-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janaboy #14199 üzenetére
Hát folyamatos zöld világítás nicns sajna, és párosítani sem tudom.
Egy éjjel volt így villogva a számítógépre dugva.
Sima töltőn, mobilosra dugva semmi. Próbáltam egy Xiaomi egy Lenovo töltővel is.
Saját kábellel persze.
Most kivettem a füleseket, így halvány piros villanás van ,de ez sem túl szabályos villogás.
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Janaboy
veterán
válasz
Graphics #14198 üzenetére
A green light flashing means the charge is more than 60%. A green light that's always on indicates that the case has been fully charge (the headphone case indicator only indicates the headphone case battery).
Szóval elvileg kell lenne kraft benne.
A fülesek a tokból külön bekapcsolnak?Press and hold the multi-function button for about 10 seconds until the LED light starts blinking, the earphone clears the original pairing record, and restores the factory settings.
Bár gondolom ezt próbáltad.
Esetleg érdemes kivenni visszarakni a füleseket a tokban, megnézni hogy jó-e a kapcsolat.
De simán lehet hogy valamelyik akku megadta magát.Janaboy
-
Sziasztok!
Nem vásárlási a szándék, kaptam tavaly ajándékba egy Realme Air Buds Pro-t.Akkor kipróbáltam, de nem használtam, most elővettem, de számítógépre dugva a tokot csak villog a zöld lámpa.
Fali töltőre dugva semmi.
Próbáltam hosszan nyomni a multigombot, de nincs reakció.
Kuka vagy másik bölcső kéne?
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
zaskar
senior tag
válasz
Janaboy #14196 üzenetére
Ez egy AirPro, az első kiadás. Tudom, magyarázatra szorul, hogy miért vesz valaki ilyet 2023-ban, mikor már a 3-as van soron. Egy éve van egy Free Pro 2-m, amivel elégedett vagyok. Mellé akartam egy "váltós" darabot minél olcsóbban, ami hasonló minőségű. App, egyéb plusz szolgáltatások nem nagyon érdekeltek, ezért ezt választottam. Csak arra nem gondoltam, hogy ez még nem tudja az érintéses hangerőállítást. Ez hiányzik kissé, de a hangja amúgy megfelel, így együtt tudok majd vele élni. A 10 USD-t meg már utalták is.
-
zaskar
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg itt olyan, aki küldött vissza Earfun-nak fülhallgatót úgy, hogy nem volt garis problémája, csak meggondolta a vásárlást? Hülye voltam, nem néztem meg egy dolgot vásárlás előtt, és azt a funkciót a rendelt darab nem tudja. Gondolom, egy vagyonba kerülne a visszaküldés, és jobb, ha megbarátkozok vele így... -
66zio
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősömnek keresek karácsonyra alsó kategóriás bluetooth-os fülhallgatót. Jelenleg egy Redmi Buds Essential TWS-t használ és meg van vele elégedve. Csak podcast hallgatásra és telefonálásra használja. Pont az utóbbi miatt gondoltam neki egy újat, mert ez a Redmi nagyon beengedi a külső hangokat nem jó vele úgy beszélgetni, hogy én jobban hallom az utcazajt mint a hangját.
Ez a kialakítás (nem pálcás) megfelelő, mert így jobban el tudja takarni a hajával, hogy ne lássák, hogy használja.
Milyen lehetőségek vannak kb 20e ft-ig? -
asdasdasd
tag
válasz
enginev3.0 #14184 üzenetére
Kösz, most néztem, SilverCrest
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Unokaöcsi fülest kért karácsonyra a fa alá, ebben kérem a segítségeteket.
Középsuliba jár, így sokat buszozik, főként buszozáshoz kell neki a füles, úgy hogy
-Legyen jó a zaj szűrése.
-Ne agybadugós, gumiharangos legyen, hanem sima.
-Főként videó nézésre, stream nézésre kell.
-Mivel buszozáshoz kell, így annyira nem fontos az akksi kapacítás.
-Androidos telefonja van.
-30 ezernél nem szívesen költenék rá többet, de minőség függvényében kompromisszum kész vagyok.Feladat adott, segítsetek nekem légyszíves, a legjobbat megtalálni!
-
-
asdasdasd
tag
10000 alatt keresek valami fülbedugóst a gyereknek, nem kell szuperül szólnia, de azért ne fájjon.
Lehet kinából is...
Köszönöm -
Atomizer
tag
Sziasztok, nem tudom mi alapján döntsek közülük, jókat olvasok mindegyikről:
Edifier Neobuds Pro
Redmi Buds 4 Pro
Earfun Air Pro 3Szeretem ha van rendes mélye, közepe, és nem szúr a magas. ANC nem fontos egyáltalán. Sokféle stílust hallgatok, fontos a vokál. Most van egy Blitzwolf FYE 15öm, borzasztóan túl van tolva a mélye, pedig kifejezetten szeretem ha van alja a zenének, de ez sok.
Köszönöm!
-
TomPack
őstag
válasz
TomPack #14091 üzenetére
Végül mégsem tudtam megbarátkozni a Galaxy Buds2 Pro hangjával, és eladtam.
Újra Redmi Buds 4 Pro lesz helyette, a kimosott darabot pedig nyugdíjazom, mert folyton lemerül a tokjában az egyik oldala, és a zajszűrést bekapcsolva pedig körfűrész hangja lesz a rossz elázott oldalnak.
(egyébként ha nem esik ki a tokjából a mosógépben, ami valahogy kinyílt mosás közben, akkor még a mai napig működhetne)
Tudom, higéniai eszköz, -de 60 fokon mosható-Szóval ha valakit érdekel tesztelésre a Samsungverő TWS fülesem postapénzért, akkor arra még alkalmas lehet egy darabig! Csak előtte 20-30 percre fel kell dugni a tokot tölteni mert csak akkor megy delej a tokjában nullára merülő baloldaliba ha kábelen lóg.
[ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
becsitibi
senior tag
Sziasztok.
Van egy JBL Wave Beam TWS agybadugós fülhalgatóm,és az a gondom hogy a hozzá kapott legkisebb méretű gyári "s"-es fülhalgatópárna,ami szilikonos,még az is nagy,néha kiesik a fülemből.
Tud valaki erre megoldást?Lehet valahonnét kisebbet rendelni.Sajnos nem tudom merre induljak,mert a google nem dobott ki kisebb méretű fülhallgatóárnát.Köszi a segítséget.
-
TomPack
őstag
Az Alzánál nem fognak rugózni rajta! Átveszik, és majd 2 hét múlva mehetsz az újért.
De amúgy miért nem teszed be egy Alzaboxba? Már abban is le lehet bármit gariztatni, és ingyen viszik el. Hamarabb túllennél rajta. Személyesen annyi a különbség hogy nem Te írod le a hibajelenséget, hanem az ügyintézőnek diktálod le aki majd ugyanúgy beteszi arra a polcra, ahonnan az Alzaboxból is kerülne.[ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
tomp
félisten
válasz
kgyuri #14174 üzenetére
Na igen lehet jobb lenne elengedni a márkát de nagyon tetszik a hangja illetve melyik füles tudja legalább ezeket?
Azaz ennyire testreszabható a vezérlése, tudása, szolgáltatása?Volt előtte két 1More fülesem is, azokkal nem volt ilyen gond.
A csere NeoBuds Pro az első percétől kezdve hibátlan.Először nyilván majd kérek javítást(csere) az alzánál. Esetleg az Edifier-nek írok és a levelüket csatolom az alzának. Így az esetleges alzás ellenkezést akadályozom meg mivel ha maga a gyártó írja le, hogy cserélni kell akkor szerintem az eladónak cserélnie kell.
-
Ádám16
addikt
Nekem is megjött az Edifier Neobuds Pro.
Tyűha... Nem volt még TWS fülesem, de ez ennyiért (25) odab*.
-
<Adamsky>
nagyúr
Nálam csak egyszer adott pattanó hangot. Utána már mindig csak "diszkréten lehúzta" a magasakat. Az is lehet, hogy nem a driver, hanem az azt vezérlő egység (hangváltó?) vacakol. Ezzel a hol működik, hol nem, nem tudtam mit kezdeni. Azzal pláne nem, hogy most mintha folyamatosan jó lenne. Majd lehet próbálgatom még, de most (idén) nem akarok már erre több időt szánni.
Én biztos vagyok benne, hogy nem az armatúrás meghajtók ilyenek. Volt előtte két 1More fülesem is, azokkal nem volt ilyen gond.
Az, hogy nálad most már másodszor is előjön, ráadásul két különböző széria esetén ...
Én azt hiszem (a helyedben) visszavinném és elengedném ezt a márkát / típust. -
tomp
félisten
válasz
-NoVa- #14171 üzenetére
Oké legyen de érdekes, hogy neki is ugyan ilyen hibája volt. Nekem is az első generációnál ugyan ez volt csak annyi eltéréssel, hogy azt hiszem nem a jobb hanem a bal oldali magas hangja köszönt el.
Először azt gondolná az ember, hogy a DD membrán adja meg magát de itt a magas hang megy el amit ugye nem a DD adja hanem az armatúra.
Akkor ennyire nagy a kondik selejt száma, hogy ő is kifogta én pedig már másodjára? Akkor ez a kondi gyártó inkább wc papírt gyártson...
Bár ha kondi hiba lenne akkor mitől tud megjavulni? Mivel ugye nála is megjavult kb 1év pihenő után és nálam is megjavult egy NAGYON hangos kemény zenétől az első generáció. -
-NoVa-
addikt
Ilyet nem csinálnak az armatúrák, sokkal inkább valami kondenzátortöltés probléma. Kifogtak egy selejt szériát valamelyik panelre forrasztott elemből.
Az armatúra 60-as évek óta létező technológia, kiforrott, és a korlátaiban egészen tágra kitolt dolog már, sehol máshol nem csinál ilyeneket, másból ered a hiba. -
tomp
félisten
válasz
<Adamsky> #14167 üzenetére
Igen 2db DD van benne. Így értettem.
Igen nekem is ha pihen egy kicsit. Legyen az akár egy hosszabb pause utána megint jó kb 5-10mp-ig. Mikor a zenének vége pár mp elteltével hallani egy halk pattanást. Mintha akkor állna helyre az armatúra. Utána ha zenét indítok megint kiakad.
Neked egyébként milyen körülmények között jött elő a hiba?
Ültem a gép előtt a 22fokos szobában. 1órája ment a füles és az egyik karácsonyi dalt() hallgatva egyszer csak puff ennyi volt.
Igen mikor rendeltem a fülest, hozzácsapták a "Be nem vált ajándék kicserélése utalványra január 31-ig (EDFb25b)" opciót.
Ha ennyire tré az armatúra akkor miért használják a gyártók? Nem lenne jobb a 2db DD?
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem azt mondom, hogy tuti mindent - legfőképp bármilyen állapotban - visszavesznek, de szvsz. ha kibontás és próba után (2-3 alkalom) nem tetszik, akkor szépen visszacsomagolva, ha hiánytalan állapotban visszakerül a termék (akár füles), akkor visszajár a pénz is. Itt írnak egész hosszan róla.
3. pont: A termék (amelyre a Szolgáltatás vonatkozik) azonosító jele, illetve címkéje sértetlen marad, továbbá a Megrendelő a terméket a termék gyártója által meghatározott rendeltetésszerű használatnak megfelelően használta;
Én ez alapján gondolom, hogy amit fentebb írtam, megfelel a valóságnak.
-
<Adamsky>
nagyúr
"OnePlus Buds Pro 2 a dual driverrel hibamentes."
Abban két dd. meghajtó és nem dd+ba van, nem?
Neked egyébként milyen körülmények között jött elő a hiba? Nekem az első füles (ami "pattant") még akkor hideget sem kapott, mikor ez történt (viszont kb. már 1 éves volt)."Nálad is ugyan ilyen jellegű hiba."
Igen, az első - amit gariztattam - nagyon hasonlóan viselkedett, mint a tiéd (leszámítva azt, hogy bármit csináltam vele, az csak egy kis pihenő után, és csak egy rövid ideig volt jó)."Szerinted ezt az Alza cseréli?"
Passz. Nincs tapasztalatom az Alza-val (garanciális téren).
Ezt nem ilyen karácsonyi akcióban vetted? Most - még a fülesekre is (az én Technics-em is így jött, de az maradni fog) - van ilyen visszavételi akció jan. 31-ig, arra az esetre, ha az ajándék nem válna be.
"Addig még hátha megjavul." - úgy legyen! Engem speciel az ilyen hibák rohadtul szoktak idegesíteni. Elmegyek egy hosszabb futásra / kocogásra, és a felénél, harmadánál egyszer csak elmegy a balance ...
-
tomp
félisten
-
Face8814
őstag
Nagyon köszönöm mindenkinek a tippeket
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... az armatúra még túl "rideg" lenne amitől "kiakadt"? "
Ez létezik? Csak mert én is szívtam az L3P-vel futás közben (izzadság + hideg). Sajnos futás közben nem sikerült rájönnöm, hogy mi okozza a gondot: kicsapódik a pára??, az armatúrás driver sz@rakodik?? ← ennek mondjuk ellentmond, hogy volt olyan futás, amikor gyakorlatilag teljesen elment a jobb - néha pedig a bal - oldal. Otthon aztán - kis pihenő után - mindig jó lett. Szóval hasonló a szitu, de mégsem olyan, mint a tiéd."Az első NeoBuds Pro-nál is ugyan ez volt. Ott mire megjött a garis új darab ... "
Ez már-már kísérteties. Nekem az első (a fenti már a garis) L3P-nél ment így el a jobb oldal egy "pattanás" kíséretében. De csak a magasok. Ez sokáig aztán azt produkálta, hogy a bekapcsolást követően X pecig (ne kérdezd, már nem emlékszem rá), jó volt, aztán mintha valaki szépen lehúzta volna a magasakat jobb oldalon ...
Megjött a csere, félretettem. Most ~1 év elteltével szedtem elő a fiókból, és most jó (az más kérdés, hogy az üzemideje nagyon visszaesett).Szóval jó ez az L3P, de vagy a (hosszútávú?) minőséggel van gond, vagy én használtam "kicsit extrém" (télen-nyáron / hidegben, melegben) körülmények között.
-
Medianal most 30 volt a sony WF-C700N, elhoztam, de szomoruan tapasztaltam, hogy ez is kiall annyira a fulembol, hogy a bukosisak beleakad, ahogy leveszem. Egyebkent okes, meg az uzemido es a hang miatt elorelepes, de ez egy fontos pont lett volna.
Everybody lies.
-
tomp
félisten
válasz
<Adamsky> #14156 üzenetére
Igen. Gyengébb a jobb.
Ha csak a jobbot hallgatom akkor nem tűnik fel de egyszerre a kettőt már igen.
Mintha valami ruhaszöveten keresztül szólna. Magas hang kevesebb és tompább.
Nincs bejáratva és az armatúra még túl "rideg" lenne amitől "kiakadt"?
Az első NeoBuds Pro-nál is ugyan ez volt. Ott mire megjött a garis új darab a hibás megjavult miután ráküldtem egy hardcore bass zenét. -
-
PROHARDVER!
Legyetek szívesek az OFF-olást befejezni, köszönjük!
-
bwoay
nagyúr
válasz
stellaz #14151 üzenetére
értem, hogy te ezt így gondolod, de a jog nem így rendelkezik.
a két idevágó passzus az alábbi:
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 7.§
19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet 5.§A gyakorlat ettől eltérhet, de abban az esetben, ha nem valósítható meg az azonnali csere, és a kereskedő 15 nap türelmet kér a termék beszerzésére, jogszerűen jár el.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz
stellaz #14145 üzenetére
nem. mármint nyilván kérheted a vételár visszafizetését, és lehet, hogy vissza is kapod, de fontos tudni, hogy törvény erre a kereskedőt nem kötelezi ilyen esetben. ha hibásat adtak, vagy 3 munkanapon belül meghibásodott, akkor kötelezően cserét ír elő a kormányrendelet, elállásra nem jogosítja fel a fogyasztót. Erre utóbbi csak akkor válik jogosulttá, ha a kereskedő egyáltalán nem tudja/akarja kicserélni a hibás terméket.
-
tomp
félisten
Frissen bekapcsolva az első magas éles hang megszólaltatásakor száll el...
A hangerő mindegy neki.
Úgy is hallani ha eleve úgy indítom el a zenét, hogy nincs fülemben.Mozgatást úgy értem, hogy a füles belső részére levegőnyomást fejtek ki.
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
3 napon belül pénzt is vissza kérhetsz, ha hibás a cucc. Magyarán megveszed,. kiderül hibás, egyből visszaviszed (3 nap), vagy azonnali cserét kérsz vagy a pénzt vissza. A kereskedő még nem vitathatja a.dolgot, maximum csak utólag.
Logikus is, eleve rosszat adtak el.[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Nincs szerencsém az Edifier fülesekkel...
A NeoBuds Pro 2 is rakoncátlankodik...
A jobb oldali tegnap egy nagyot pattant. Azóta bekapcsolás után kb 10mp-ig rendesen szól utána pattan és a balansz elmegy balra. A magas hang kb megszűnik. De ha hagyom tovább üzemelni akkor nagyon lassan visszajön a hangja. Ha mozgatom a fülemben úgy, hogy nyomás alakuljon ki a füles belső részében akkor a mozgatás alatt rendesen szól.
Szerintetek mi lehet ezzel is?
Alzás vétel amúgy. 2év garival. -
bwoay
nagyúr
válasz
stellaz #14142 üzenetére
az idézetben. mindvégig arról beszéltem, hogy pontatlanul fogalmaz, és valótlanságot állít - ebben a sorrendben.
"ha a megvásárolt termékről lényegében azonnal kiderül, hogy hibás, akkor a három munkanapos cseregarancia szerint a kereskedő 3 munkanapon belül köteles azt kicserélni, vagyis nem hivatkozhat például aránytalan többletköltségre vagy más okokra."
ez egy katyvasz.
nem "lényegében azonnal", hanem konkrétan 3 munkanapon belül. Ez pedig lehet akár 5+ naptári nap is, ami minden, csak nem azonnal. Tehát megveszed pénteken, kedden elromlik (vagy rájössz, hogy eleve rossz volt, tökmindegy), akkor még benne vagy a határidőben - a kereskedő nem ajánlhat fel garanciális javítást, hanem cserélnie kell. Mérlegelés, bevizsgálás nélkül.(tudom, hogy te tudod, az idézetben elhangzottakat helyesbítem)a csere pedig vagy azonnali, vagy ha erre nincs lehetőség, akkor törekedni
kell arra, hogy 15 napnál többet ne vegyen igénybe. de nincs ilyen, hogy 3 napon belül ki kell cserélni. ezt meg azért fontos tisztázni, mert elállásra sincs lehetőség arra hivatkozva, hogy a csere nem történt meg 3 napon belül.
-
Face8814
őstag
Sziasztok,
Páromnak szeretnék ajándékba venni egy in-ear pálcikás kialakítású tws fülhallgatót 50eFt-ig.
Főként elektronikus zene hallgatásra használná munkába járás közben.
Iphonenal használná és kizárólag ez a kiállítás jöhet szóba.
Mit tudnátok ajánlani?
KöszönömAz ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
bwoay
nagyúr
válasz
stellaz #14139 üzenetére
valamiért széles körben elterjedt ez a "3 napon belül kötelesek cserélni" tévhit. illetve olyan nagyon nem csodálom, ha konkrétan ilyesmivel foglalkozó oldalak is ennyire félreértelmezik a 3 munkanapot, ami egész másra vonatkozik.
-
stellaz
veterán
Ugyanezt írtam elsőre is.
Rákeresve egy fogyasztói oldalról idéztem, nem volt kedvem jogszabályt turni.
Azt is írtam, hogy van egy bírósági állásfoglalás is a jogszabállyal kapcsolatban, ami egyértelműsíti, hogy a kereskedőnek csak utólag van lehetősége vitatni a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz
stellaz #14135 üzenetére
annyit kérdeztem, hogy honnan származik az idézet - azzal segítettél volna, ha elárulod.
ugyanis a 3 nap nem a cserére, hanem a termék hibájának észlelésére vonatkozó határidő. Tehát ha egy újonnan vásárolt termék esetében 3 (munka)napon belül működésbeli hibát tapasztalunk (ÉS a hiba a rendeltetésszerű használatot akadályozza), akkor a kereskedő nem ajánlhat fel garanciális javítást, hanem köteles a terméket kicserélni. A cserének azonban nem kell megtörténnie 3 napon belül - amennyiben azonnali, készletről történő cserére nincs lehetőség, úgy a javításoknál érvényes 15 napos határidő lép érvénybe - bár erről csak annyit mond a rendelet, hogy "törekedni" kell rá.
Mindezzel együtt az Aqua nyilván mindkettőtök esetében szabálysértést követett el. Sosem fogom megérteni, hogy ekkora cégeknél mi célt szolgál az ilyen pitiáner hozzáállás. Kétlem, hogy ebből származik a bevétel érdemi része. Ha pedig igen, akkor a hitelrontás sokkal nagyobb károkat okoz hosszú távon.
-
VásRló
tag
Tudtok olyan neckband-es(amit nem hagyok el és lépek rá, mint a linkbuds-ra:p) fülhallgatót, aminek JÓ a mikrofonja, és normálisan értenek a telefonban?
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Jelenleg egy Sennheiser Momentum True Wireless 3 fülest használok a legnagyobb megelégedéssel, imádom a hangzását, elektronikus zenék közül a Hardstyle műfaj, amit fogyasztok vele 95%-ban. Van közületek olyan, akinek az előbbi típussal van összehasonlítási alapja egy Technics EAH-AZ80E fülessel?
-
stellaz
veterán
válasz
Janaboy #14131 üzenetére
3 napos elállás nem is.De 3 napos azonnali csere vagy visszafizetési garancia igen. Teljesen logikus is, mert ez ugye hibás szerződéses teljesítés, te jóért fizettél, de ő gyári hibasat adott.
"Mi a három munkanapos cseregarancia?
A jogszabályok előírják azt is, ha a megvásárolt termékről lényegében azonnal kiderül, hogy hibás, akkor a három munkanapos cseregarancia szerint a kereskedő 3 munkanapon belül köteles azt kicserélni, vagyis nem hivatkozhat például aránytalan többletköltségre vagy más okokra. Fontos, hogy ez a szabály csak a hibás termékekre vonatkozik, ha a termék rendeltetésszerűen működik, akkor a kereskedő erre nem köteles." -
Atomizer
tag
válasz
stellaz #14114 üzenetére
Aqua-nál én is szívtam. Egy SSD-t vettem, ami lassabb volt, mint egy pendrive. Visszavittem másnap, hogy ennek így nem sok értelme van, az ott levő két eladó megnézte helyben, tényleg lassú. Azt mondják kell 14 nap amíg átfut és visszautalják az árát. Aztán jön egy e-mail, hogy ugyan visszavették, de 100%-os az amortizáció mértéke, mert többet használtam, mint kellett volna. Másnap. Egy SSD, amiben nincs mozgó alkatrész. Sok e-mail és panasztétel után nagy kegyesen visszautalták. Óvatosan az aqua-val. Érdemes a google értékeléseiket elolvasni, tele van 14 napos elállás megtagadása panaszokkal.
-
Introdoktus
junior tag
Sziasztok!
7 éves kislánynak keresek karácsonyra egy Galaxy A14 mellé TWS fülest. Agybadugós verziót szeretne. Árban 25-30.000 Forint körül gondolkodom.
Van esetleg ajánlott vagy best buy ebben a kategóriában?
-
sensejke
aktív tag
válasz
norbertinjou #14125 üzenetére
Fülhallgató topic nem fejhallgató.
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
sensejke
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgatom itt a topicot és sokszor láttam a Anker Soundcore Liberty 4 NC TWS-t mint jó vétel. Tényleg ennyire jó?
Hasonló árkategóriában (~30k) keresek fülest főként d&b, dubstephez.
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
norbertinjou
csendes tag
Sziasztok !
Segítsèget szeretnèk kèrni tőletek.
Otthoni mozizáshoz szeretnèk egy vezetèk nèlküli fejhallgatót.
Van egy Steelseries artic nova 7p-m ,nagyon meg vagyok elègedve vele.
Eddig hibátlanul működött mindennel, de vettem egy új tv-t Lg G3 ès sehogy nem tudom őket összepárosítani a tv nem látja . Az előző tv- vel működött .
Rengeteg videót megnèztem youtube-on , de elèg règi fejhallgatókat ajánlanak ès már vagy nem lehet kapni ès elavultnak számítanak (számomra) vagy külföldről kène beszerezni amit a garancia miatt nem erőltetnèk.
Tudnátok ajánlani nekem valamit amit itthon beszerezhetek ? Fimnèzèsre , tv-re . Netflix .stb.
Ár . 100-150 körül valami minőségibb darabot szeretnèk
Ha lètezik ilyen ,hogy dolby atmos-t tudná az szuper lenne vagy valami tèrhangzás .
Teljes mèrtèkben mozizáshoz kellene.
Láttam valamelyik videóban ajánlották a Sony wh -1000 mx4-et ,de nem tudom ,hogy ez megfelelő lenne-e nekem erre a cèlra .
Segítsetek lègyszi . Teljesen elvesztem az információkbanKöszi
-
<Adamsky>
nagyúr
A leírásban (utolsó oldal, lap alja) van egy "kézi visszaállítás" lehetőség. Ha az sem segít akkor jó eséllyel kifogtál egy hibás példányt.
Egyébként mikor csatlakozik mondjuk a telefonodhoz, akkor tudsz hangerőt állítani? Az értem, hogy nem hallasz semmi, de számot kellene, hogy tudj léptetni, a zenét megállítani, elindítani, vagy épp hangerőt állítani (ilyenkor a telefonon meg kellene, hogy jelenjen a hangerőállító csúszka). -
net91
senior tag
Napi hírek hallgatásához az Alzán vettem egy JLAB Go Air pop true wireless fülhallgatót.
A fülhallgató csatlakozik az eszközökhöz, de nincs hang. Egy alkalommal tudtam hangot kicsikarni belőle, de akkor is csak a bal oldali szólt, az is halkan. Most egyik sem. (A töltés fullon van)
Én csinálok valamit rosszul, vagy ez egy sz*r fülhallgató? Telefonon és tv-én párosítottam.Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
Lajmund
őstag
Samsung 3 honap után küldte az ajándék szíjat az orámhoz rengeteg telefonálás és email után amikor már fogyasztóvédelemmel fenyegettem őket. Végig tereltek hogy majd na most na majd nem soká 3 honapig ez ment...Szánalmas kategória amit művelnek. Már volt hogy úgy hívtam fel őket hogy szeretném a napi terelő mesét. Számomra felfoghatatlan hogy egy ilyen jó cuccokat gyártó cég így áll ehez. Valószínűleg a következő váltáskor más márka telefonja és oráját fogom venni hiába jók a termékeik.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
TomPack
őstag
válasz
stellaz #14114 üzenetére
Az ilyenek miatt egyre jobban értékelem az Alza azonnali cseregaranciáját.
Van amikor ingyen is kilehet fogni az adott termék mellé, de általában +10% a felára.
Szó nélkül, és kérdés nélkül azonnal cserélik egy bontatlan vatta újra ha bármi gond lenne vele.
Egyszer már élnem kellett a lehetőséggel.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
-NoVa-
addikt
-
stellaz
veterán
válasz
-NoVa- #14112 üzenetére
Mondjuk azért az kemény.
Én pólusnál lévő aquában majdnem verekedtem hasonló miatt
Aznap, de konkrétan 2 órával azelőtt vett elektromos roller kormány rózsája be volt szakítva, lötyögött az egész. Erre azt mondták, hogy nem előttük nyitottam ki, meg hasonló bullshit szarságokat, pedig nem is a pénz kellett volna, csak egy másik cucc. Ott eléggé elragadtak az indulatok, de végül vissza adták a pénzt, bár még kellett pár kört futni.
Haverom meg leadott javításra valami profi hangtechikai cuccot, aminek valami apr, nem létfontosságú funkciója nem ment. Bevizsgálták, mondtak neki egy olyan árat, ami gazdasági totálkár volt, de közben el is szarták neki teljesen, amit otthon realizált, miután hazavitte. Felhívta őket és mondta, hogy legalább az eredi állapotot legyenek kedvesek helyre állítani, de csak a teljes javítás árán akarták. Erre közölte a fazonnal, hogy most bemegy és kurvára megveri.
Pár perc múlva visszahívták, hogy megjavítják neki és amikor érte megy, akkor legyen nagyon kedves a kollégával, mert ő nem tehet semmirőlCsak szomorú, hogy ilyeneket kell csinálni, hogy valamennyire érvényesítsd a jogos igényeidet.
-
Janaboy
veterán
válasz
-NoVa- #14112 üzenetére
Az meg, hogy a beázott kapcsolójú Watch 4 javítására rákérdeztem, arra közölték, hogy az nem garanciás javítás, mert a vízállóság rating a vásárlás pillanatáig él, ha kibontottad, onnantól degradálódik.
LOOOOL
Nekem is van vitám Z Flip 4 kapcsán, de amíg nem zárult le addig nem írom le a részleteket
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
-NoVa-
addikt
válasz
-Maci- #14110 üzenetére
Nem a gyártó, hanem a képviselet hibája. Ilyenkor meg lehet kerülni a képviseletet, írni a központnak a sztoriról, aztán azok majd lecseszik a helyi erőt, ha szaporodnak a panaszok.
Minőségben eddig is kettős az élményem. Az S21 teszi a dolgát még, ahogy az S7 és S9 is a gyerekeknél, de... Az S21 sim foglalata megdöglött, kontakthibás vadonatúj simmel is. Erre mondjuk pár perc alatt megoldás volt az esimre váltás.
Vízálló, volt már tó fenekén is a lányomnak köszönhetően, de mostanra kissé kételkedek a vízállóságában, mert a hátlap ragasztója részben megszünt ragadni. Nem az az örök élet, mint a régebbiek.Az meg, hogy a beázott kapcsolójú Watch 4 javítására rákérdeztem, arra közölték, hogy az nem garanciás javítás, mert a vízállóság rating a vásárlás pillanatáig él, ha kibontottad, onnantól degradálódik.
Na itt érzem magam felelősnek, hogy nem borítottam fel az infópultot egy ilyen után, hanem megjavítottam magam az órát. Amíg az ilyen supportot gyújtogatás nélkül lenyeljük, addig házmesterekből és kormányból sem kapunk jobbat.
-
-Maci-
addikt
-
stellaz
veterán
válasz
Janaboy #14105 üzenetére
Kénytelen volt, mert elég kínos volt, amikor megkérdeztem a fickót, hogy szerinte ez koszos-e? Beleírattam a jegyzőkönyvbe is, hogy vatta új, originál csomagolású harangot tettem rá az orra előtt. Mindezt az után, hogy egy nő úgy mondta nekem a telefonba, hogy előtte van a füles és undorító az egész és jó lenne ha takarítanám a fülemet. Ez is milyen már?
Azt tudni kell, hogy minden egyes használat után sebbenzinnel takarítottam le, amikor halkulni kezdett, akkor pedig kifejezetten alaposan kipucoltam. Csak azért nem áztattam ki a harangot benzinben, mert szemre teljesen tisztának tűnt.Ezek után semmilyen Samsungot nem veszek, pár hónap alatt kettő ment tönkre, de már a garancia alól is ki akarnak bújni. Pedig a hivatalos boltban vettem, de úgy látszik ez se sokat számít.
-
stellaz
veterán
Samsung Buds2 garanciális (nem) javítás:
Ma elmentem érte a Samsung hivatalos szervizbe, ott visszaadja a fazon, a jegyzőkönyvben az van, hogy a karbantartás és takarítás hiánya miatt rossz, ezért erre nincs garancia. Megnézem, szabad szemmel teljesen tiszta, leszedtem a harangot, alatta is teljesen tiszta. Ablak felé fordítom, úgy is szinte teljesen tiszta, a rács egy kis részén, a rácsok lyukaiban van némi kosz, amit nem tudom mivel lehetne kiszedni, szabad szemmel nem is nagyon lehet látni. Telefonnal befotózva és kinagyítva lehet látni, hogy van ott egyáltalán valami. Ez a durva halkulást és a recsegést egészen biztosan nem okozhatta.
Úgyhogy ott helyben tettem rá egy teljesen új harangot és vissza is adtam. Mondtam, hogy ki sem próbálom, mert akkor ugye egyből ugrana is a garancia. Mármint az ő álláspontjuk szerint. Fasza kis szolgáltatás. -
-NoVa-
addikt
válasz
Janaboy #14102 üzenetére
:)
Irigykedek ám, olcsón letudnám az egész hifitémát, nem bohóckodva elektrosztatikus fülesekkel.
Azért összegezve a konkrét füles egy 2x7 driveres Mangird Tea. XM5 árban van, vagy csak kicsit felette, és nagyjából ez az a szint, ahol a jó térérzet megjelenik az in-ear cuccoknál. Kikerül a fejből a zene, nem a 2 fül között áll össze a hang, hanem egy fokkal hangfalszerűbben, testen kívülről is megszólaló hangokkal.
Persze ez is csak egy lépcső, még nem hozza az sokszorosába kerülő IEM-ek holografikus valóságérzetét, de arra kiváló, hogy megmutassa, mit jelent az, amikor szűkös térre fanyalgok egy TWS-nél. A forrás ugyanúgy LDAC BT.
-
Janaboy
veterán
válasz
-NoVa- #14100 üzenetére
Jajj pont én!? De nekem olyan bot hallásom van
És még mindig nem tudom hova tenni ezt a fura térhangzást.
Úgy látszik nekem jobban tetszik amire Adamsky írta hogy a fejemben szól mint amikor körülöttem
Tegnap amúgy hallgattam sokat, nagyon szépen szól, kényelmes.
De rájöttem hogy szeretem a Sennheiser hangját is.
Valószínűleg a populárisabb zenék amiket hallgatok ott nem biztos hogy annyira kijön az IEM előnye.
Bár nem tudom pl Enya hova sorolandó
De amúgy nem is vészes a kábel, legalábbis itthon, de azért tényleg nagy előny a teljes tws szabadság.[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Janaboy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest