Hirdetés
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
válasz
gaborino986 #16097 üzenetére
Szerintem ezekből bármelyik jó lehet.
[link]Esetleg még Galaxy Buds FE vagy Huawei Freebuds 6i.
Ahogy látom scarbirnal az Earfun air pro 4 az egyik toppos. -
gulyasa
őstag
válasz
dozo76 #16098 üzenetére
Nem ismerem ezt a fülhallgatót.
Lányomnak volt olyan fülhallgatója (már nem emlékszem, valami tucatmárka volt), ahol párosításkor mindkét oldali füles jelét látta a telefon, de meg volt határozva, hogy melyikre (a "vezérre") kell csatlakozni párosításkor.
Nálad párosításkor mi látszik a listában? Csak egy eszköz, vagy mindkét oldali fülhallgató külön-külön? -
dozo76
csendes tag
Helló. Tudna valaki segíteni, hogy TWS j18 fülesnél, hogy tudom megoldani együtt szóljon mind a kettő. Külön külön működik és a telefon is kezeli őket de együtt nem működik. Választ előre is köszönöm.
-
gaborino986
tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék fülhallgató vásárlással kapcsolatban.
Amire kell:
Legfőképpen zenehallgatás (Rock, Nu és Heavy Metal minimális Pop), úton, tömegközlekedésen, valamint irodában
Eszköz:
Jelenleg Android, de elképzelhető, hogy hamarosan IOS lesz. Irodai alkalmakkor természetesen windows 10
Kivitel:
Agybadugós formáció
Összeg:
Maximum 35.000 FtAmiket eddig néztem:
Oneplus buds 3
Realme buds air 6
Realme buds air 6 pro
Earfun air pro 4Amit vált az egy Tronsmart Spunky Beat
Köszi szépen!
-
tomp
félisten
-
stellaz
veterán
...
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem tudom, nem értek hozzá, de amit a tesztből kihámoztam, az alapján nekem az jött át, hogy van valamilyen "Dynaudio preset", ami eddig maga volt a csúcs, most pedig: " ... now sounds like listening to your car audio while standing outside the car."
Szóval lehet, hogy a többi beállítás (preset) nem "mászott el", csak az említett.
Amit nem értek, hogy miért nem írt fw. verziókat. Pláne, hogy két fülese van (egy jó, és egy rossz). Simán megírhatta volna, hogy a – teszem azt – 1.75.101 még jó, de a 1.76.015 már nem. -
tomp
félisten
válasz
<Adamsky> #16089 üzenetére
Azért a "They also got rid of any and all high-frequency energy so now it just sounds like a 96kbps MP3 recording of an AM radio broadcast." kijelentés nekem érdekes. Ennyire nem cseszhették el direkt a hangját.
Ettől függetlenül kíváncsian várom, hogy milyen.
Szerintem az első példányokon az eredeti fw lesz azaz amelyikről frissített. -
<Adamsky>
nagyúr
Csak, ha ennyire nem tudnak reset nélküli frissítést csinálni (vagy ennyire bizonytalan a kimenete), akkor lehet bele kellene írni a leírásba vagy még jobb lenne, ha az fw. frissítés után saját magát reset-elné az eszköz.
E nélkül, saját maguk alatt vágják a fát. Ld.: GSM Arena-s cikk. -
Sonja
nagyúr
-
tomp
félisten
válasz
<Adamsky> #16084 üzenetére
Igen erre írtam azt, hogy nekem a Buds Pro 2-nél is volt hasonló. Frissítés után pocsék lett a hangja. Semmi nem volt a helyén.
Nyomtam egy resetet és megjavult a hang. Mintha összekavarodott volna az EQ.
Buds Pro 3 még nem jelent meg. Szerintem még reszelgetik az egészet. -
<Adamsky>
nagyúr
Nem tudom, hogy így lesz-e, de máris van egy elég negatív tapasztalás:
"But then we come to the audio quality. While the default tuning is inoffensive, it's hard to overstate how much the nerfing of the Dynaudio featured preset negatively affected the overall audio evaluation. Someone at the company delivered a nearly perfectly tuned preset and then someone much worse at their job took over and decided to ruin it. You rarely get to see this level of self-own, yet here it is. Unless OnePlus reverts this change, most people outside of early reviewers will never get to experience the original tuning, which saddens me." – forrás.
Az eset, amikor az fw. frissítés inkább hátrány, mint előny.
#16080 rizso
"Ha nem jön be, megy fel apróra ... "
Ez így jó eséllyel ott fog kikötni.És csak remélheted, hogy kevesen olvassák onnan a GSM Arena-t.
-
tomp
félisten
"The earbuds also feature dual BES2700ZP DACs, one for the tweeter and one for the woofer for no crosstalk, no interference and better power management."
2db SoC jobb energiagazdálkodást tesz lehetővé mint ha csak 1db lenne?
teszt
teszt 2
Érdekes itt megemlítik, hogy egy fw frissítéssel elcseszték a hangot. Anno a Buds Pro 2-nél nekem is volt ilyen és csak egy reset javította meg.
Gondolom majd javítja a OnePlus. -
rizso
addikt
Tozo Golden X1-ről vélemény? Papírforma alapján jó lehet. Vagy közel féláron egy Earfun Air Pro 4?
-
tomp
félisten
OnePlus Buds Pro 3
Látható is a dupla lapka. Ez most 2db BES-t dobtak bele amit összedrótoztak vagy egy BES mellé beraktak 2db dedikált DAC chipet?Előreláthatóan 28-án érkezik is egy ajándék Buds Pro 2-vel.
-
Janaboy
veterán
Hmm ez nehéz dió szerintem, én dobok ide párat de neked kell utanajárni, hogy összehasonlítva milyenek.
Huawei Freebuds 3 pro
Huawei Freebuds 6i
Sony Linkbuds S
Samsung Galaxy 3 (bár ez félig nyitott)
Oneplus Buds 3 (bár nem tudom milyen mikrofonban)
Esetleg jön talán az új Oneplus Buds 3 proMeg hátha a többiek bedobnak még pár ötletet.
-
rizso
addikt
Sziasztok,
úgy néz ki, a Sony WF-1000XM3 akksija kezd fáradni, bal oldal 20-30 percet bír, míg jobb oldal kb ennek a dupláját. Néztem, nem egy nagy mutatvány az akksicsere, és 10-15k-ból meglenne, viszont egy ideje agyalok már azon is, hogy veszek újat.Mit lenne érdemes kipróbálni alábbi feltételekkel?
- 50k körül, ha kevesebb csak jó, ha drágább átgondolom
- Sonynál még jobb hang
- jelenleg 90%-ban iPhone-bal, 10%-ban Windows notival használnám, multipoint jó lenne
- agybadugós
- egy töltéssel legalább 6 órát bírjon
- ANC és ambient sound kell
- sokat telefonálok, minél jobb mikrofon és tokból kivéve gyors csatlakozás
- stabilan maradjon a fülben -
-szabi-
addikt
Hi
Ezek közül melyikkel milyen tapasztalat van?
Anker Q20i, Edifier W820NB, JBL Tune 710 BT és Anker Q30.
Esetleg ebben a kategóriában inkább valami más?
Részemről a 710BT-t választanám, de kíváncsi vagyok itteni véleményre, tapasztalatra.üdv
-
duplad
csendes tag
Kedves fórumozók!
Tudnátok segíteni abban, hogy melyik az a TWS füles aminek a legjobb jelenleg az ANC funkciója 50k árkategória alatt?
Előre is köszi a válaszokat! -
Viktor77
titán
válasz
Anonymus23 #16052 üzenetére
Igen, az árát nagyon megéri.
-
Anonymus23
veterán
-
Llew
senior tag
Sziasztok!
Van egy fülesem, ami ugy működik, hogy mindket oldalat külön kell parosítani. Eddig rendben müködött is, par napja viszont csak az egyik fele szól. Nem elromlott, hanem vagy a jobb vagy a bal fele jatszik le zenet, hiaba van beallitva a bluetooth menuben a hivas es a hang is mindket felhez . Mi lehet a gondja?
Probaltam mer levalasztast ujra parossitast de ugyan az. -
Naccsy
csendes tag
Sziasztok!
Fűnyíráshoz keresnék in-ear fülhallgatót, aktív zajszűréssel.
Melyik szerintetek erre a legolcsóbb, vagy legjobb ár-érték arányú megoldás?köszönöm!
-
-NoVa-
veterán
válasz
stellaz #16045 üzenetére
Igen, de...
Van az új ifi Diablo, aminek van MEMS módja (25V), nagy áramigényes különálló MEMS driveres IEM-ekhez. Akad pár, 1500$ az alja ha jól emlékszem, és dícsérték CanJam-on belehallgatási lehetőséghez jutott ismerősök. Hosszú távon, ha már nem csak pár gyártó szárnypróbálgatását halljuk, lesz itt még belőle ajánlott darab is. Csak pár év.
A TWS-be való verziónál világmegváltást ígért a gyártó, de hamar kiderült, hogy az első generáció basszusban még igen vékony. A következő generációnál azt ígérték, rendes full range drivert csinálnak. Ígéretből pont eleget láttunk, van benne lehetőség, de még korai pusztán PR hype alapján pénzt kiszórni rá.
-
stellaz
veterán
válasz
-NoVa- #16044 üzenetére
Én is egy ilyen tesztbe futottam bele, ahol áradoztak, hogy olyan basszusa van, hogy mindenki instant lefossa a bokáját, meg 500 dollár alatt ilyet még senki nem hallott. Alatta meg egy komment, hogy menjenek már a picsába, a mélyeket kutyaközönséges DD adja, amit jótékonyan kihagytak a cikkből
A MEMS alkalmas egyébként a teljes hallható hangspektrum megszólaltatására? -
-NoVa-
veterán
válasz
stellaz #16043 üzenetére
Csak a szponzorált tech sajtó dícsérte, az őszinte felhasználói konklúzió az, hogy ígéretes cucc, de a lassú, részlettelen DD által adott nem túl textúrázott basszus nagyon nem mutat jól a gyors és részletes MEMS driverrel párban. Az LDAC hiánya, meg a gyengécske akkuidő, SW bugok már csak a körítés, 1-2 generáció és lesznek jó MEMS cuccok is.
-
stellaz
veterán
Most nézem a Creative Aurvana Ace és ace 2 fülest. xMems technológiája van, annyira nem is elszállt az ára (100 és 139 dollár). Viszont ez egy hibrid cucc, dinamikus driver és mellé a xMems.
Ennek így vajon van értelme a többi hibrid megoldás mellett?
-
bajnokpityu
félisten
van-e olyan olcsó kinai tws ami mélyen ül a fülben, hogy a nagyon szoros sisak felvételkor ne forditsa ki, és hangos?
-
szkutyi
addikt
válasz
kalozhun100 #16036 üzenetére
Nekem freebuds 6i van ipari környezetben hazsnalom csak, 85decibel hangos gép mellett, nagyon jó!dinamikus zajszuresen kényelmes nem.faraszto és közepes hangerő már bőven jó zenére és filmre
sokszor csak üresen használom, tartalom nélkül
-
Janaboy
veterán
válasz
kalozhun100 #16036 üzenetére
Huawei freebuds 6i vagy freebuds 3 pro
De hogy azokat az adott gépek zajait ki mennyire szűri ki, az csak ott derül ki. -
Janaboy
veterán
válasz
cintula187 #16037 üzenetére
Egy agybadugós és egy half in eart biztos nem fogsz tudni összehasonlítani hangban, agybadugós mindig jobb lesz (nyilván azonos ársávban).
Zajszűrésben meg pláne.
De akár az vagy Huawei Freebuds 5. -
cintula187
addikt
Sziasztok!
Anker Soundcore Liberty 3 Pro -t használok jelenleg és legalább az ő tudásának megfelelő nem agybadugós megoldásra szeretném lecserélni. MAx 50.000 ft-ig bezárólag.
galaxy buds3 maybe?Prioritás nálam a hangminőség és a zajszűrés.
-
kalozhun100
őstag
Sziasztok, Edifier X3 helyett keresek valami agybedugosat munkába. Ami fontos, hogy kiszűrje az ipari zajokat, értsenek a tuloldalon. Mellékesen filmezésre, zenehallgatásra is alkalmas legyen. Ár lehet magasabb is.
-
L4D1K
őstag
Sziasztok!
Tampontot szeretnek kerni a kovetkezok alapjan:
* Ar: 40e alatt
* In-ear ( ha palcas jobb, nem kizaro)
* ANC ami kb vonatozasra kene
* Mikrofon / hivasok nem fontos
* Android*Hangzas: Itt akadtam el elsosorban. Faterom imadja a madzagos fuleset de utalja a madzag reszet. Egy VE BIE fulest hasznal megjelenes ota. Probakepp odaadtam neki a technics AZ40m2-t, de a konkluzio az volt hogy neki az mindenhogy visszalepes (nincs basszus, vekonyon szol es egyebkent is milyen halk
). Szoval hasonlo hangzasut keresek neki.
Gyors keresessel Anker es Earfun termekek ugrottak fel. Ha van ajanlott marka / tipus, nagyon orulnek par tampontnak.
Koszonom.
-
tomp
félisten
OnePlus Buds Pro 3
Mégis lesz 3-as Pro modell... -
Ateszpapa
addikt
válasz
Anonymus23 #16021 üzenetére
Lehet csak beképzelem, de mintha jobb lenne a hangzása mint a Samu buds Pro-nak amit még anno az S21Ultrához adtak.
-
valeno
tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem hogy veszek egy új fülest a huawei freebuds 3 helyett mert nagyon elhalkult. Ezt a kialakítást preferálom,így ezeket néztem ki eddig scarbir alapján:
-Huawei Freebuds SE2
-Oppo enco air3Viszont jó lenne ha tudna Vezeteknelkuli töltést is mint a Freebuds 3.
Scarbir említi hogy az Oppo tudja de gyártói honlapon nem találtam erről infót. Valakinek van infója erről? Vagy más ötlet esetleg? Freebuds SE2 tudja ezt?Köszi!
-
stuka20
senior tag
Mi a véleményetek az új earfun-ról? Megéri vajon azt választani a oneplus buds 3 helyett? (igen még mindig nem vettem meg)
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Anonymus23 #16019 üzenetére
Alzán most rendeltem egyet. 7590ft és 24 hó garit írtak rá.
Ott érdemesebb megvenni.
[link] -
Janaboy
veterán
válasz
Anonymus23 #16017 üzenetére
QCY T13 ANC
-
dReFiX
senior tag
válasz
Anonymus23 #16012 üzenetére
QCY T13 tws használok hasonló célra és futáshoz teljes megelégedéssel.
Alin 6 k körül van ingyen postával annyiért bestbuy. -
Janaboy
veterán
válasz
Anonymus23 #16012 üzenetére
Nincs tapasztalatom tv-vel való használatban, talán másnak van, de a QCY T13 is szerintem jó választás lehet.
De én úgy emlékszem, hogy a Edifier TWS1 Pro2 ANC-ról elég jókat mondanak.
-
blueye
veterán
Apple Beats Fit Pro -t láttatok valahol mostanában, ahol megéri venni. Magamnak nem vennék de ajándékba ezt kérték... köszi!
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Egy kissé furcsa (bár lehet nem egyedi) igényre keresek BT agybedugós fülhallgatót.
Feleségemmel nem igazán egyforma a bioritmusunk, én szeretek este sokáig TV-zni, ő meg aludni, és a hallásom sem az igazi már, ezért hangosabban szoktam hallgatni, mint ami őt nem zavarja. Igazából főleg erre kellene, illetve ha már megvan, akkor néha a telefonhoz is használnám zenehallgatásra és persze telefonálni.
Árban viszonylag rugalmas vagyok, de feleslegesen nem akarok messzire menni, de max olyan 30k-t hajlandó vagyok áldozni rá, de ha felesleges, akkor persze nem, vagy ha nincs szignifikáns eltérés ebben az ársávban, akkor egy olcsóbbal is "beérem" (pl egy ilyen nemrég említett QCY T13 / QCY HT05).
Amivel használnám az egy LG OLED 55B8, illetve Xiaomi telefonjaim vannak már sok éve, ezen nem is nagyon tervezek változtatni (most egy Redmi Note 9 Pro).
A fekete színt jobban preferálnám...Pl ezt néztem még nagykerben ahol vásárolni tudok: Edifier X5 Lite / Pro (Edifier hangfalaim vannak, rohadt jól szólnak) vagy pl Edifier TWS1 Pro2 ANC
-
válasz
Danecay #16010 üzenetére
Ezen a fülesen kiválasztható, hogy zajszűrjön, normál módon menjen vagy felerősítse a külső zajokat(és hogy mennyire). A zajszűrést is több szinten lehet állítani, amivel tud fókuszálni a szélre, emberi beszédre, stb, illetve, még ezen belül is lehet erősíteni. QCY alkalmazásban ezeket mind lehet finomhangolni.
Szóval ha a gyerek rollerezik pl. fülhallgatóval vagy csak sétál az utcán, akkor is megoldható, hogy hallja a külső zajokat, miközben megy a muzzik. -
Danecay
addikt
válasz
bostone #16009 üzenetére
Igen, erre értettem én is, hogy "ha csak a statikus állandó zajt, akkor az még ok." Rémlett valahonnan, hogy ilyesmiről van szó. A hatékonyság persze egy másik dolog és ha még nem is tökéletes, de úgy teszi, hogy nem torzítja a közvetített audiót, akkor mindenképpen egy plusz dolog, még ha mondjuk nem is tökéletes.
-
bostone
addikt
válasz
Danecay #16008 üzenetére
A legtöbb “agybadugós” fülhallgató eleve durván szigeteli a külső zajokat egyszerűen fizikai mivolta miatt. Az anc előnye, hogy ki tudja választani a szélzajt, a repülőt vagy a tömegközlekedési eszközöket, viszont az emberi hang frekvenciája esetleg jól hallható marad. Ennek a minősége mutathat eltéréseket az árazás viszonylatában.
Bár ez nem saját tapasztalat, leginkább tesztekből következtettem. -
Danecay
addikt
válasz
inferno88 #16007 üzenetére
Köszi a választ. Nos akkor még egy tényező amire érdemes figyelni
Igaz már megrendeltem egyet, de vissza fogom mondani mert mint kiderült nincs készleten, így a beszerzéssel és a kiszállítással együtt már nem érne ide amikorra kellene. Több helyen is készlethiányos egyébként.
Az EMAG-on találtam ANC-es verziót is, ami ráadásul olcsóbb mint a sima, így akkor még inkább az ANC-est rendelem meg. Fura mondjuk, hogy egyetlen egy értékelése sincs a terméknél.
Van ez a Genius dolog is az EMAG-nál, aminek beaktiváltam az ingyen 6 hónapos próbáját, így a szállítás is ingyen van.
Mondjuk a fene tudja mennyire jó az ha az ember teljesen elzárja magát a külvilágtól ilyen formában, és, hogy nem jobb e mégis, hogy van némi beszűrődő zaj. Bár őszintén szólva nem tudom, hogy mit, hogy zár ki a zajszűrő rendszer, ha csak a statikus állandó zajt, akkor az még ok. -
-
Viktor77
titán
válasz
Danecay #16004 üzenetére
A QCY-T13 az áráért nagyon jól szól, nem igazán lehet vele mellélőni. Nekem is van. Igaz, egy még olcsóbbra cseréltem, Soundcore A20i, de ez csak karácsonykor volt 6K Amazonon. Scarbir szerint a talán a legjobb 25$-os füles, de nem száras.
Nyílván a kényelem egyénenként változó, ebben nehéz tanácsot adni. -
Danecay
addikt
válasz
bostone #16003 üzenetére
Köszi a választ Neked is! Ezt a 6-8e Ft-ot azért nem gondolnám olyan árnak, aminek még egy kínai cuccal pluszban alá kellene lőni. Lehet, hogy lehetne, de akkor ismét az a kérdés, hogy mivel?
Van nekem kínai fülesem is egy BliTZWOlF BW-FYE15 formájában, ami önmagában drágább volt mint az ajánlott QCY-T13, aminek a vásárlásakor azt gondoltam spórolós megoldásnak.
Mondjuk volt is vele egy furcsa anomáliám, mert egyszer, kb. másfél hónappal a vásárlást követően, egyik napról a másikra a bal oldala elkezett máhogy szolni mint a jobb és nem tudtam vele mit csinálni, hogy ez változzon, próbáltam több készülékkel párosítani, elfelejtetni, újrapárosítatni, volt, hogy már csak az egyik fele szólt, de ha vissza is sikerült hoznom a néma oldalt, akkor is eltérően szóltak. A megfelelő, többszöri Banggood-al történt tiszteletkör után sikerült elérnem, hogy visszakapjam a füles árát, miközben a fülest nem kellett visszaküldenem. Kb. 1,5 év múlva gonfoltam egyet, hogy beviszem a melóhelyre és megröngeneztetem, mert nem tudtam elképzelni mi baja lehetett, hiszen semmilyen fizikai behatás nem érte, nem ejtettem el, stb. Így is tettem, de még mielőtt röntgen alá került volna ismét párosítottam a telefonommal és na mi történt? Teljesen jól szólt és teszi ezt az óta is és nem csak az én telefonommal, ráadásul az óta már másik telóm is van.
Végeredményben jól jártam, mert fülesem is van és azárát is visszakaptam.
Ezt csak amolyan érdekességképen írtam, de a gyerek korábban kapott és kb 1 percet sem használt Airpods fulese is 5e Ft felett volt ha jól emlékszem, én adtam tovább 4e Ft-ért és ha jól rémlik, elég s*arul is szólt.
Most nézem a Blitzwolf fulesem utódját, a BW-FYE16-ot, az sem tűnik gagyinak -
bostone
addikt
válasz
Danecay #16002 üzenetére
Ettől olcsóbb cuccokat is ki lehet fogni, főleg keleti webshopokból.
Annyira hatalmas már a kínálat, szinte lehetetlen naprakészen állni, hogy melyik példány a jó vétel éppen.
Itt, ebben a topikban is viszonylag alacsony a merítés, nyilván, ha valaki megtalálta a megfelelőt, azt ajánlja másoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- OLED TV topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gitáros topic
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest