- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Stauffenberg #10249 üzenetére
Az első pontban tudtok segíteni? Csak felsorolni néhány Edifier X3 alternatívát, amit még meg lehetne néznie a munkatársamnak, illetve a gyerekének.
Külföldi rendelés csak EU raktárról játszik, nincs 2 hónap várakozáshoz kedv.
Köszi előre is!
-
csakany2001
senior tag
Sziasztok!
Olcsóbb árkategóriában melyik a legjobb klasszikus(Earbud)szerű kialakítású vezeték nélküli fülhallgató? Airpods 2 nekem kicsit sok árban, hasonlót szeretnék(jelenleg egy Earpods-t váltana, de egyszerűen a vezetéke mindig megtörik).
Amiket nézegettem: Wireless 2 Basic, Honor Choice X.
A keret olyan 20 ezer Ft, de inkább alatta. Mindenképpen újonnan szeretnék venni és hazai hivatalos árusítással.
Különleges igényem nincsen, hangzást illetően jobban szeretem a mély-orientált hangzást.Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
pècsimunkás
addikt
válasz
<Adamsky> #10296 üzenetére
Az első kettőt nèztem.
Ott is inkább a hosszabb szárút, ha nèha kellene beszélni rajta, akkor az csak jobb.
Meg nem is tudtlom, hogy a kisebbel lehet- e egyáltalán beszèlni.
Mèg a Realme buds air 3- at nèztem tegnap, ès a fentebbi Sonyt ma reggel.Xiaomi Piston 2 - t váltana valami. Régebben többször használtam fülest, idèn mondjuk alig.
Ezèrt nem is vennèk valami nagyon drágát.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #10295 üzenetére
... szóval a folytatás
Melyiket nézted ki pontosan, és mire kellene? Csak mert van egy olyan érzésem, hogy itt - ha nem is feltétlen én, de - jó eséllyel tudunk jobbat ajánlani. A Teufel nem gagyi márka (sőt), de épp ezért a névnek már van egy felára. És nem vagyok benne biztos, hogy a TWS füleseik saját fejlesztések (inkább átcímkézett OEM-ek). -
pècsimunkás
addikt
válasz
z123456z #10294 üzenetére
Akkor az elképzelhető, h nem kamu akció.
Dèlutánig gondolkodom rajta azèrt, mert elèg ritkán használok fülest. Idèn talán 2x használtam
Viszont előző èvekben meg sokszor
Mindegy...
Délutánig van időmEgyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
-
z123456z
őstag
válasz
pècsimunkás #10291 üzenetére
Tudomásom szerint elég népszerűek a hangfalai, elismert márka. Nekem sose volt, mindenesetre komolyabb audio brand, mint a friss kínaiak. Bár tws-nél ez nem sokat jelent.
https://prohardver.hu/tema/teufel_audio_termekek_topikja/hsz_1-1.html
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Ismeri valaki ezt a márkát? Milyen cuccokat csinál? Ez kamu akció lehet, vagy igazi?
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
tomp
félisten
válasz
goccer #10284 üzenetére
Engem mindig tökéletesen hallottak az erős szélben az Edifier NeoBuds Pro-val.
Duna felett a hídon sapkát letépő szélben nem panaszkodtak. Kipróbáltam szembe állva, bal oldal, jobb oldal, háttal is.
A OnePlus Buds Pro itt már elvérzett. Többször mondták, hogy "úú de rosszul hallak, ennyire fúj a szél?" Edifiernél egyszer sem. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
goccer #10284 üzenetére
Ezt még blueye link-elte korábban. Kezdetnek szerintem fusd át. Van benne olcsó, és drága / drágább füles is. Nekem Liberty 3 Pro van, ami az utóbbi kategóriába esik. YT találni nem egy összehasonlító videót, ahol meg is hallgathatod, hogy mit produkál. De érdemes a többire - pl. a Earfun Air S-re - is rákeresni, mert lehet neked az is bőven elég lenne.
[ Szerkesztve ]
-
belashx
senior tag
válasz
-NoVa- #10282 üzenetére
A Songwhipet én is szoktam használni (talán pont tőled láttam), de most meg se fordult a fejemben. :)
Zenét majd megfülelem, ha bármilyen eszköz közelébe jutok, amin van értelme.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
-NoVa-
addikt
válasz
belashx #10281 üzenetére
Sub tesztre 54 másodperctől ezt ajánlom. Ez a LinkBuds gyenge pontja, erőtlen zizegést ad, egy jó planar meg áthatóan ráz. És mellette ugyanúgy tisztán, légiesen és energikusan szól a cin. Nem kifejezetten jó szám, de nagyon jó technikai mérce.
A SongWhipet meg úgy általában zenelinkelésre, így mindenki a preferált platformján hallgathatja.
-
belashx
senior tag
Basszus teszteléshez én ezt szoktam:
Tipper - Hourglass Infringement3 perctől jön az igazi basszus.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
fabri07 #10277 üzenetére
" ... az fixen kényelmetlen lett volna ... " - ezt miből gondolod?
" ... Lil Jon - Get Low ... " - ja, az NFSU muzsika? Igen. A bt. hangszóró topic-ban is az egyik srác ezzel szokott "tesztelni".
Más jellegű mély (nem az a tolakodó, hangos) található a Why So Serious -ben (sajna nem a legjobb minőség, de itt csak ezt tudom megosztani) 3:27-től pár másodperc erejéig.
Nagy Hans Zimmer rajongó vagyok, szóval én sokat szoktam ilyen, és ehhez hasonló filmzenéket (is) hallgatni." ... te használtál valamilyen audiot a "bejáratáshoz"?"
Nekem még meg volt az IsoTek CD (fizetős), de korábban Met link-elte szerintem a "tutit" (ingyenes). -
forras2
őstag
Szevasztok!
Kicsi samsungom végleg meghalt, így keresem az utódját...
Fontos lenne az akksi üzemidő, 10-12 óra ha menne az jó lenne.
Örülnék a jó basszusnak, szeretem amikor 1 zene letépi a fejem...
Az "agybadugós" füles az, amit inkább szeretek.
Összeget nem tudok írni, hogy mennyit költenék rá, a jó és minőségi cuccból érdekelne a legolcsóbb -
fabri07
aktív tag
válasz
<Adamsky> #10261 üzenetére
Igazad van teljes mértékben, mindenkinek más az ízlése valahol ez is a szép benne
Gondolkodtam L3P-ben is csak nekem az fixen kényelmetlen lett volna, így látatlanba is..
Ma megjött amúgy edifier np, hát igen mélye nagyon meglepett Lil Jon - Get Low(sokan ajánlják ezt tesztelésre) című számánál azért kijött mit is tud, durva mennyire lemegy...
Mondjuk még nem szeretnék teljes véleményt mondani, mert ahhoz kevés tapasztalatom van, ANC bekapcsolásánál valóban is van egy kis alapzaj, de normál módba nincs.. Nagyon igényes a csomagolása is igazából, átadta nekem a prémium érzést, szóval összeségében remélem kifizetődik
Esetleg megkérdezhetem te használtál valamilyen audiot a "bejáratáshoz"? -
patomi
őstag
Esetleg edifier neobuds pro. Sajna kezd lassan emelkedni az ára, de még mindig nem rossz vétel.
Scarbir szerint kvázi nincs benne magas [link] , persze így is 4 csillag. Nem is értem időnként a pontozási elgondolásait. Teszt végén jobbra hozza ki a x3s-t is, ami harmad annyiba kerül.[ Szerkesztve ]
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
Dim
csendes tag
Sziasztok!
Én általában az alsópolcos termékekkel kapcsolatban szoktalak titeket nyaggatni.
Igényeim lennének, de a belépők közt szeretném mindig megtalálni az ízlésemhez legközelebbit és ez többnyire sikerül is. Nem mindig itt jön a megfelelő tipp, mert legtöbb fórumozó legalább 1-2 lépcsővel drágább kategóriákra fókuszál, de azért meg szoktam tudni oldani. Bő két éve teljes megelégedéssel használtam egy QCY fülhallgatót, de valami lelte őket és nem hajlandóak együtt működni. Külön-külön monóban igen, de nem pározódnak.
Ha hangzásban megfelelt (kicsit színezett, de számomra nem bántóan, sőt tetszik, nem kényelmetlen, nem "fáraszt") mit ajánlanátok utódnak? A konkrét típus már nem is nagyon kapható a gyártótól illetve több generációnyi új füli van hasonló árkategóriában. Ismeri valaki ezeket?
QCY T1 volt, T1,T2, (még talán) aztán az újabb T13 T16 T17 T18 T20
Számomra szimpatikus a korábbi bogyó formája, hangképe, töltőbölcsője is.
Van tippetek melyik hozza az újak közt ezt a stílust és konkrétan a T17-el van valakinek bármilyen tapasztalat?
Előre is köszi! -
Kront
tag
Sziasztok! Hétköznapi használatra (zene + podcast), beltér és kültér egyaránt, mit ajánlanátok leginkább? Zenfone 9-cel használnám. WF-1000X M4 tetszett, de 30 perc után mindenem fájt tőle. Kényelmetlen. Méretben, kialakításban a Redmi buds 4 bejött, hosszabb időre is. Zajszűrés jöhet, de nem kell kriptacsend. Ár lehetőleg százezer alatt. Elsődleges szempont lenne, hogy könnyű, kényelmes legyen, utána a hangminőség. Az összes többi tulajdonság (vezérelhetőség, töltési idő, saját equalizer, párhuzamos készülékhasználat...) nem igazán számít.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég jött velem szembe neten a "Gravastar Sirius Pro". Esetleg van valakinek itt vele kapcsolatban tapasztalata? Netes review-kat már néztem, de meghallgatnék innen is véleményt az összhatásáról.
Mercury
-
goccer
aktív tag
Üdv, kicsit el vagyok veszve TWS fülhallgatók terén. Kiindulási pontom, hogy az igények és a felhasználási terület a következőek fontossági sorrendben:
-utcai / közlekedés közbeni telefonálás
-zenehallgatás.Gyanítom az első pont miatt inkább az ilyen min. ~100 euró körüli árkategóriában kellene elkezdeni nézelődni. Irányba tud esetleg valaki állítani, hogy merre induljak?
-
Richie86
senior tag
Az itteni ajánlások és némi utánaolvasgatás után rendeltem 2 db Haylou Moripods-ot (egy fehéret a feleségemnek és egy kéket magamnak), belföldről, összesen 15.500 Ft-ért, szállítással együtt. Szerintem ennyiért megéri
Kíváncsi leszek rá.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
fabri07 #10259 üzenetére
"Igazából ez a tesztelő oldal ezt írta ... "
Ez sok esetben már ízlés kérdése is. Vannak olyan fülesek, amik hangzásban elég közel vannak egymáshoz. Ilyenkor - nálam legalábbis - a komfort / kinézet, és a funkcionalitás (szolgáltatások, app → testreszabhatóság) a márkával szerzett korábbi tapasztalatok, stb. szokott dönteni. Nálam anno a NeoBuds Pro és a Liberty 3 Pro volt így versenyben. Végül az utóbbi lett a befutó. Ma már a NeoBuds Pro ár/teljesítmény viszonyban sokkal jobb, mint a Liberty 3 Pro. Ennek ellenére én lehet még most is az utóbbit venném. -
fabri07
aktív tag
válasz
<Adamsky> #10256 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!! Meg is rendeltem igazából, bocsánat ha fárasztó voltam
Igazából ez a tesztelő oldal ezt írta, de csak a neobuds pro lesz a befutó, Linkbuds S mondják hogy kényelmes, de a tws 1 prom is a fülemből gyakran kimozdul, szóval szerintem hasonlóan járnék ezzel is. Azért az edifier 7 különböző gumiharang mérete is meggyőző[ Szerkesztve ]
-
RedCactus
senior tag
válasz
Mezga Aladár #10257 üzenetére
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
fabri07 #10252 üzenetére
" ... te mit vennél ... "
A kettő közül? Hááát ...
Megmondom őszintén egy ideje csak nagyon felületesen nézegetem a füleseket, mert amim van az nekem most szinte tökéletes.
A kettő közül talán inkább a NeoBuds Pro irányába mennék. Ár/teljesítmény viszonyba szvsz. jobb. Meg a Sony-nál még El Jefe is említette ezt a "szűkebb" sztereó színpadot, amiben csak lehet valami, ha már ennyi helyről hallom vissza. -
Richie86
senior tag
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata a BlitzWolf BW-FYE12 típusú fülhallgatóval? 10-15 ezer Ft-os árkategóriában nézegettem, ez tűnt szimpinek. Láttam még Baseust is, ami hasonló, az se tűnt rossznak, de nem értek hozzá. Igazából alkalmankénti telefonáláshoz, kicsi zenehallgatáshoz kellene, iPhone 13 Pro-hoz (Airpodsért nem akarok annyit kiadni). Az említett fülest használta valaki? Esetleg tudtok ajánlani valami használhatót ebben az ársávban?
-
RedCactus
senior tag
válasz
Mezga Aladár #10250 üzenetére
Úgy tudom két kattintás a bal oldalon csökkenti, két kattintás a jobb oldalin pedig növeli a hangerőt.
-
Mezga Aladár
veterán
Sziasztok!
Kaptam ajándékba egy BlitzWolf BW-FYE7 fülhallgatót,
Hogyan tudom ezen a fülhallgatón a hangerőt szabályozni? -
Stauffenberg
nagyúr
Sziasztok!
Két kérdésem van és kezeljétek is külön. Anno itteni javaslatra vettem egy Edifier X3-mat, amivel a fél irodát is megfertőztem, többen is rendeltek (régi szép euró árfolyamok, EU raktárból jött 7,5k pénzért).
1.) A főnököm gyerekének is szüksége lenne egy TWS-re, van esetleg erre a célra ajánlottabb modell? Akár mondjuk méretben kicsit gyerekbarátabb vagy ilyesmi. A hangminőség tekintetében nincsenek nagy elvárások egy általános iskola alsós gyerek nézné vele a Youtube videókat.
2.) Én nagyon csípem az Edifier X3-mat, ezzel ingázom, ezzel edzek, csak két dolog idegesít: Hanghívás közben a zajszűrés gyakorlatilag nem létezik, rendszeresen panaszkodnak rá, ilyenkor inkább kiveszem a fülemből és normál módon telefonálok. A másik meg a hol működő, hol nem működő gesztusvezérlés. Mennyivel kéne többet költenem rá, hogy kapjak (ha nem is világklasszis, de elfogadható) zajszűrést a hívásokhoz és a gesztusvezérlés is rendesen menjen? Hangzásban az X3 szintje nekem elég. OnePlus 8T mellé kéne (BT 5.1, AptX HD, stb).
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
válasz
<Adamsky> #10246 üzenetére
A nagyobb akku miatt érhetné meg, de az itthoni beszerzésre 2-3 év garanciát adnak az itthoni cégek, egy Ali-s beszerzésnél tartok tőle nehezebb lenne intézni valamit, ha később gond van vele. Nem is látom kiírva, hogy több év garanciát vállalnának rá, csak a 90 napost. A mikrofonos dologra még az előbb rákérdeztem, mikor beírtam, csak még nem válaszoltak, de köszönöm a tippet ezúton is.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
Ha már UGreen, akkor én az elsőre mennék rá (pár óra múlva, kuponnal ~17e Ft).
• van csíptetője
• NFC (lehet nélküle érni, de segít a gyors párosításban)
• számítógépre dugva külső hangkártyaként is használható (tudom ez sem fontos, de ...)
• SBC, AAC, aptX, aptX HD
De, mielőtt rendeled, itt kérdezz rá a mikrofonos dologra. Ez azért fontos, mert ha mégsem úgy lenne, ahogy ígérték, akkor ez alapján - jó eséllyel - az AliExpress szépen visszautalja a pénzt. Fizetni PayPal-al fizess, hogy ha ne adj' Isten vissza kellene küld, akkor ne kerüljön neked egy filléredbe se. -
CoroStar86
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy Cambridge Audio Melomania 1-em, ami több szempontól nagy csalódás (most nem részletezném). A lényeg: találtam egy megbízhatónak mondott magyar webshopon egy Jabra Elite 75t-t, 35 pengőért. Szeretném kérdezni, lecsapjak-e rá? Full minőségi zenehallgatásra vannak egyéb eszközeim (vezetékes fülhallgató, nyitott fejes, zárt fejes, zajszűrős BT fejes, mobil DAC, asztali DAC, stb.), ezért a fő szempontjaim: erős jel (ne akadozzon már a hang, ha a telómat már csak a zsebembe merészelem tenni), kompakt töltőbölcső, kocogáshoz és gyúráshoz legalább közepesen legyen alkalmas, erős közepes hangminőség. Lypertek Tevit néztem még 40-ért, de túl nagy a töltője, de meggyőzhető vagyok.Némi edzés, melóba be, melóból haza, erre kellene max. Várom a javaslatokat! Köszönöm!
-
qfm
őstag
válasz
patomi #10241 üzenetére
Korábba ajánlotta <Adamsky> ezt az ugreent. Bár nem tudom kezeli-e a külső mikrofont, de leírás alapján egész jónak tűnik, árba is belefér, és kompaktabb is. Erről mit gondolsz? Amit küldtél már kicsit bajosabb zsebre tenni, és árban is kicsit több sajnos.
-
Speeedfire
félisten
válasz
szabolcs.sz #10231 üzenetére
Rendeltem bele új akkut, majd meglátom meddig bírja. Eladni így nem sokért tudtam volna szerintem. Újban nem tudom most mennyi, anno 50e+ volt még.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
qfm
őstag
válasz
RedCactus #10239 üzenetére
Akkor egy telefonálás alatt mind a két mikrofon aktív lenne? Elég érdekes koncepció. Gondolom kikapcsolni sem lehet a beépítettet, maximum leragasztani, vagy hasonló.
#10238 <Adamsky>
Nagyságrendileg 15eFt-ig keresek. Telefonálásra, zenehallgatásra (nem tökéletes minőségben). A késleltetés nyilván nem lehet az egekbe, hogy a telefonálás még valós idejű legyen, de nem játékra kell. Sajnos néha a forgalmazó, vagy akár a gyártó is mond hülyeséget, berendelni meg visszaküldeni meg nem akartam. RedCactus-nak hála most lesz vele valós tapasztalat is. A tippeket amiket küldtél átnézem majd. -
<Adamsky>
nagyúr
A legjobb, ha írsz a gyártónak és/vagy az eladónak. Bár én logikusnak gondolnám, hogy ha mikrofonos fülest dugsz bele, akkor azt csak érzékeli, és akkor nem a belső mikrofonját használja.
Régen emlékszem volt egy elég jó kis 1More bt.-s receiver (nem is túl drágán), de ma már úgy látom nem lehet kapni. Egy kis keresgélés után azt kell mondjam, eléggé megcsappant a kínálat a jó ár/teljesítmény arányú ilyen jellegű ketyerékből. Maradtak a nagyon drágák és az olcsó(bba)k. Nem tudom, hogy max. mennyit szánsz rá, ill. mik az igények (aptX, LDAC, vagy "csak szóljon"). Esetleg HiBy W3 vagy vm. UGreen cucc: link1, link2[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
válasz
-NoVa- #10234 üzenetére
Köszönöm! Ezeken is van mikrofon, de ha mégis átviszi a fülhallgatóét helyette, az jó jel. Lehet akkor a többi is tudja. Sajnos az első már nem kapható, a második meg drágább, mint amit rászánnék.
Ha valakinek van még valamilyennel tapasztalata, ami biztosan jól átviszi a fülhallgató mikrofon hangját is, bátran jelezze.
-
qfm
őstag
Sziasztok!
Szeretnék vezetékes fülhallgatót használni BT-n át, erre számtalan eszköz létezik. A probléma az, hogy a legtöbb beépített mikrofonnal van, és nem tudom, hogy a fülhallgató mikrofonját ilyenkor átviszi-e, vagy sem. Pl. ez a BW. Ebben van beépített mikrofon, így tartok tőle, csak az venné a hangot, hiába dugok bele mikrofonos fülhallgatót. Van valakinek ilyesmikkel tapasztalata? Esetleg tudtok olyat amivel működne rendesen egy mikrofonos füles, mintha közvetlen telefonba kötném?
Köszönöm
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
fabri07 #10230 üzenetére
Szerintem nem fogod megúszni, hogy meg ne nézz (hallgass) meg pár tesztet a YT-n. Nekem nem rémlik olyan fórumtárs, akinek lenne mindkettő. Én most egy gyors keresés után nem találtam közvetlen összehasonlítást a LinkBuds S és NeoBuds Pro között. Amire szvsz. érdemes rákeresni: WF-1000XM4 vs NeoBuds Pro majd WF-1000XM4 vs LinkBuds S.
Nemrég link-elte itt egy fórumtárs ezt a tesztet, amiben mindkét Sony benne van, és elég furán szólnak. Erre egy másik fórumtárs - aki LinkBuds S tulaj - azt mondta, hogy a LinkBuds S nem így szól (nem ennyire "keskeny" a színpadja).
A LinkBuds S egy nagyon kicsi, nagyon könnyű, és jó mikrofonnal rendelkező füles. A NeoBuds Pro pedig egy nagy(obb? → LHDC) tudású füles, BA és DD hangkeltőkkel. Esetleg nézd meg, El Jefe mit mond róla / róluk. -
szabolcs.sz
tag
válasz
Speeedfire #10221 üzenetére
siman, olcson, parezer az akksi, max 1 ora. kollega sony xm3-bol kellett, hogy kivegye, mert rafolyt a kondenzviz a mennyezeti klimabol. ez mind egy kaptafa, xb700 is. bar utobbi annyira olcso, hogy lehet erdemes inkabb eladni, arban kb ugyanott vagy, de nincs szenvedes vele.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
fabri07 #10227 üzenetére
" ... jobb teljesítményt hozna?" - egyikhez se volt szerencsém, úgyhogy csak a partvonalról "ugatok" ...
A két füles célja (célközönsége) teljesen más. A LinkBuds egy jóformán teljesen nyitott füles. Én még hasonlóról sem tudok. Ezzel szemben a NeoBuds (Pro-ra gondoltál?) egy zárt füles. -
fabri07
aktív tag
válasz
patomi #10225 üzenetére
Igazából annyit takar a karbantartás, hogy mindig eltávolítottam fülpiszkávól a zsírt semmi komoly, lehet rosszul fogalmaztam
Adamsky
Szerinted a LinkBuds az edifier neobudshoz képest jobb teljesítményt hozna? Van egy-kettő most hardveraprón kb egy árba vannak igy[ Szerkesztve ]
-
csaba1203
addikt
válasz
Speeedfire #10221 üzenetére
Szerintem ha lehet is nem sok értelme van...
Ezeket a füleseket nagyjából 2-3 évre tervezik aztán vegyél újat, mert a javítása nem olcsó.
Szakit nem ismerek de biztos van központi Sony szerviz, ahol tudnak árajánlatot adni. -
fabri07
aktív tag
Eddig a mostani edifier TWS1 pro, tronsmart spunky beatből is kiesett, Xiaomi Mi Airdots Pro szóval kb ami volt mindegyik
pedig karban voltak tartva
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Szomorú vagyok és meg kell osztanom és egyben tanácsot/javaslatot is szeretnék kérni.
Múlt pénteken rendeltem egy Klipsch T5 ii McLaren fülhallgatót 69ért,100ról akciózva,hogy kifutó modell.
Kipróbálni nem tudtam mert a bal oldal nem vette fel a töltést,annyira csak,hogy egy zenét elindítva 5 másodperc után közölte ,hogy lemerült... hívtam a céget,elmondtak mindent mit próbáljak ki,de semmi nem hozott eredményt, mondták,hogy küldenek újat, cserélik, tényleg baromi rugalmasan,költségmentesen lezajlott a csere, még a héten,tegnap(csütörtök) már a második volt nálam,de ezzel is gond van,a bal oldal nem töltődik fel 100%ra,max 92ig szemben a jobbal ami 100ra töltődik.és amíg egy óra zenehallgatás alatt a jobb oldal veszít 8%ot addig a bal 48at.szóval ezzel is van gond pedig tényleg baromi szépen szól és kényelmesek az illesztékek is.
De ettől is el kell állnom,mert nyilván nem normális,hogy a bal így merül.
Nem tudom mi lehet a gond... esetlegesen régóta polcon vannak és akksik a töltetlenség miatt megadták magukat,nem tudom.
Szóval tudnátok ajánlani mire cseréljek be ami friss modell és esetleg nem kellene azzal a tudattal élnem,hogy elvertem egy csomó pénzt és töltögetni kell vagy szopni vele,ha esetleg egy picit rá kell fizetnem nem probléma csak szépen szóljon és egyformán merüljön
Köszönöm előre is!Mr.Brightside
-
csaba1203
addikt
válasz
Speeedfire #10219 üzenetére
Pedig de 2 év után főleg ha sűrűn használtad már észre lehet venni az akkumulátor degradációját....
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
van egy sony xb700 fülesem, és újabban mintha hamarabb merülne. Szól a füles, hogy low battery pls charge. Közben a telefonon az indikátor még csak meg sem mozdult. Kb 2 éves lehet a füles, ilyen hamar nem szabadna szerintem meghalnia az akkunak.
Valami tipp?Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
fabri07
aktív tag
válasz
Hunork #10216 üzenetére
Okés rendben, hát igen sajnos nehéz kiszűrni mik a fizetettek...
Amúgy az a helyzet, hogy nekem volt 3 TWS-m eddig és a füles egyik részéből mindig kiesett a háló/rács része, és ez nálatok előfordult? Mert lehet a neobuds is ilyen lesz
De látom Ankernél megoldották minőségibb kivitelezéssel...
-
Hunork
veterán
válasz
fabri07 #10213 üzenetére
Ezt nehéz megmondani, kevés a megbízható teszt, személyes tapasztalat méginkább
Az viszont tény, hogy az Edifier nagyobb brand, és szintén nagyobb név a zene világában, tehát én jobban megbíznék az ő termékükben hasonló áron"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Egy ideje nem működik a Buds plusom automatikus csatlakozasa a telefonomhoz. Tehát eddig akár BT bekapcsolása nélkül a tok nyitása után már csatlakozott is, ez most nem működik. Töröltem az adatokat a Wearables és SmartThingsből is, sőt reinstalláltam is ezeket, de sajnos nem működik. Mit tudok még tenni?Samsung Galaxy A55 5G
-
Hunork
veterán
válasz
szcsabaa #10209 üzenetére
Anker SoundCore Life P3 nagyjából ~27ezer Forint körül jön ki kuponnal most a Soundcore EU-s boltjából, egyik legajánlottabb középkategóriás TWS
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
szcsabaa
csendes tag
Sziasztok!
kb 25 ezer forint körül mik az ajánlott TWS-ek? lehet akár külföldről is
-
Hunork
veterán
válasz
csaba1203 #10207 üzenetére
Végül megvettem a Galaxy Buds 2-t(AQUA Expressznek hála már át is vettem
), és bár a hangzást még nem tudtam kipróbálni(tölteni kell még őket), a kényelem viszont 10/10, mintha az egész formát és mérete az én fülemre találták volna ki, tökéletesen illeszkedik kívül-belül, nem nyomja a fülemet, nem kényelmetlen. Úgy érzem elég jó vétel volt
Egyedüli zavaró tényező a fényes/csúszós felület és túlságoasan kerekített forma, emiatt nehézkes kivenni a fülemből, de ez legyen a legnagyobb baja
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
csaba1203
addikt
válasz
Hunork #10206 üzenetére
Nekem egyébként Galaxy Buds+ van két éve és nagyon elégedett vagyok vele...
Nem volt alkalmam kipróbálni de előtte rengeteg tesztet elolvastam és nem bántam meg a mai napig.
Apple termékeimmel is tökéletesen működik a kapcsolatot nem dobálja késleltetése sincs és a hangzása is kellemes számomra. -
Hunork
veterán
válasz
csaba1203 #10205 üzenetére
Hát igen, ez a legnagyobb baj nekem is, nehéz megtalálni a kényelmeset. Elállással meg nincs kedvem szórakoznom próbálgatva mindent is. Egyedül csak abból tudok kiindulni, hogy a Buds 2 kisebb és lekerekítetteb, mint a Creative, míg a 1More Evo ránézésre egy kicsit távolabb van a fültől, de ki tudja :/
Eredetileg egyébként én is AirPods stílusban kerestem, de hamar rájöttem, hogy abból vagy nagyon olcsó gagyi van, vagy nagyon drága ami így is gyengébb egy "tradicionális" earbudshoz képest. A középkategóriában pedig semmi értékelhető.
Samsungról elég sok pozitív véleményt olvastam, de kényelem terén meg pont teljes káosz van, ahány teszt, annyi különböző vélemény róla. 1More-ról pedig kevés az értékelés, főleg a megbízható. Sony LinkBuds S volt még az egyik kiszemelt, de ott is millió más vélemény van kényelem terén.
Úgyhogy sajnos igen, fejhallgatót sokkal könnyebb választani, de nekem sajna kifejezetten TWS earbuds kéne(telefonhoz), fejhallgatóm(géphez) már van
-
csaba1203
addikt
válasz
Hunork #10204 üzenetére
Szerintem a formájukból adódóan lehet ezek sem lesznek kényelmesek számodra.....
A másik vonal az a fajta, amelyik az AirPods pro formájához hasonlít kis pálcikákkal a végükön.
Ha lenne valaki ismerősöd akinek van ilyen fülese esetleg megpróbálhatnád vásárlás előtt.
Fejhallgatót sokkal könnyebb venni az biztos kényelem szempontjából azokból mindig van minta kirakva általában. -
Hunork
veterán
válasz
csaba1203 #10198 üzenetére
Kényelem szintjén viszonyításként egyedül csak a Creative Outlier Air V3-at tudom felhozni, ami 20-30 perc után már fájóan nyomta a fülemet kívül. Arról sajnos nem találtam pontos méreteket, így nem tudom, hogyan viszonyul a Galaxy Buds 2-höz vagy a 1More Evo-hoz
-
patomi
őstag
válasz
adnoctum18 #10201 üzenetére
Értem, az ambient módot kapcsold ki. Nálam nem volt ilyen gond vele, lehet, hogy hibás.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
fabri07
aktív tag
Sziasztok!
Már múltkor kérdezgettem.. Csak most jött szembe Liberty Air 2 Pro most kedvezményesen 60 dollár.. Sokban lemarad a edifier neobuds pro-hoz képest, vagy hasonló szinten van?
Mellesleg az ANKER Soundcore Liberty 3 Pro 109 eu, ha valakit érdekelne
-
adnoctum18
senior tag
válasz
patomi #10200 üzenetére
Teljesen halk környezetben próbáltam, nem volt semmi zaj körülöttem. A Galaxy buds esetében olvasok [hasonlóról] .
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest