Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
Pl. Soundcore liberty 3 pro vagy más TWS eseténebn PC re való csatlakozásnál mivel nem használom az appot nem kapcsolható ki/be pl. a noise cancellation módváltás?
-
Richie86
senior tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel az EarFun Free Pro 3 most Black Friday akcióban a CNNDEALS kuponkóddal 79.99 $ helyett most 56 $, szállítás ingyenes. Én rendeltem egyet magamnak, egyet a feleségemnek.
De egyébként több típusra is van kedvezmény, van amit féláron adnak most a Global oldalt csekkolja, akinek érdekes lehet -
<Adamsky>
nagyúr
Technics EAH-AZ80: amolyan első benyomások ...
A Technics egy régi motoros a szórakoztatóelektronikai iparban (sajnos mostanában nincs reflektorfényben, és lehet van olyan fiatal fórumozó, aki nem is hallott róla).
Az előbbiek okán a füles hozza is azt, amit - némi nosztalgiával fűszerezve - elvártam a márkától. Visszafogott, egyszerű design, funkcionalitás, és - szerény véleményem szerint is - nagyon jó, és kiegyenlített hangzás.
Igen. Ezt a fülest tényleg merem annak ajánlani, aki - esetleg a sokadik után - nem mer egy TWS fülesbe beruházni, mert mind "V"-s hangzású. Ezzel nem azt mondom, hogy híján lenne a dinamikus hangzásnak (vannak preset-ek, és van egy 5 sávos EQ is), csupán azt, hogy az "alap" hangolás tényleg olyan semleges (és az is hallatszik, hogy foglalkoztak vele, nem pedig berendeltek valamit az Ali-ról és összerakták, majd bedobozolták).
App / funkciók: semmi extra. Mai szemmel nézve kicsit talán ódivatú is, de minden benne van, ami kell (nekem). Időről időre visszatérő kérés / kérdés, hogy ezeket a TWS füleseket miért nem lehet kikapcsolni a töltő / bölcső nélkül?
Nos jelentem ezt ki lehet. A fülesről is, és az app-ból is. Bekapcsolás vagy a "bölcsővel", vagy a fülesek érzékelőjének 2-3 másodperces nyomva tartásával történik (be lehet csak az egyiket is kapcsolni).
A gombok, ill. a vezérlés is teljesen testreszabható (van rövid-, hosszú-, dupla- és tripla érintés). Ami külön tetszik, - és tudtommal ez sem túl gyakori - hogy a gombok működése telefonálás esetén is testreszabható.
Multipoint: egyszerre akár három (!) eszközhöz is tud csatlakozni (ilyenkor az LDAC nem játszik), de kettővel már tudja az LDAC-ot (szintén nem túl gyakori "fícsör"). Ezt sokat még nem teszteltem, de az eddigi tapasztalatok pozitívak ...
A "voice prompt" hangereje állítható, és azt is ki lehet választani, hogy az "ambient" módok közötti váltásnál bemondja a mód nevét, vagy csak egy "bíppel" elintézze a dolgot. Ja, igen! Multipoint, és voice prompt: be lehet azt állítani, hogy ha a telefonhoz csatlakozik, akkor mondja be, hogy "smartphone", ha pedig a számítógéphez, akkor azt, hogy "computer". Aki tényleg (ki)akarja használni a multipoint-ot, annak ez hasznos lehet (tudni fogja, mire kapcsolódott a füles).
Kényelem: képeken nem tűnik egy kis fülesnek, és nem is az, de mégis olyan formájú, hogy nem áll ki idétlen módon a fülből. Az alján / oldalán lévő kis kitüremkedésnek köszönhetően szépen "beleül" a fülbe, és - ha a fül tiszta volt (nem zsíros) akkor - nem is mozdul ki (ma voltam vele futni, egyszer sem kellett igazítani).
Pár napos a cucc, még erősen tesztfázis, de azt hiszem meg fogom tartani (esetleg később még írok róla, ha lesznek újabb tapasztalatok). -
TOZ
addikt
S ha mar Sennheiser, a cx plust vegul nem vettem at, de meg fuggoben az "joaras" Momentum 3. Nem tudom eldonteni, akarom-e APP1 utan, vagy hagyjam a fenebe, es ha az megadja magat, akkor APP2
(Iphone-t hasznalok, de melett windowsos pc-n elek a munkahelyen sok teams callon) -
kgyuri
tag
válasz
<Adamsky> #13989 üzenetére
Köszi az infókat.
Akkor mit javasoltok:
JBL hazai javítás ? Ft
vagy
Sennheiser SPORT True Wireless 39e Ft (2 év hazai gari)
vagy
SENNHEISER MOMENTUM 2 True Wireless Aliról 30e Ft gari?
vagy
TEMU-ról TWS agybedugós füles gari?
másKöszi
-
sensejke
aktív tag
Sziasztok! Kettő fülhallgató közül nem tudok választani és kérnék egy kis segítséget hátha használ valaki hasonlót:
Audio-Technica ATH-SQ1TW
vagy
Xiaomi Buds 3Melyikkel járok jobban?
Főleg dubstep, d&b-ket hallgatok és ehhez keresek fülest.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
kgyuri #13987 üzenetére
Sajnos az ilyen TWS-ek - még ha vigyázol is rá - "kopó-fogyó" eszközök. Tényleg annyiért érdemes venni, amennyit az ember - optimális esetben - kb. 2-3 évente hajlandó erre kiadni.
Anno nekem volt egy 1More fülesen, ami "out of the box" hibás volt az egyik oldala (be sem kapcsolt, nem vette fel a töltést). Akkor "futottam ezzel egy kört", de azt tapasztaltam, hogy ezzel a kutya nem foglalkozik. Valamilyen szempontból érthető is. Ezeket a füleseket egyszer összerakják (ragasztják), aztán csókolom. Szétszedni az esetek 99%-ban csak maradandó roncsolással lehet. Alkatrészt (teszem azt akkumulátort) a mezei felhasználó jó eséllyel nem fog tudni beszerezni (pl. az említett 1More fülesben elvileg LIR ZJ1254C 18D van). És, ha nem az akkumulátorral van gond?
Szóval ezeket úgy javítják, hogy cserélik. A legtöbb gyártó (igen, a JBL nem ilyen, és a hangszórói - ahogy a Harman / Kardon-ok is - híresek arról, hogy ~1 év után akksicserére szorulnak) ma már 18 hónapot (pl. Soundcore, de itthon árulják 2 évvel is) vagy 2 évet ad a komolyabb füleseire.#13988 cintula187
" ... a soundcore app miért nem mutatja százalékosan ... "
Gondolom vagy a használt chip nem tudja, vagy úgy vannak vele, hogy úgyis pontatlan lenne, és akkor inkább ilyen kis "pilickákkal" jelzik a dolgot. -
cintula187
addikt
Annak amúgy van "oka" hogy a soundcore app miért nem mutatja százalékosan a fülesnek / bölcsőnek a töltöttségét?
-
kgyuri
tag
válasz
kgyuri #13981 üzenetére
Valaki esetleg már javítatott hasonló JBL BT fülest, aminek az egyik odala nem kapcsol be, a másik működik? Mennyi lenne a javítási költség kb.?
Mert nem igazán szeretnénk egy újabb 100e Ft BT fülesbe beruházni idehaza, ha 1 év jótássást ad rá a magyar törvény:
"A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft - 100.000 Ft-ig)."Tudom az adott cég vállalhat/na többet is, de a
JBL nem.
-
kgyuri
tag
válasz
Janaboy #13984 üzenetére
De tudunk, bead ide:
JBL SzervízBevizsgál, majd árajánlat alapján megrendelheted a javítást.
Ha nem kéred 7e Ft, ha elfogadod, akkor annyi. -
kgyuri
tag
Sziasztok,
Gyerkőc JBL LIVE 300TWSBLK fülese megadta magát. Na persze, hogy a hivatalos 1 év gari után 10 nappal.
Kérdés:
Megéri bevizsgáltatni, megjavítatni?
Vagy más TWS agybadugós füles javaslat? (kondi alatt is használható legyenKöszi!
-
xfulop
csendes tag
válasz
pècsimunkás #13979 üzenetére
Earfun az "új" okt.30-án jött ki, Ambient mode/ANC-n kívül jobbnak tűnik. [Scarbir review]
Ha nem ragaszkodsz amazonhoz akkor érdemes gyártói oldalt is megnézni árak miatt.
Régi earfun-om nekem is kiesik, csak a balból -
TOZ
addikt
válasz
Seraph 16 #13966 üzenetére
EMAG sem veszi vissza, ha szigorúan veszik az aszf-et. Inear füllest kiemelik benne, h csak bontatlanul, használt nélkül vesznek vissza.
Tegnap pont ezért nem is vettem át egy Buds Liveot, mert rakerdeztem, h visszaveszik-e és igazából nem.
(A CX Plust viszont 25ert ki fogom venni holnap a dobozból, ott nem tartok attól, h a forma miatt nem fogom szeretni. Kell egy backup, ha egysze az APP beadja a kulcsot és ennyiért a CXP jó vételnek tűnik.) -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
cintula187 #13957 üzenetére
"Az appbol hiányolom ,hogy nincs ez a jármű szerinti ANC beállítás ... "
Sajnos az app kinézete erősen függ attól, hogy mivel használod. Az L3P "idejében" még nem volt ez a beállítás. A Q35-ös fejhallgatómnál viszont már van. Feltételezem, erre gondoltál:
-
tamas.nick
aktív tag
OnePlus Nord Buds 2 most 34,50 € (~14.000 Ft) + szállítás.
-
xfulop
csendes tag
Soundcore eu oldaláról most 24,500 ft a 4NC szállítással, €-ról átváltva, bejelentkezve.
-
Janaboy
veterán
Sennheiser momentum tws 3 60k az emagon [link]
Szerintem az igencsak jó ár..
-
Sziasztok!
Egy gyors kérdés..
Barátnőm szeretne az IPhone nem tudom hányas telójához egy BT fülest.
Nekem egy ilyen van (Honor Choice), kipróbálta (igaz, a beszédet nem, csak a zenét) ez jónak tűnt neki..Sajna már nem kapható.. ha jól nézem, ez lehet az utódja? Honor Choice Earbuds X5
Van erről bármi tapasztalat?
Hogy viszonyul vajon az "enyémhez"?IPhone-hoz lenne..
Elsősorban zene, podcast, és sok telefonálás lenne a felhasználás.
Fontos, és ezért gondolkodik az "agyba dugós, gumi harangosba), hogy stabil legyen..
Elég sokat sétál, szokott bicajozni is, mozgékony csajszi.. (néztem Soundpeats Air 3 deluxe hs-t, de az egyik tesztnél ahogy rázza a fejét az illető, nagyon hamar kiesik.. tudom, nem is agyba dugós.. ezért kellene talán olyan.. )
Kialakítás talán a "pálcikás" tetszik neki jobban..
Ár olyan 15-20 körül, de ha érdemes lenne hozzá tenni, és sokat segít, akkor egy kicsit talán lehet toldani még..
pl. ez az EarFun Air Pro 3 leírása alapján elég baba, csak kérdés, valóságban is?
Meg tud annyival többet, mint amennyivel drágább pl. a Honor X5 nél?
Köszi a megtisztelő válaszaitokat! -
D1L1ZS
őstag
válasz
D1L1ZS #13915 üzenetére
Hát asszem ennyi volt a Freebuds SE 2 szenvedés...
Számomra kényelmetlen, olyan érzésem volt, mintha ki akarna esni a fülemből. Nem találom a megfelelő szöget, hogy hogyan helyezzem be megfelelően a fülembe... Egyszerűen nem jó, pedig nagyon akartam szeretni.
Most visszapárosítottam a Xiaomi Airdots basic - et! Ég és föld a különbség a Xiaomi javára!
Ugyanazon a beállításon/ hangerőn sokkal jobban szól a Xiaomi!
Freebuds SE2 full hangerőn nem szól úgy, mint a kis xiaomi kb. háromnegyed hangerőn... Basszusban is mérföldekkel jobb a xiaomi. Freebuds SE2 meg olyan, mintha visszavenne belőle, furán szól...
Tudom, más a kialakításuk stb. de számomra csalódás!
Küldöm vissza...
-
-NoVa-
veterán
válasz
Tigerclaw #13960 üzenetére
Kiváncsi vagyok ilyenkor, hogy halláskárosult volt-e a tesztelő, vagy totálisan rosszul tette a fülébe, ha ilyet ír. Üllői út, metró, zajosabb BKV izék, repülő, nem oda való, de kertvárosban boltba elsétálni, utcán, erdőben, autóban nyitott tetővel 100 alatt nekem elég.
Aztán a többiek postjai sem arról szólnak, hogy alkalmatlan zenélni.
[link]
[link]
Aztán lehet vallatni másokat is, akik zajos környezetről beszélnek, hogy mit is takar az.
[link]
[link]Részemről az, hogy a gyerekek hangosan játszanak mellettem, szól a zenéjük is, közben xoutube megy a fél fülemben, az nekem belefér.
-
válasz
hajraolaj1 #13959 üzenetére
A fülesekre tipikusan nem él az elállás lehetősége higiéniai okok miatt, kivétel bontatlan állapotban. Hallottam már olyat, hogy visszavette egyik-másik cég, de nem kellett volna nekik.
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
hajraolaj1 #13959 üzenetére
Azért füles esetében ez nem biztos, hogy él. Én érdeklődnék a helyedben előtte.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
-NoVa- #13952 üzenetére
Nem csak a hangminőséget kritizálják, hanem hogy extrém alacsony a hangereje. Ahogy kivettem kb. 10/10 a transparency módja, referencia ezen a téren igaz azt is egyszerűen egy lyukkal oldották meg, de hangminőségben és hangerőben 1/10, 2/10 környékén ál. Gyakorlatilag zajtalan környezetben sem érdemes hallgatni rajta zenét szerintük. Nagyon jó telefonáláshoz, telefon kéz nélküli használathoz, de zenére alkalmatlan, sőt az alacsony hangereje miatt szinte mindenre.
Én egyébként pont a gyenge transparency mode, magas izoláció, dobhártyára ható nyomás és általános kényelmetlenségérzés miatt inkább használok biciklin egy JBL bt-s minihangszórót, illetve jó lenne munkahelyre is egy hasonló megoldás, de úgy tünik ez egy one-trick pony megoldás a Sonytól. -
hajraolaj1
tag
válasz
Janaboy #13958 üzenetére
Megrendeltem Alzán a Samsung Buds Fe-t , max elállok a rendeléstől január végén, addig meg nyüstölöm. Van most erre lehetőség ingyen, amennyiben sértetlen marad a füles.
"Jól tudjuk, hogy a karácsonyi ajándék nem mindig nyeri el a megajándékozott tetszését. Ezért minden a „Nem megfelelő ajándék cseréje” szolgáltatással megjelölt termékünket 2024. 1. 31-ig ingyenesen kicserélheted egy utalványra, melyet más termékek megvásárlására költhetsz."
-
Janaboy
veterán
válasz
hajraolaj1 #13956 üzenetére
Igen
-
cintula187
addikt
Megkaptam a soundcore liberty 3 pro-t. Ismerkedünk
hangminőség mindenféle kalibráció után nagyon tiszta. A zaj szűrés fura. Nem az abszolút csendet éri el pl. utcán vagy buszon hanem mindenből levesz olyan szintre,hogy nem zavaró. Az appbol hiányolom ,hogy nincs ez a jármű szerinti ANC beállítás amit videókon láttam -
hajraolaj1
tag
Sziasztok, 30k-ig melyik lenne jobb választás összességében, Samsung Buds2, Samsung Buds FE, esetleg Anker Soundcore Liberty 4 NC?
-
Sziasztok, kb a Sony WF-C500 néztem ki a motoros sisakban hasznalathoz es altalanos mindennapi hasznalatra, de ha lenne aktiv zajszureses hasonlo tulajdonsagokkal, arra is kivancsi lennek. Nem igazan van, rendeljem be ezt?
-
sgx
tag
Zene, film, podcast, meetingek hallgatására keresek jó megoldást, az esetek 90%-ban csendes környezetben lenne használva, talán a kényelem lenne a prioritás.
Bár árban van különbség, de ez a 2 variáció tűnik jónak, kábellel az iem jól muzsikál qudelix 5k-val, de egyre sűrűbben úgy érzem, hogy jól jönne a kábel mentes megoldás:
- fiio utws 5 v2 + simgot ea500
- anker liberty 4 nc
Valakinek van tapasztalata bármelyikkel kapcsolatban? melyik lehet a jobb választás? -
-NoVa-
veterán
válasz
Tigerclaw #13951 üzenetére
Érdekes, hogy mennyire nem értek egyet azokkal, akik a hangminőségbe belekötnek. Persze igazán zajos közegben elnyomja a külvilág, nem ezzel sétálsz az Üllői út mentén békésen zenélgetve, de pont ezért ha egy meeting/telefonhívás közben valaki hozzád szól, azt érteni fogod, nem nyomja el a füledben dörmögő másik hang.
De... A tonalitása remek, tiszta, nem eltúlzott, nem szikrázóan túltolt tolakodó magastartomány, értelmes közép, akad némi basszus is azért benne, persze a gyűrűdriver nem fog komoly légtömeget tolni a hangnyomásért, de nagyon sok amúgy jónak mondott olcsó earbudnál sokkal szebben zenél. Részemről hangminőségben a Samsung Buds2 Pro és a Sony LinkBuds S fölé tenném hifista szempontok szerint, csak basshead nézőpontból teljesít alattuk.
Mondjuk ez a probléma a TWS-ek elterjedése óta fennáll, nagyon nagyon sok reviewer tech vonalról pattant rá a TWS hypetrainre, és soha, de soha nem hallottak igazán jó fülest referenciának. Meg nem hallgatnak akkusztikus zenét, és nincs a valósághoz kapcsolódási pontjuk, csak valami túlzást előnyként preferálnak, mert intenzívebben szól rajta valami preferált kedvenc számuk.
-
-
Tigerclaw
nagyúr
Tudtok olyat ajánlani ami kifejezetten jó olyan környezetbe ahol gyakran kommunikálni kell, vagy figyelni a környezetre, de azért lehet elfogadható minőségben zenét vagy hangoskönyveket, rádiót hallgatni?
-
tomp
félisten
válasz
patomi #13942 üzenetére
Ma megvolt az első teljes lemerítés. 3órát bírt LDAC-n High ANC beállítással.
A hangja szerintem tökéletes. Sokkal szebben szól mint az első generáció.
Ma figyeltem meg, hogy itt a viselés érzékelés talán nem is a töltő pinekkel történik(mint a OnePlus fülesnél) hanem a fejnél a gumiharangnál mintha egy közelség érzékelő lenne.
Hangbeengedésnél 3mód érhető el. Beszéd fókusz, háttérhang vagy balanced azaz ha mindent egyformán át szeretnél engedni. -
Don't Panic
senior tag
Hát srácok ma hoztam el meglepően jól szól és a szoftver is rendben van! Összességében elégedett vagyok
Még a tappancsokat variálom melyik a legkényelmesebb. dinamikában lehetne jobb de melóba járni tökéletes+ bringa. (sony xm5)
-
patomi
őstag
Csak nem tudtam ellenállni és rendeltem egyet.
Pedig próbáltam.
Hasonlóan vagyok a Noble-val nagyon megkedveltem. Pedig “csak” AAC de tele részletekkel. Kicsit meleg karakter amit nagyon szeretek. Ugyanakkor faék app pedig tud mindent. EQ-t is. Talán picit gyenge anc, nincs viselés érzékelês(nem is hiányzik) de van szélzajszűrés ami szvsz egész jó. Természetesen hangbeengedés is jól teszi a dolgát. -
tomp
félisten
válasz
patomi #13934 üzenetére
Eddig úgy gondolom, hogy nagyon jó lett a füles.
LDAC-n nagyon stabil, LHDC-t nálam a telefon nem engedi de már írtam a OnePlus-nak.
Ami nagyon meglepett az a dedikált szélzajszűrés. Ilyen kellene minden fülesnél.
Amit nem tudok hova rakni az a tok LED fényjelző színének a változtathatósága.
8fajta színt tud. Gyárilag fehér. Oké átállítottam kékre de ha fix fehér lenne akkor sem panaszkodnék.
Valakit esetleg zavarhatja, hogy nincs vezetéknélküli töltés. Én még a Qi képes OnePlus Buds Pro 2-t is kábellel töltöm szóval nekem nem hiányzik.
OnePlus Buds Pro 2 (LHDC 5.0) és a NeoBuds Pro 2 (LDAC) hangja kb egyforma azaz nagyon jó.
A régi NeoBuds Pro hallhatóan "gyengébb". -
tomp
félisten
válasz
patomi #13936 üzenetére
Oké, hogy tartalmazza de fel is van tüntetve tételesen, hogy VAT: x USD?
Korábban rendeltem már az aliról(nem fülest) és hiába fizettem ki az ali felé az áfát ők nem olyan számlát állítottak ki ahol fel volt külön tüntetve így a DHL is kérte az áfát. Nehezen de sikerült az alitól olyan számlát kapnom ahol ráírták, hogy VAT: x USD így a DHL már elfogadta.
Az amazon áfás számlát készít. -
patomi
őstag
Alin a neobuds pro 2 levihető 105 dolcsira. 37K körül jön ki. Elég kedvező. [kép]
Ha valaki mozdulna rá. -
varmi2
nagyúr
Redmi buds 4pro milyen minőségű? Szépen szól? Megéri az árát? 23k körül látom. Van jobb mondjuk 30k alatti tartományban? Előre is köszönöm a választ.
-
rErEaT
senior tag
Neckband-es fülesből van jó ami pl 30 körül van?
Ezeket néztük eddig:
https://www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/sennheiser/cx-350bt-508382-3-p524136462/#
https://www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/beats-audio/flex-mymc2zm-a-p654172491/# -
Janaboy
veterán
válasz
kalozhun100 #13922 üzenetére
Semmi, én a Momentum 3 hangját meghallgatnam szívesen.
Amúgy inkább a 2es esetén panaszkodtak hibás darabokról.
De teljesen jó hangja van. -
grigo
őstag
válasz
Janaboy #13911 üzenetére
Köszi a válszt, akkor jó vonalon vagyok.
Néztem a 2 pro-t. Asszonynak még el is gondolkodok rajta, viszont olyan szempontból veszem, hogy még vagy év végén vagy jövő év kezdetén magamnak is nézni kell valamit. Bár azt olvstam, hogy simán komptibilis pc-vel.
A sonynál is amiatt aggódnék, hogy azt írják az adatátviteli sebesség miatt nem a legjobb minőségben hallom. Bár nem tudom ez tényleges mennyire jelent érzékelhető minőség romlást, egyáltalán hallom-e én ezt. Mert azért a spotify esetében szerintem nem ezen múlik a dologEnnek még utána kell egy kicsit járnom.
Jabrára viszont elvileg nincs ilyen panasz. -
-NoVa-
veterán
válasz
kalozhun100 #13922 üzenetére
Hangra jók, mint a Somy/Samsung is, de bazinagyok, kényelmetlenül túlméretezett tokkal. Régen írtam róla fotóval illusztrálva a tokméretet.
-
tomp
félisten
Még nem sikerült lemeríteni a NeoBuds Pro 2-t de felfigyeltem arra, hogy 100%-ról nagyon gyorsan megindul lefelé. 20prc után már 91%. Kíváncsi vagyok egy lemerítés után mennyi lesz.
Az antennája viszont sokkal jobb lett. -
kalozhun100
őstag
Sennheiser TWS fulesekkel mi a helyzet? Nem igen ajánlja itt senki.
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék össze hozni egy Hyperx cloud 2 headset-et egy LG oled cx-al.
Próbáltam a tv usb csatlakozójába bedugni a füleshez kapott usb adaptert, de a tv egyszerűen nem érzékeli.
Valaki tud nekem ebben segíteni?
Vagy ezt így nem lehet megoldani?
Köszi előre is -
D1L1ZS
őstag
válasz
D1L1ZS #13903 üzenetére
Úgy néz ki egy telefon újraindítás megoldotta a problémát...
Bár így egy in-ear kialakítású Xiaomi Airdots basic után fura a Freebuds SE 2...
Azt csak betoltam a fülembe és kész.
Ezt meg kb hirtelen azt sem tudom/ tudtam hogy akkor most milyen szögben kell behelyezni a fülembe...
Illetve Xiaomi telefonnál trükközni is kell a régió beállításokkal, hogy hangosabban szóljon a füles, mert EU régióban korlátozva van, ezért már korábban át állítottam a telefon régióját Egyesült Államokra, de ez sem változott mióta fülest cseréltem...
Fent van még a PowerAmp EQ premium is, azzal szerintem még tudom finomhangolni talán.
-
-NoVa-
veterán
válasz
stellaz #13907 üzenetére
Egyfelől smd-ként panelre forrasztható driver, olcsósítja a gyártást, meg több helyet hagy az akkunak. Másfelől nagyon széles spektrumú cucc, ami egy jó lehetőség. Harmadrészt, és itt lesz sok a kérdőjel... Alapvetően a komolyabb nem wireless mems cuccok 25 Volt-os rendszerben elég meggyőzőek voltak azok szerint, akik a CanJam-en hallották már az új ifi Diablo-t. A mért gráfok elsőre furák, de ahogy kicsit más gráf áll jól az armatúráknak, planaroknak, úgy előre nem ítélkezek ezekről. Lehetőség van bennük, de az új, olcsó planarok sem forgatták fel a világot, csak az alsó középkategóriát, de azt legalább alaposan. Érdemes rá figyelni, aztán majd kiderül.
-
LanyUs
őstag
Sziasztok! Feleségem online nyelvoktatásra szeretne egy AirPods nem tudom hányas generációt. Van neki egy Bose QuietComfort 45, de nem szereti. Telefonja 13mini.
Gondoltam 30-40e körül találok egy itt ajánlottat. Ki is kerekedett a szemem 3. gen. 88e, 2. gen. pro 115e. Melyik a modellek közül ár/hatékonyság mutató alapján a legjobb választás? -
rErEaT
senior tag
Sziasztok,
Tudtok olyan fülest ajálani ami Bluetooth-os, de a két "hangszóró" össze van kötve, párom ezeket jobban szereti, fél hogy kiesik a füléből a teljesen vezetéknélküli.
Androidhoz használná zene hallgatáshoz, néha telefonálás így ha zajkioltást tud az fullos lenne!
Nagyjából 25-30 ezer lenne a plafon, de ha tudtok esetleg ajánlani többet vagy hogy mit keressek azt megköszönném! -
grigo
őstag
Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
Szerintem in-ear típus lesz a meginkább megfelelő
Határozd meg, hogy milyen célra kell!
Zene, sport, hívás. Ezek közül leginkább a hívás az ami szükséges, de ha tudja normális minőségben aza sosem baj, de ezért nem áldoznék rá extra tízezreket.
Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni!
Iphone, esetleg, ha megoldható akkor PC, de elsősorban iphone. Ugyanakkor sosem tudhatja az ember, hogy mit hoz a jövő, ezért, ha van megfelelő alternatíva inkább vennék nem apple terméket, nehogy más felé ne legyen kompatibilis.
Mennyit szánnál rá?
50-100 ezer között. Nyilván nem mindegy az ár, de ha valami tényleg annyival jobb akkor szívesen áldozok rá, hogy hosszú távon jó terméket használhassak. De csak automatikusan nem venném meg a legdrágábbat, hogy biztosan az a legjobb. Alapvetően szeretek ár/érték és széles felhaszanálhatóság alapján választani.
Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
Pár videót megnéztem és alapján ami nekem szimpatikus volt
Sony WF-1000XM5
Bose QuietComfort Earbuds II
Jabra Elite 7 Pro
Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is (pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod).
Ezek közül egyelőre nem sokat értek, olvasok folyamtosan 😊Valahogy úgy érzem, hogy az iphone vonal miatt a Jabra Elite 7 pro lenne a legokosabb válsztás még akkor is ha a többi szóba jött típus lehet jobban teljesít egy-egy funkcióban.
Jó irányban nézegetek egyébkként? Esetleg van bármi amit még érdemes megnéznem?
Amúgy feleségemnek lesz, egy kiszolgált blitzwolf terméket vált.
Előre is köszönöm. -
stellaz
veterán
válasz
NoOne92 #13902 üzenetére
A régi telóm gyakran a telefon profilt használta zenére is, olyankor totál gyengén szól a zene. Nyilván ez nem normális állapot, de ha lekapcsolod, legalább kiderül, ha így van. Egy újraindítás ilyenkor megoldhatja. Amivel nem akarok telefonálni, arról mindig lekapcsolom és akkor nem is tud előfordulni a dolog.
-
NoOne92
csendes tag
válasz
stellaz #13900 üzenetére
szia, ez a telefon funkció mit jelent, hogy kell elképzelnem? Esetleg 1-2 képet tudsz küldeni róla? Lejeb írtam, hogy vásárláson gondolkozok én is. De tesómnak van egy noname fülese aminek eléggé halk a hangja, s csak maxon vmi használható.
Megnézném ezt a beállítást nála vagyis az övével. -
tomp
félisten
válasz
pècsimunkás #13893 üzenetére
62ezer az Alzánál 2év garanciával.
patomi
Igen belül is fejlesztették. Ahogy megszólalt rögtön hallottam, hogy más.
Tartozék ugyan az.
Takuun
Nálam a réginél nincs semmi komolyabb gond. ANC lehetne erősebb is de szélben simán lehet vele telefonálni. De csak akkor ha mind2 megy. Mágnes szerintem nem olyan rossz de az új szériánál teljesen átdolgozták a tok belsejét.
Nálam a membrán csak akkor ütött a kátyúnál ha sokáig állt a füles.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest