- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Micro Four Thirds
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pècsimunkás
addikt
Neki álltam cserèlgetni a gumi gyűrűket megint, ès a füleshez kapott gumi szalagokat is.
Jobb lett a helyzet.
Pontosabban jó lett, úgy nèz ki.Természetesen, amikor írtam, hogy kiesik, akkor nem az volt, hogy betettem a fülest, aztán ki is esett, csak nem volt stabil.
Most úgy nèz ki, jó lesz.Az Air S jobb oldala, viszont valóban kiesik. Mondjuk 3- 5 lèpès után. Vagy csak ha ülök, akkor is simán kicsúszik.
Az új- most már jó lesz.
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
Köszönöm a tippeket
-
pècsimunkás
addikt
Megjött ma a EarFun Free Pro 3.
Azt hiszem be is fejeztem a fülesekkel való kisèrletezèst.
Az Air S- nèl a jobb oldali esik ki, ennèl az újnál már mindkét füles kiesik.
Tehetek rá akármilyen gumiharangot...Sem a règi Sony agybadugósom, sem a Xiaomi Piston2 sem esett ki sosem. Talán mèg igazítani sem kellett őket.
Ezek az ujjak...
110 euróban vannak ezek a csodák, de azt hiszem ennyi volt, többet nem költök ilyesmire!Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Ezt: [link] vagy ezt: [link] èrdemesebb megvenni?
Van egy Earfun fülesem, jól is szól, de a jobb oldali mindig kiesik a fülemből. Az egy Earfun Air S.
Ez miatt inkább az első link felè hajlok, de meghallgatom a vèlemènyeteketEgyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Van egy ilyen fülesem: [link]
Itteni ajánlásra vettem, nem is bántam meg, mert szèpen szól, jól lehet rajta beszèlgetni is, ès az üzemidő is jó.
Viszont van egy olyan gondom, hogy a jobboldali füles folyamatosan kiesik, többször kell igazítanom.Érdemes lehet egy ilyet [link] kipróbálni?
Kisebb, talán jobban ül a fülben.Ha van más ötlet esetleg, az is jöhet
-
pècsimunkás
addikt
Lehet, hogy az a baj, hogy Németországba rendelnèm.
129 euró, a magyar meg 119 euróról indulEgyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
válasz <Adamsky> #10367 üzenetére
Az appot csak letöltöttem, mèg nem használtam.
Majd ma este, vagy hètvègèn megnézem pontosan.
A kèt eszközt, azt jól kezeli, azt kipróbáltam.Az furcsa volt, hogy hívtak, de nem hallottak, meg èn sem aki hívott.
A füles már a polcon volt, akkor kapcsoltam, hogy rá volt mèg csatlakozva a telefon.Használat után rakjam vissza a dobozába? Legyen mindig töltőn, a dobozban?
Mert be- ki gomb nincs a fülesen. Ezt mondjuk hiányolom.[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz <Adamsky> #10305 üzenetére
Ma megjött az EarFun Air S.
Egész jól szól, a telefonálás is mindkèt vègen normális.
Az EarFun appot letöltöttem, de nem tudom, hogy fogom- e használni, alapvetően jól szól a füles.Szègyenszemre el kell olvasni a használati utasítást is, mert, ha hozzá èrek a füleshez, vagy ad rá kakaót, vagy vesz el a hangerőből.
Szerintem hosszú távon is jó lesz ez a kis kütyü.
-
pècsimunkás
addikt
válasz <Adamsky> #10322 üzenetére
Èn is csak belekukkantottam. Amit az SV- ről mondtak, èszre sem vettem .
Az Air S- t megrendeltem, ahogy írtam is. Jó lesz szerintem.
Ha megjön, kipróbálom, ès megírom, hátha èrdekel valakit.
Unokahúgimnak vettem 1,5 ève egy Earfun Uboom hangszórót, nagyon jól szól. Annyi, hogy eddig semmilyen BBK- s, vagy Xiaomi telefonnal nem működött együtt !
Ezt írtam is a bluetooth hangfal topikpban régebben .
Remélem a fülessel nem lesz gond.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
válasz <Adamsky> #10296 üzenetére
Az első kettőt nèztem.
Ott is inkább a hosszabb szárút, ha nèha kellene beszélni rajta, akkor az csak jobb.
Meg nem is tudtlom, hogy a kisebbel lehet- e egyáltalán beszèlni.
Mèg a Realme buds air 3- at nèztem tegnap, ès a fentebbi Sonyt ma reggel.Xiaomi Piston 2 - t váltana valami. Régebben többször használtam fülest, idèn mondjuk alig.
Ezèrt nem is vennèk valami nagyon drágát.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
válasz z123456z #10294 üzenetére
Akkor az elképzelhető, h nem kamu akció.
Dèlutánig gondolkodom rajta azèrt, mert elèg ritkán használok fülest. Idèn talán 2x használtam
Viszont előző èvekben meg sokszor
Mindegy...
Délutánig van időmEgyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Ismeri valaki ezt a márkát? Milyen cuccokat csinál? Ez kamu akció lehet, vagy igazi?
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok.
Egy Xiaomi Piston 2 fülest használok, kb 8 ève. . Ehhoz hasonló bluetooth fülest tudnátok ajánlani?
Árban ne legyen horror azért. A Piston 2 sem volt drága, kitűnő ár- èrtèk arányban volt anno.A hozzászólások között, ezt èszre vettem: [link]
Ez lehet olyan színt, mint a Piston 2 ?Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Yettel topik
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Micro Four Thirds
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Óra topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Honor Magic 6 Pro
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest