-funkció. A Redmi Buds 3 pro hiába tudott BT multipoint-ot és hiába 12 €-val olcsóbb (jelenleg 48 € a goboo-n), az app hiánya, valamint az infó, hogy kicsit vérszegény (azaz nem elég hangos) és nem a legjobb telefonálásra, kiütötte az első helyről, így lett nálam befutó a 1more (RN9pro mobilt használok).
Egy felhasználó megerősítette, hogy a Redmi Buds 3 pro nem annyira hangos (egy thai oldal szerint 92 DB) és headsetként nem optimális, én meg a lehető legkevesebb kompromisszumot akartam kötni. Így lemondtam a BT multipoint connectionről és a vezetékmentes töltés lehetőségéről.
A ComfoBuds Pro-hoz 4 gumiharangpárt adnak hozzá, kicsit oválisabb formája van, mint a legtöbbnek, tehát nem lesz akármelyik gumiharang jó rá! Egyszer kell jól betenni és utána nem szükséges örökké igazgatni, jól megáll/megül a fülben. Ennek örülök, mert aggasztott a stabilitása. A hangerőről még annyit, hogy előzetesen a Comfobudsról azt találtam, hogy 110 DB, ami azért nagy különbség a 92-höz. Nemrég meg éppen azt olvastam valahol, hogy 97 DB. Szóval ennyire lehet elmenni a technikai adatok alapján. A lényeg: elég hangos!
A Redmi Note 9pro-n nem próbáltam app nélkül, viszont az Iphone XR-en igen, app nélkül, hangképek nélkül. Az Iphone-on is nagyon szépen szól, részletes, telt hangzás, Bohemian Rhapsody, Last Christmas, O sole mio... App nélkül az ANC funkciók közül az off, strong és pass-through érhető el, appal + mild és WNR (wind noise reduction, ami kinti nagy szélben igen hatásos, jobb, mint a strong). Ha nincs szél, nálam a strong az alapbeállítás, akkor csak a zene van meg én :-)
A füles maga nem tárol beállítást, újbóli csatlakozáskor a legutoljára használt hangképet használja (ha telepítve van az app, akkor látható).
Van neki még Soothing sounds funkciója, nos hát én azt biztos nem használom, mert nem szeretnék pl. a vízesést hallgatva elalváshoz rendszeresen WC-re járni :-) de biztos van, akinek hasznos ez is, mert aludni simán lehet a fülesekkel.
[kép]
Ugyancsak a www.goboo.com oldalon sikerült 9,99 €-ért egy másik 1more fülest megrendelni, az omthing AirFree 2-t, ma reggel meg is érkezett https://www.goboo.com/goods/121055.144378?nfl=144378_1_ES_403
Előzetes terveimmel ellentétben nagyon rövid lesz a beszámolóm erről az omthing fülesről: DE MINEK???
Kicsit bővebben: szép, kerek kavics alakú a töltő, anyaghasználata mint a 1more Comfobuds Pro, kidolgozása mutatós, méretre (úgy a bölcső, mint maga a füles) kb. a Redmi Airdots-ra hasonlít, fülbe helyezve (agybadugós) kényelmes, nagyon könnyű. A technikai adatai a fenti linken olvashatóak.
Letölthető az omthing app, konfigurálhatóak az érintés-funkciók a fülesen. Equalizer NINCS. Hangzás: tiszta, de kicsit doboz, kicsit semmilyen, kicsit olcsó. ANC: szerintem ez egy nem létező funkció benne, csak az app-ban van egy kapcsoló, semmi hatást nem érzékeltem, sehol semmi adat, ? dB képes kiszűrni. Sistereg kicsit, ill. mikor kiveszem a bölcsőből, van, hogy nem kapcsol be mindkét füles.
A ComfoBuds PRO minden tekintetben veri ezt a omthing fülest, érthetetlen, hogyan kérhetnek el érte szinte annyit, mint a ComfoBuds Pro-ért. Egyáltalán minek a 1more-nak ez a omthing almárka? Az omthing AirFree 2 létjogosultságát erősen megkérdőjelezem, 50-60 €-ért semmiképpen nem ajánlott megvenni! Szerencsére ezt egy 9,99 € pre-sale akcióban vettem, így nem bántam meg, tartaléknak jó lesz, de teljes áron senkinek nem ajánlom, hisz amit kaptam, azt nagyjából egy ezeréves redmi airdots 2 is tudja. Annál inkább ajánlom a ComfoBuds Pro-t, az utóbbi időszak egyik legjobb döntése volt megvenni, nagyon megéri az 59 €-t!
-
Janaboy
veterán
A héten volt kis időm és kipróbáltam, amiket írtál.
Most már értem, hogy miért nem hallottam sose azt a nagy katarzist, amikor zenét hallgattam, leginkább azért, mert amiket én hallgatok azokon talán kevésbé ütköznek ki ezek a minőségbeli különbségek.Viszont, az a binaural felvétel (az első link), amit beraktál (bár általában nem hallgatok ilyet), nagyon jó, tényleg annyira kijön a Sennheiseren a térhangzás, mintha a fejem felett klappolnának
A többi zene is amúgy szépen szól, de szintén nem kapott el az a nagy katarzis, amit te említettél. Persze azért itt érdemes hozzátenni, hogy Spotifyról hallgattam és itt már lehet kiütköznének ez a dolgok.
Minden esetre egyszer remélem lesz lehetőségem meghallgatni egy komolyabb szettet, hogy halljam mik az igazán nagy különbségek.
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Erwinke
aktív tag
válasz AndrewTdi #8290 üzenetére
Szia.
Nekem van az elso szerias Sony Walkman fulesem(tipust nem tudom pontosan es nem vagyok most otthon) meg v 10 eve vettem es gond nelkul mukodik mai napig is. Uszni hasznalom.
4GB os memoriaja van.
Hangzas nem valami acelos. A magas szep benne, de basszus egyaltalan nincs(gondolom ez mar sokat javult azota hisz az meg csak az elso szeria volt).
Uzemido kb 5 - 6 ora. Mappak valasztasara nincs lehetoseg. A zeneket valaszthatod,h random v egymas utani lejatsz(ha jol emlekszem kezdobetu szerint), nekem randomon van miota megvettem.
Zeneket onnan folytatja ahol abbahagytad.
Egyszeru kezelni, konnyu.Nekem amire kellett boven kiszolgal.
Tisztelettel Ervin
-
AndrewTdi
addikt
Köszönöm mindannyiotoknak!
Akkor elengedem ezt a beepitett memóriát.
Van egy Note10+ készülékem. Milyen agybadugós füles ajánlotok, ami esetleg nem csúszik ki kocogaskor? Kb 30 ezerig tudnék elmennj. Lehet jobb alternatíva pl q samsung buds2-től ilyen árban ami tws? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz AndrewTdi #8275 üzenetére
Szerintem azért nagy a csönd, mert beépített memóriás fülest senki sem ismer. Nem merem állítani, hogy nincs ilyen (talán mintha a kifejezetten úszásra valók között lenne), de nagyon nem ez a jellemző.
Ami inkább jellemző, hogy aki nem szeretne telefont magával cipelni, visz órát. Utóbbiak között viszont akad olyan, amibe tölthető muzsika és lehet hozzá akármilyen bt.-s fülessel csatlakozni. Én a helyedben ezen a vonalon indulnék el... -
AndrewTdi
addikt
[link] Erre valaki esetleg?
-
törölt tag
A feleségemnek szeretnék venni valami egyszerű TWS fülest, M.O.-i beszerzéssel.
Nincsenek nagy igényei hangzás terén. PC-hez használná, néha a mikrofon részét is.
Illetve android telefonhoz.Ha jól tippelem akkor az alábbi paraméterek számítanának esetében
- ne fekete legyen (igen, ez egy nőnél fontos paraméter)
- min. 5 óra egy töltéssel
- BT5
- stabil kapcsolat (különben hozzám jön panaszkodni szegény)Olyan max. 20k-ig gondoltam az árat.
Kettőt kinéztem. Esetleg ezekről van vélemény?
- Soundpeats TrueAir2 White
- Xiaomi Redmi Buds 3 -
<Adamsky>
nagyúr
válasz AeSDé Team #8285 üzenetére
Hasznos infó, köszi!
Valahogy ez tovább erősíti bennem azt a véleményt, hogy a nagy márkák "olcsó" cuccai ritkán igazán jók, ill. direkt v. véletlenül mindig van egy kis "szegény szaguk" az alsó polcos termékeiknek.
Egyébként fura, hogy ez a viselkedés / hangzás másnak eddig nem tűnt fel, pedig szemlátomást nem egyedi esetről van szó. A dolog pedig, amire szerintem a jelenség visszavezethető, az a bt. vevő. Ennek az alapzaja szokott hallatszani olcsóbb / igénytelenebb megoldást alkalmazó fej-, fülhallgatók vagy éppen hangszórók esetén. Találkozta már én is ilyennel. -
AeSDé Team
őstag
Vettem egy Sony WF-C500 fülest, mert edzéshez túl izzasztónak bizonyultak a fejhallgatóim.
TWS-téren nem nagyon van összehasonlítási alapom, számomra brutál jól szól, én mint nem-audiophile nem tartom igazán rosszabbnak a WH-1000XM4 fejhallgatómnál. Jól el lehet játszani az EQ-val is, hiába tekerem fel például a basszust, nem kezd el torzítani és ütős hangja van.
Egy nagy gond van csak vele, az pedig a hiss / sziszegés probléma. Elég sokan panaszkodnak erre online. Árukeresőről idézek mert én sem tudnám jobban leírni:
"Amint bármiféle lejátszás történik rögtön megjelenik egy erős, viszonylag hangos statikus zaj/súgás. Ez csak kb 5-7 másodperccel azután szűnik meg, hogy megállt a lejátszás. Próbáltam több eszközhöz csatlakoztatni (Laptop, Androidos telefon, Nintendo Switch) mindenhol jelen volt. Ez miatt halkan zenét hallgatni, vagy halk zenét/podcastet hallgatni nem lehet mert folyamatosan súg."
Annyit tennék hozzá hogy ez a zaj a hangerő beállítástól független, úgyhogy amint 50% van afelé csavarom a hangerőt, úgy teljesen irrelevánssá válik. Egyszer kétszer viszont már megpróbáltam csendes körülmények között kis hangerővel hallgatni a WF-C500-at, és úgy annyira zavart hogy rögtön a fejhallgatóra váltottam.Mivel kizárólag edzéshez vettem és minden máshoz a nagytesót használom, ezért nem vittem vissza, számomra így is oké, de ha valaki nem csak erre szeretné használni akkor ezt vegye figyelembe.
Itt a fórumon amikor rákerestem akkor nem olvastam erről. Másnál nem jelentkezett ez a probléma? Lehet hogy csak én, és rajtam kívül még sok-sok internetező fogtunk ki rossz példányt?
-
belashx
senior tag
A saját fülesem szintjére gondoltam természetesen, nem általánosságban. A legnagyobb bajom a levegősségével van, de tisztában vagyok vele, hogy komolyabb cuccoknál tud ez másmilyen lenni.
A jelenlegi szobaakusztikám nem megfelelő, és család miatt amúgy sem lehet hangoskodni (szabad élet viszlát ), de fülesnél fura, hogy nem előttem van a színpad, ami nem tetszik, de ahogy írod: nincs helyhez kötve."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
belashx
senior tag
Köszönöm a zeneajánlót!
Szeretem a különleges zenei megoldásokat. Egész tűrhető itthon a hifi, majd jobban belemélyedek. A füles nem erre való, legalábbis nem az a szint, de a binaural felvételek ott persze jobban kijönnek. Egyébként is jobban tetszik a hangsugágárzók színpada, mint a füleseké."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
ZephX
senior tag
Sziasztok!
Fülhallgatóval kapcsolatos problémával keresném a szakértőket.
Van egy Mi True Wireless Earbuds Basic 2 fülesem, amivel alapvetően elégedett voltam árához képest. Vettem egy új telefont jelesül Mi 11 Lite 5G NE típust. Ezzel már nem működik olyan jól. Normál mp3-akat jól játszik le, de Spotify esetében akad egy furcsaság. A zenék 2 méteres távolságon belül is csúsznak, mint amikor nyúlik a kazetta szalagja (aki hallott már olyat az tudja ). Az a legfrusztrálóbb benne, hogy nagyon random fordul elő. Néha lejátszik 4 számot rendesen utána többit nyújtja, lassítja. Csak ezen a telefonon fordul elő és csak Spotify esetében (előfizetésem van, így letöltve használom). Régi telefonomom ( P20 Lite) és más telefonon (Redmi Note 7) nem tapsztaltam ilyet semmilyen módon. Más bluetooth-os fülhallgatóval ezen a telefonon szintén nem volt ilyen. Mintha csak a telefon, füles és Spoty együttállásával lenne gond. Családban megmutattam valakinek, ő egyszer hallotta, de pont akkor nem jött elő ez a hiba Nagyon bosszantó, mert így boltban is nehezen magyarázom meg az eladónak, hogy mi a bibi. Mit gondoltok érdemes gariztatni, vagy adjam oda valakinek a családban és vegyek mást? -
-NoVa-
addikt
válasz Janaboy #8274 üzenetére
Hangminőség terén viszonylag egyszerű. Ne a teljes zenére figyelj, hanem a hangokra, a hangszerekre, egyéb körítésre. Fogsz egy egyszerű binaural felvételt, vagy egyéb jó akkusztikájú és terű számot, és előjönnek a hibák vagy a technikai képességek. A hangszerek valódisága mellett az akkusztikai háttér jó reprodukálása a legnehezebb, és ráadásul nem univerzális recept. Ami az én fülemben működik, az egy eltérő formájú fülkagylóval nem biztos, hogy úgy jön át, emellett az eartipekkel is rengeteget lehet/kell finomhangolni az ideális eredményhez.
Konkrétabban pl egy 1500$-os setuppal BT-n (nem elsősorban BT-re való, de tud úgy is működni) valahogy így hallom:
Yoshi Horikawa - Bubbles: Különböző anyagú labdák pattognak a mikrofonok körül térben jól elválasztva, előrébb, hátrébb, közel és távol. Mindegyiknek az anyagára jellemző, jól felismerhető hangja van, és pontosan úgy szól, ahogy saját füllel is hallom.Rïcïnn - Erani: A tenger és a tűz hangja. A tűznél a végén annyira jól kijön a felfelé szálló meleg levegő húzása és a ropogás, hogy konkrétan várom a tűz melegét
Mission Impossible 2 Orchestra Suite: Part 1: A színpad mérete és kiterjedése, és a távolsága. A taps egy elég nehezen reprodukálható hang, mint a tűz és a víz, ha igazinak hangzik, az már egész jó. Egy közepesebb setupommal a gép előtt ülve a képzeletbeli színpad nagyjából előttem az asztalon egy méteres szélességben terül el, némi távolsággal, mintha páholyból hátsó sorból hallgatnám, a komolyabb odaállít az első sorba egy magasságba a zenészekkel, és betölti a szobát szépen.
Viszonylag nehéz pontosan elmagyarázni/elképzelni. Amíg nem hallottam/szoktam hozzá a jobb dolgaimhoz, addig nem hiányzott az egyszerűbbekből semmi, most viszont már hiányzik a korrekt atmoszféra és a tér az egyszerűbb fülesekből, TWS-el cserébe inkább podcasteket hallgatok, zenét nagyon ritkán.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz dajkapeter #8273 üzenetére
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Erwinke #8272 üzenetére
" ... furas, kalapalas, stb ... " - oda lehet ez lenne a tuti.
Azért ne várj csodát egy ANC fülestől.
Persze azt megteheted, hogy most akciósan veszel egyet, kipróbálod, aztán ha nem jön be, max. ugyanannyiért továbbadod.
Én csak azt nem látom, hogy mi ebben a fülesben olyan drága. Nem ez a jellemző a Xiaomi füleseire. Az már annál inkább, hogy millió féle-fajta van belőlük, és úgy kell összevadászni a spec.-et (mint most ) -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Gondolkodom, hogy vennék vezeték nélküli fulest futashoz. Létezik e olyan füles aminek van saját memóriája mondjuk zenéket ratolteni hogy ne kelljen a telefont magammal vinni?
Van esetleg valami, amit ajánlanátok ilyen célra? -
Janaboy
veterán
Sziasztok,
Egy ideje már követem a topikot és tényleg nem tudtam, hogy ha akar az ember egy jó hangminőséget, akkor melyiket lenne érdemes venni, főleg hogy nem lehet őket kipróbálni.
Végül is úgy alakult, hogy a Sennheiser Momentum TWS 2 több tesztben is az egyik legjobbnak lett kihozva a Sonyval XM4-el párhuzamban.
Mindenesetre egyszer úgy alakult, hogy az emagnál a Sennheiser 65e volt akcióban és még egy 3000-es kuponnal végül 62e-be sikerült megvennem, ami egész jó árnak tűnt.Magáról az eszközről:
Sok viszonyítási alapom nincs (egy Haylou GT6-hoz tudom max ), amikor először beledugtam a fülembe, akkor azt mondtam, hogy te jó ég mi ez a sz@r.
Végül kellett némi idő mire rájöttem, hogy kell a fülbe helyezni és melyik a jó méret, illetve kellett kicsit hallgatnom, hogy megszokjam.
De miután ezek megtörténtek, akkor azért kezdtem rájönni, hogy húúú ez nem is olyan rossz.
Nem vagyok audiophil, szóval nem tudom, hogy milyen amikor egy igazán nagy minőségű fülest hallok, de a lényeg, hogy tetszik.
Valaki korábban említette, hogy Comply dugót érdemes venni, és mivel a gyári szilikon nekem sokáig nem kényelemes, így be is szereztem és valóban sokat segített. Némileg dobott a hangon is, jobban zár, illetve sokkal kényelmesebb a fülemnek is.
Ami viszont nem tetszik: az app nagyon egyszerű, bár sokat nem is kell tudnia, de ha zenelejátszás közben indítom el az appot, akkor szaggat a lejátszás, lehet ez csak a telómon csinálja (Galaxy s21), nem tudom, de végülis az appot ritkán kell használni.
Az ANC nekem konkrétan nem csinál semmit, teljesen mind1 ha ki vagy be van kapcsolva nem hallok semmi különbséget, pedig azt hittem a Sennheiser jó ebben.Hát kb ennyi, szerintem összességében 62ért jó vétel volt, többet már nem adtam volna érte
Üdv
Janaboy
-
dajkapeter
senior tag
Sziasztok!
TWS fülesen gondolkozom amiben van aktív zajszűrés és jók a mélyek. A 1More ComfoBuds Pro füles jött tesztbe szembe velem és megtetszett. Van akinek van tapasztalata hasonsó árkategóriájú fülessel? Ki mit javasolna?
Előre is köszönöm a választ!Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
Erwinke
aktív tag
válasz <Adamsky> #8271 üzenetére
Nem tudom.
Total nem ertek hozzajuk. Csak kene egy masik fules, eddig csak sima MI wireless basic et hasznaltam(ezzel is meg vagyok elegedve). Es ha telefonalok zavaro a masik szamara a sok zaj korulottem(gyarakban dolgozom robotokat telepitek, furas, kalapalas, stb) gondoltam befektetek egy minosegibbe.
Es lattam itt vlki irta par hete,h a 2 es pro 30e korul a legjobb anc es fules. Gondoltam ez is ugyan az csak ujabb kiadas. Netan ekkora volna az elteres?Max megrendelem kiprobalom aztan irok rola velemenyt, ha Nektek megfel.
Koszonom
-
<Adamsky>
nagyúr
-
Erwinke
aktív tag
Szep napot!
Xiaomi true wireless earphone 3 pro Banggoodrol kuponnal 110€ ert jo deal?
V inkabb rendeljem itthonrol a 2est 80€ert?
Koszonom!
Tisztelettel Ervin -
<Adamsky>
nagyúr
válasz Dark Archon #8268 üzenetére
" ... a telefon equalizere / ilyen-olyan szuper automatikus erősítése lesz a gond."
Sanszos, mert a Rocker Rádió 192k-s MP3-al dolgozik (nem csúcs, de azért akad ennél bőven rosszabb) a BDPST ROCK-nak pedig van flac stream-je is.
Szóval ki kell kapcsolni minden ilyen szoftveres sz@rt, aztán megnézni / hallgatni...[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
_NCT
addikt
válasz Poonkie #8264 üzenetére
Én open office-ban nem ajánlom hívásra, minden másra durván jó, ANC szerintem nagyon jól működik, a zenék is szépen szólnak. Csendes környezetben jó vele telefonálni, de amint tv szól, vagy melletted is telefonálnak, esetleg utcán vagy, nagyon behallatszódik minden hang kb.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Dark Archon #8263 üzenetére
" ... rock adóknál torzan szól."
Ez simán lehet azért mert sz@r a forrás. Melyik adóról van szó?
Előbbi feltételezést erősíti, hogy más forrás esetén (YT Music) azt írod, hogy minden OK. -
addikt
Hali!
Cégtől kaptunk karácsonyra ILYEN csodát. Örültem neki, mert amúgy is akartam egyet venni. Örömöm nem tartott sokáig. Az a furcsa jelenség vele, hogy MyOnline Radio alkalmazásból lejátszott rock adóknál torzan szól. Mint a régi FM rádiók, mintha recsegne. Nem rocknál nem tűnik fel, gondolom a basszussal vannak gondjai.
De! Youtube Music tisztán szól rocknál is. Mitől lehet ez? Mert egyébként megfelelő lenne, de ez elég zavaró. A telefon egy Samsung A52, ha ez számít.
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
_NCT
addikt
Nálad nem panaszkodik senki, hogy erősen hallja a háttérzajokat? Nekem 85t-nél erősen belehallatszik, de amúgy amikor beszélek annak jó a minősége. Viszont elég sokan írják, hogy ezek a mostani headsetek mind ilyenek a kialakításuk miatt, amit belegondolva meg is értek.
-
blueye
veterán
válasz Poonkie #8259 üzenetére
En ezzel telefonalok:
[jabra_elite_75t] -
Poonkie
tag
Sziasztok!
Van esetleg olyan TWS füles aminek a mikrofonja elég jó telefonálásra, online meetingekre? Van egy BW-FYE7 fülesem, a hangzásával elégedett vagyok, de a mikrofonja visszajelzések alapján nem az igazi. Köszönöm!
Üdv,
Poonkie -
Cranium
tag
Hali, egy kérdés. Ismerőstől vettem AirPods-ot. Elvileg. Model szám nincs a tokon, se a fülhallgatókon, és az Android AirPlus Pro ZT-nek ismeri fel. Akkor nem Airpodsot vettem mi?
-
Hópihe5
tag
Sziasztok!
Magyarországon hol lehet ilyen JBL bluetooth fülhallgatót venni és mennyiért?
JBL T280 TWS
[link]vagy milyen hasonlóan ,,fényes" felületű bluetooth fülhallgató kapható itthon, ami 15nél nem drágább?
-
törölt tag
Tudnátok segíteni?
Tegnap megérkezett a Sabbat E12 Ultra fülesem.
Este még számítógéppel párosítottam, szólt is rendben.
Aztán töröltem, majd valamivel később a laptopommal akartam párosítani. Na ott már csak a bal oldala kapcsolódott, a jobb nem is szólt. Próbáltam újra a műveletet, de most ott tartok, hogy meg sem jelenik már BT eszközként. Semmihez nem lehet így párosítani.
A bal oldalán, ha a gombot duplán megnyomom akkor bekapcsol. (Bemondja a szöveget) Ha 4mp-ig nyomom, akkor kikapcsol.
A jobb oldala viszont nem kapcsol be dupla kattintásra. Ha 4mp-ig nyomom, akkor bemondja a kikapcsolás szöveget. Viszont ha újabb 4mp-ig nyomom, újra bemondja. Olyan, mintha nem kapcsolna ki és be.
Van ezzel esetleg tapasztalata/ötlete valamelyikőtöknek?
Mit lehetne kezdeni ezzel? -
kispéé
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vettem a bnőmnek egy Huawei Freebuds 4i-t, ami szépen szól, teszi a dolgát, de ez a füldugós megoldás valahogy nem jön be neki. (nekem Airpods-om van az tökéletesen passzol a mindkettőnk fülébe) Próbáltuk mindhárom méretet amit adtak hozzá, de valahogy nem passzol neki, mindig ki akar esni, lehet rosszul teszi be? Vagy ezt meg kell szokni? Sose volt még ilyen agybadugós fülesünk. Arra gondoltam (egy utolsó esélyt adva neki) nézek hozzá különböző méretű füldugó készletet, hátha valamelyik passzolna neki. Tudtok ajánlani magyar webshopot vagy inkább vadásszak az Ali-n?
Kicsit bánom, hogy ilyet vettem neki, nem fülbe illeszthetőset -
_NCT
addikt
válasz Janaboy #8248 üzenetére
Én kb 60-70%-on játszottam le. Még tesztelgetem a fülest, Androidos telóval néha recseg a spotify, egy reboot segít rajta (mármint a 85t-t indítom újra ofc). De ha ez így folytatódik elkezdem a garis kört….IOS rendszerrel valahogy jobban viselkedik, de még az asztali géppel is.
[ Szerkesztve ]
-
Breaker
tag
Sziasztok,
Vezetéshez keresnék jó hangminosegű headsetet. Jabra Talk 5öt vettem de a hangminosege az egyszeruen borzalmas, pénzkidobás volt.
Volna esetleg ajánlott model ami bevállt és kb 20-30 ezres árrlsben van maximum? A hangminőség a legfontosabb szempont.Előre is köszi
Üdv
Breaker[ Szerkesztve ]
MSI MPG B550 GAMING PLUS | AMD Ryzen 5800X3D | 32GB Trident RGB G.Skill 3200Mhz | GIGABYTE 4070 SUPER 12GB
-
anrab
addikt
Sziasztok.
Valóban nem lehet visszaküldeni a vezeték nélküli fülest ha kipróbáltam?
Gémer füles. Sztereóban nincs mikrofon. Ha van mikrofon akkor monó. Ez mindegyiknél így van?
EKSA GT1[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Közben beleolvastam 1-2 egyéb gyártós fórumba, Sony-kal ugyanez a helyzet (1000mx3/4), Buds 2-re és Pro-ra is hasonlóan panaszkodnak . Nem azt mondom, a hanghívás minősége nagyon jó, jobb is mint sima telefonnál (ezt tegnap is megjegyezték, hogy jobban hallják a hangom, tisztább), viszont a környezet is behallatszik erősen. Ami a másik félnek zavaró lehet, ha a mechanikus billentyűzeten éppen klattyogok. Én azt hittem, hogy az ANC úgy szűri a külső zajt, hogy azt nem csak én hallom csillapítva, hanem a másik fél is, de sajnos nem ez a helyzet.
Ezért mondjuk nem válok meg tőle, mert zenében és zajszűrésben szerintem baromi jó, persze ez szubjektív. Headset-ről keveset telefonálok,de mondjuk jó lett volna, ha egy BKV-s közlekedést megszűr.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz Janaboy #8242 üzenetére
Én ezt használtam.
<Adamsky> : próbáltam androidon app nélkül is, előtte kikapcsoltam sidetonet, ugyanaz. Érthetetlenül állok a dolgok előtt, egy Ipad-el is ugyanúgy beszűrődtek a zajok, igaz ott signal-t használtam hívásra, nem rendes hanghívást. Szóval eddig csak app nélküli XR-en volt jobb a minőség hívás közben. Jabra hivatalos szerint frissítsem a firmware-t (akkor is ha a legfrissebb van fent), majd nyomjak egy full reset-et és nézzem meg úgy.[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
Nincs ilyen fülesem, szóval csak a leírtak alapján "logikázva": szedd le az Android-os telefonról az app-ot (Sound+).
Egyébként a Sidetone ki-be kapcsolása (vagy van valami csúszka, amin fokozatmentesen lehet állítani?) érződik a beszélgetés alkalmával? Amennyiben, igen, akkor a szifonnal párosítva is ugyanazt a beszélgetési "élményt" kapod (leszámítva, hogy az környezeti zajok jobban behallatszanak)? Oda szeretnék kilyukadni, hogy vajon a Sidetone funkcióhoz kell az app vagy csak annak ki-be kapcsolásához, ill. beállításához?
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Karácsonyra meglepett a feleségem egy Jabra 85t-vel. Igazából minden tekintetben jól működik és elégedett vagyok vele, egy furcsaságot leszámítva: telefonálásnál a külső zajokat is nagyon jól hallja a másik fél, ami eléggé zavaró, pl egérgörgetést hangosabban, mint egy gagyibb plantronics headset-el. Ennek így kell működnie? Érdekes, hogy a feleségem Iphone XR-ével párosítva nincs ilyen gond, igaz ott nem is töltöttem le a Sound+ alkalmazást, csak sima BT-on keresztül használtam hanghívásra. Viszont Android-os telónál fennáll ez a probléma, Reddit-en is többen írták, ott volt aki azt javasolta, hogy a Sidetone-t (ami segít hallani a saját hangod telefonálás közben) kikapcsold ki, de nem segített, volt gyári reset is.
Amúgy a fülest bejárattam ISOTEK CD-vel, és kicsit segített is rajta, valahogy zenénél az egész jobb lett, a basszus, közép és a magas is (előtte a magas kicsit k*rta a fülem bizonyos zenéknél). ANC azt hittem annyira szűr, mint a Sony WH-1000XM3/4 fejhallgatója, hogy szinte alig hallok valamit ha nem szól semmi akkor is, de igazából elégedett vagyok, nagyon halk zenénél már nem hallom ha mellettem beszél a feleségem. Legnagyobb gyári harangokkal stabil, ráztam a fejem és nem csúszott ki, 2 óra után sem kényelmetlen, szinte alig érzem, hogy a fülemben van.
[ Szerkesztve ]
-
fericske
addikt
Nekem már a Lypertek Tevi hangminősége is megfelelt utcára, de a BT hatrányai, ezzel kapcsolatos vacakolások visszatereltek a vezetékeshez, ami számomra egálban van összességében praktikusság szempontjából, csak jobb hangminőséggel.
Várok, ameddig jön a BT-nél jobb vezetéknélküli technológia, ami legfőképp stabil kapcsolatot jelent, és időtállóbb energiaforrással rendelkezik.
(Ez utóbbi egyébként már vagy egy évtizede létezik, ha nem mondok keveset. A hadiipar használja, valamilyen kvarcalapú akku. Pehelykönnyű és nagyságrendekkel hosszabb töltöttségi üzemidővel és élettartammal rendelkezik, mint a konzumerben jelenlévő litiumosak, illetve teljesen fizikai formára szabható.)[ Szerkesztve ]
-
-NoVa-
addikt
válasz fericske #8237 üzenetére
Jaja, érdekesebbnek/reálisabb vételnek hangzik, mint a Noble.
Én kihagytam a Tanchjim Echo-t is, az is szépen hangolt darab jó áron, de még 1-2 generációig elvagyok a Samsung Buds Live-al és a Mangird Tea + FiiO LC-BT2 párossal a könnyebb vonalon. Az extrémebb BT- is tudó hordozható ifi Go Blu és ifi Gryphon mellett egy darabig nem várok közelítő minőséget TWS fronton :) -
fericske
addikt
A teszt írásból azért tettem be ide egy részt, mert jól összefoglalja az előnyöket és hátrányokat, illetve még, a tapasztalataim alapján a Final termékeit bátran lehet ajánlani.
Saját maguk fejlesztenek és gyártanak, nem használnak bérgyártókat, OEM cuccokat.
Sőt, az ő illesztékeiket előszeretettel használják más prémium kategóriájú márkák, mint a Dita vagy Campfire. -
-NoVa-
addikt
válasz fericske #8235 üzenetére
Highest sound quality... Pont tudok egy másik TWS-t, ami ezt állítja magáról, és hozta is a Mangird Tea + BT adapter színvonalát:
Noble Fokus ProA legnagyobb baja, hogy TWS-ért véges akkuélettartammal nem adok ki 300$-t, a Final értelmesebben lőtte be az árat.
-
fericske
addikt
Final ZE3000 ($170) [link]
"....On the whole, the ZE3000 can bring this kind of sound with its own unit specifications. It is indeed the highest sound quality I have ever heard of true wireless headphones. It is worthy of the signature of Final. However, returning to the real wireless headset market, the ZE3000 only has good sound quality and lacks functionality, such as no wireless charging, no ANC, no wearing detection...."
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
Sziasztok!
Karácsonyra vásároltam barátnőmnek egy Blitzwolf ANC3 fülhallgatót.
Nem volt még ilyen, sem hasonló fülesünk, így a töltéssel kapcsolatban lenne kérdésünk, mert sajnos erre nem tér ki a használati útmutató.
Ha tölteni kell a tokot, akkor a füleseket ki kell venni belőle, vagy maradhatnak benne? Mi lenne a jobb hosszú távon?A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz szoszo75 #8225 üzenetére
Próbáld meg reset-elni.
A Google szerint...
While the headphones are charging (the white LED indicator of earbuds is on), double-press the power keys of both sides to reset the headphones. Remove both the headphones from charging case, then both headphones power on automatically and connect each other within 60 seconds.
Ha, ezután sem jó, akkor vissza kell küldeni. -
szoszo75
aktív tag
válasz RedCactus #8227 üzenetére
Én is így gondoltam volna de nem csatlakoznak össze. Külön-külön szól de együtt nem hajlandó működni. Meg a videókban is azt látni hogy ahogy be vannak kapcsolva a fülesek egy darabig együtt villognak majd az egyiken a világítás kialszik a másik világít tovább. Gondolom ekkor csatlakoznak. Ennél meg mindkettő kéken-pirosan folyamatosan villog egészen addig amíg a telóval külön-külön össze nem kapcsolom őket de nem szólnak együtt csak külön-külön ha nyomogatom. Egyik elhallgat és átvált a másikra. Szerintem akkor ezek hibásak.....
[ Szerkesztve ]
DIGI 500 ról 1000-re
-
szoszo75
aktív tag
Üdv és Boldog Ünnepeket Mindenkinek ! Szeretnék segítséget kérni. Kaptam egy TWS F9 V5.1 fülest. Na most sehogy sem sikerül úgy összepárosítani hogy egyszerre szóljon mindkettő. Amikor a telóval rákeresek kettő F9-et talál. Mindkettővel összekapcsolom de mindig csak vagy az egyik vagy a másik fele szól.. Nyomogattam már mindenhogy de sehogy sem akar a kettő együtt működni. Hibás lehet vagy nem kompatibilis a Samsung A52 telóval?? Laptoppal sem szól együtt , csak samsung telók vannak a családban de egyikkel sem sikerül sztereóban összehozni a füleseket... Valakinek tapasztalata vagy ötlete? Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
DIGI 500 ról 1000-re
-
rmartin94
aktív tag
válasz bombibmw #8187 üzenetére
Megjött a H1 már ma, sokkal gyorsabban, mint vártam. A hangzásával kapcsolatban tényleg igazad volt, ég és föld a TWS 1 Prohoz képest, még így nem bejáratottan is. Úgyhogy én is beállok egyértelműen az ezt a fülhallgatót dícsérők táborába.
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
Valkűr
addikt
válasz RedCactus #8221 üzenetére
mint irtam uj cucc mit kene vizsgaljak rajta? Nem tudom frissiteni sem resetelni mert Keri hozza a masik füles csatlakozasat. De mivel az be se kapcsol igy semmit se tudok kezdeni vele.. neztem videokat es vilagitani kellene a lednek de nem vilagit az egyiken.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
mcs
veterán
válasz Capt.Obvius #8214 üzenetére
Tiszta és lüktetős, nem telepszik rá a többi tartományra.
Ha többet is ki szeretne csikarni belőle, akkor az applikációban van Clear Bass csúszka. -
Valkűr
addikt
Sziasztok! Hasznal valaki Sennheiser Cx plus fulhallgatot? Van egy kis problèma vele, Vado uj ma vettem àt, de sztem hibàs! Szeretnèm ezt biztosra tudni mielott visszakuldom. Az a baj vele, h egyik oldal nem szol. De kiveve a tokbol a kis led se vilàgit rajta, csak a masik oldalàn!
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Capt.Obvius #8211 üzenetére
"Mennyire húz magasba?" - szvsz. eléggé. Alapból meglehetősen "V"-s.
"Mert párom nem igazán akar foglalkozni EQ-val ... "
1× kell az ízlésének megfelelő hangzást beállítani. Utána az tárolódik a fülesben, így bármire kötve már ugyanúgy fog szólni.Nekem spec. épp az tetszik benne, hogy kb. minden szempontból van benne tartalék. Mivel "két utas", és a dinamikus meghajtója 10,6 mm-es ezért sem a mélyektől, sem a hangerőtől nem jön zavarba.
[ Szerkesztve ]
-
-
Capt.Obvius
aktív tag
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Capt.Obvius #8206 üzenetére
"... a Liberty 3 Pro tényleg jó választás lehet?"
Én nagyon szeretem (már a sokadik Anker / Soundcore cuccom). Alapból a hangja kicsit nyers lehet (túl sok a magas) egyeseknek, de ezen a gyári EQ-val lehet segíteni. Szóval kicsit "babrálós", mert nem "out of the box" szól szépen. Ezzel kapcsolatban felmerülhet a kérdés, hogy mi a szép / jó. Mivel ez kb. mindenkinek más, ill. a füljáratok is különbözőek ezért ez szvsz. eleve nem megúszható. Szóval van tonnányi gyári preset (amibe bele lehet nyúlni) ill. egy 8 sávos EQ. -
patomi
őstag
Újra akciós a HiBy WH2 DD verzió 79$ [link] ha valakit érdekelne.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Capt.Obvius #8204 üzenetére
Szia!
Ez egy kutya nehéz dolog, mert ugye próbálgatni sehol sem lehet ...
(ezért is nagy biznisz a TWS, de ez most egy másik sztori)Szigorúan szubj. vélemény (úgy, hogy NeoBuds Pro-m nincs, de van egy Liberty 3 Pro-m).
Én utóbbit kényelmesebbnek gondolom, ill. úgy képzelem, hogy tágabb határok között konfigurálható a viselete.
A NeoBuds Pro-nak itt van ez a "bumszli". Ennek a mérete adott. Míg a Liberty 3 Pro-nál ez nincs, ill. egy cserélhető támasztékkal teljesen testreszabható.
A két füles között a hangzás minőségét illetően - a YT-s review-k alapján - nincs jelentős különbség (talán a Liberty 3 Pro kicsit "mélyebbre megy").
Látom nézted a Liberty 2 Pro-t. Az kétségtelenül olcsóbb, és az sem egy rossz füles, de ez az új, nagyon sokat javult az elődhöz képest, és sokkal kevésbé áll ki a fülből.Árban már sajnos jócskán 35e Ft felett járunk, de nekem sajnos nincs más fülessel tapasztalatom.
... ill. de a EarFun Free Pro. Nekem régi telefonnal (4.2-es bt.) szakadozott vele a hang. Maga a füles egyébként tényleg kicsi (talán a legkisebb, amit eddig láttam), de pl. a hozzá adott harangok nem túl minőségiek. Nekem pl. sehogy sem - vagy nagyon ritkán - zárt 100%-osan.
Plusz maga a füles minősége sem az a "top-notch". Annak ellenére, hogy nagyon vigyáztam rá, az egyik ilyen gumiharang csere alkalmával leeset a vetőcső végén lévő kis "textil". Még szerencse, hogy megtaláltam, és vissza tudtam ragasztani.Esetleg egy tipp a WF-C500-ra. Egy fórumtársnak bejött: " ... simán bent maradnak egy lány fülében is és hosszabb távon is ..."
[ Szerkesztve ]
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz krisztianAMG #8203 üzenetére
Köszi a választ.
Hát nem is az ár a lényeg, csak tényleg passzoljon a fülébe és ne essen ki, ne nyomja. Mennyire stabil és milyen hangja van?
Most már ezeket néztem az említett Edifier mellett:
- Sony True Wireless WF-C500 - talán ez az ami könnyű és picike
- EarFun Free Pro
- Soundcore Liberty 2 Pro
- Sony True Wireless WF-SP800NVan a listában olyan is ami nem kimondottan kicsi, de van gumírozott rész ami ott tartja.
Nagyon nehéz választani Neki ilyet
-
krisztianAMG
senior tag
válasz Capt.Obvius #8196 üzenetére
Edifier NeoBuds Pro-hoz 6+1 meretet adnak. A baratnomnek is nagyon szuk a hallojarata, de a legkisebb pont jo volt neki (ami tenyleg kicsi). Nekem a legjobban a zold "meret" valt be, ami valahol a kek es a sarga kozt van feluton.
Annyi baja van, hogy 35k-ba nem fog beleferni.
-
blueye
veterán
válasz Capt.Obvius #8200 üzenetére
OK, lehet h tul regota vagyok itt de ez mar sokszor felmerult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Micro Four Thirds
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Honor Magic 6 Pro
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest