- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
tamas.nick #14625 üzenetére
Buds Pro 2-n úgyis elcseszték az AirVOOC töltést. Rárakom a OnePlus töltőre, elkezd tölteni, hűtés beindul aztán kb 10perc után elkezd villogni a töltő pirosan, hogy hibát észlelt ezért leállt. Ilyenkor a füles lefagy azaz hiába nyitod ki, csukod be folyamatosan világít a narancs LED és nem reagál semmire.
Be kell dugni a kábelt és egy pillanatra áramot adni neki.
Ha egy alap Qi töltőre rakom az szépen feltölti hiba nélkül. -
zümzümm
senior tag
válasz
tamas.nick #12708 üzenetére
Értem, hát akkor ez ennyi. Köszönöm az infot!
#12709 bwoay
Azért jó lett volna ha az app is felkerül, pl az ambient mértékét állítgatni. -
floratm
senior tag
válasz
tamas.nick #11262 üzenetére
Pedig az itt mértékadó scarbir is azt irja hogy a Redmi Buds 4 Pro az eddigi legjobb fülhallgató a xiaomitol, a pistonok pedig eléggé népszerűek voltak annakidején
-
cuko
aktív tag
válasz
tamas.nick #11262 üzenetére
Szuper, koszi a velemenyt.
A tesztek alapjan a mikrofonja is kicsit jobb a 4 Pronak, ez erezheto volt szamodra?
A LinkBuds S azert meg 1 kategoriaval dragabb, eloszor maradnek 30k alatt, ha nagyon nem birom, akkor feljebb valtok majd 1 ev mulva, ezt pedig tovabbajandekozom.
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz
tamas.nick #11169 üzenetére
Már nem elérhető.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
blueye
veterán
válasz
tamas.nick #10839 üzenetére
Most megfogtál, én úgy emlékeztem h frissítettem, ezek szerint nem.
-
válasz
tamas.nick #10835 üzenetére
Amíg nem ezeket használtam nálam is szarabb volt, mint az T65. Nekem mindegy mit csinálsz.
-
blueye
veterán
válasz
tamas.nick #10835 üzenetére
Firmwaret frissítettél?
-
válasz
tamas.nick #10830 üzenetére
Nekem eleinte nagy csalódás volt még a T65 is jobb minőségű volt. Azóta megtaláltam a számomra jó beállítást és egy 2014-es puttonyos kocsiba is simán telefonálok 150-nél ahol már zörög rendesen, de a másik oldalt alig hallani a kocsit engem meg rendesen. Szóval megvagyok vele elégedve. Szerintem 60-at is megérne, de 4297-ért BB volt.
-
válasz
tamas.nick #10826 üzenetére
A hívás részen a Sidestone-t fel kell tolni és használni, meg azt mindenképpen ki kell kapcsolni, hogyha nem beszélsz akkor ne némítsa automatikusan a mikrofont, mert akkor amikor elkezdesz beszélni az elejét és mikor befejezed a végét harapja.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz
tamas.nick #10605 üzenetére
Hamarosan jön a OnePlus Buds Pro 2 dual driverrel. 11+6mm.
Ezen felül LHDC 4.0-val ami jelentsen bármit is. -
-NoVa-
addikt
válasz
tamas.nick #10605 üzenetére
DD-Audio store aliról, vagy a Linsoul-tól is ugyanaz jön. Nem LinkBuds specifikus, "csak" erre is jó.
-
-NoVa-
addikt
válasz
tamas.nick #10556 üzenetére
Egyelőre a nyitott LinkBuds-al tesztelgettem, az első párosítás utáni zökkenőket, lecsatlakozásokat leszámítva, amíg beállította az eszközöket, meg az auto switchet, stabil és váltogat jól macOS - Android között.
A Samsung multipoint megoldása után kicsit fura, hogy nem preferálja a telefont, hanem erőltetni kell a váltást, vagy leállítani a zenét a gépen, hogy átmenjen a telefonra a hang. Nem rossz, csak más, pár alkalom után megszokom. Ha telefonon kierőltetem a váltást, megáll a gépen browserben háttértabon futó youtube lejátszás, ez kényelmes. -
patomi
őstag
válasz
tamas.nick #10469 üzenetére
Na, tök jó, erről fogalmam sem volt. Akkor csak az a kérdés mi fér be a tokba. Előfordul, hogy a tok korlátozó tényező.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tamas.nick #10455 üzenetére
" ... sokan panaszkodnak a szivacsos fülpárnára, hogy nagyon hamar elkopnak ... "
Ezek a szivacsos / memóriahabos illesztékek mind ilyenek. Nálam ezért is esett ki elég hamar (gyakorlatilag ki sem próbáltam, maradtam a hagyományos illesztékeknél).
Érdemes -NoVa- írását / tapasztalatait ezzel kapcsolatban elolvasni.
Egyébként úgy tudom jár a füleshez hagyományos illeszték is. -
patomi
őstag
válasz
Van hozzá normál illeszték is nyilván. Azzal is simán használható.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
Janaboy
veterán
válasz
Vegyél rá comply szivacsot.
Amúgy biztos a mementum tws3 is jó.Janaboy
-
madmike
őstag
válasz
tamas.nick #8362 üzenetére
Ma megjött a Haylou w1-em. Az első benyomások kifejezetten pozitívak.
Amikor párosítottam a telefonommal egy felugró ablakban tudatta velem a bal/jobb füles, illetve a tok akkumulátorainak a %-os töltöttségét. Ezt azóta se tudom előszedni. Hol tudom megnézni?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
tamas.nick #8342 üzenetére
A problémám megodódott, leírom, hátha másnak is jól jön.
Samsung telefonom van, a Galaxy Store-ból letölthető a SoundAssistant nevű app, abban be lehet állítani, hogy a hívás, ébresztés és értesítések hangját engedélyezze vagy se a csatlakoztatott heatset esetében: Advanced settings -> Alerts through headphones.
Így végre nyugodtan élvezhetem a zenét/filmet, miközben a füles csatlakoztatva van PC-re és mobilra, nem szakítja meg semmi (kivéve a telefonhívás, azt engedélyeztem az app-ban).OnePlus-ban gyárilag van erre lehetőség:
Settings > Sound > Earphone mode > Notification ringtone in earphones > Never.[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz
tamas.nick #8342 üzenetére
Jabra Elite 2 szokott lenni 20 körül az jó hangzásra.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tamas.nick #8328 üzenetére
Hát, ez kapufa, bocsi. Én csak annyit láttam (YT review) és olvastam (itt a PH!-n), hogy tud multipoint-ot. Fene se gondolta volna, hogy ilyen furcsán (nem csak audio focus-t vált, hanem - ha jól értem - nyom egy pause-t az éppen aktív eszközön) implementálták ezt a funkciót.
Egyébként nem lenne ez így (se) rossz, ha rendesen működne, csak az a baj, hogy - főleg Windows alatt - ha több lejátszó is aktív (mondjuk egy foobar2000 "leküldve ikonba" és egy Spotify), akkor abszolút nem biztos, hogy a fej/fülhallgató play/pause gombjára a Spotify áll le (ha éppen az szól), viszont előfordul, hogy a foobar2000 elindul.Az app-al, amit Csongor Oszt ajánlott jutottál valamire?
-
Csongor Oszt
csendes tag
válasz
tamas.nick #8331 üzenetére
Örülök! Nem nagyon merek személyes tapasztalat nélkül ajánlani, de vásárlás előtt keresgéltem, akkor bukkantam erre az appra, de aztán végül mégsem Redmi Buds 3 pro-t vettem.
-
Csongor Oszt
csendes tag
válasz
tamas.nick #8328 üzenetére
Mi Buds M8, próbáld ezzel az appal a play-ből.
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
tamas.nick #8308 üzenetére
Megjött a Redmi Buds 3 Pro és hát... a multipoint-ot jól elcseszték.
Szuper, hogy 2 eszköz között automatikusan tudok váltani, de ennyi is a pozitívum.
A laptopom és a mobilom van csatlakoztatva, ha filmet nézek a gépen és bármilyen értesítés jön a telefonra, akkor a film megáll és a csengőhang lejátszása után 2-3 másodperc múlva visszatér a film hangjához (vagy nem indul el, médialejátszó válogatja). Másik eset, amikor csak netezek sok böngésző füllel, közben épp nem szól semmi, bejön szintén valamilyen chat értesítés és utána random valamelyik háttérben megnyitott böngészőfülön elindít valamilyen videót... katasztrófa. Reddit-en úgy látom a Sony 1000XM4-ben megfelelően implementálták a funkciót, ott a forráshangot halkabbra veszi, lejátsza az értesítési hangot és utána visszahangosítja az eredeti forrást [link] (persze az árcímke is más).
Hab a tortán, hogy a Redmi Buds 3 Pro-hoz nincs app, csak az új MIUI esetében lehet pár beállítást módosítani, többek között a multipoint ki-be kapcsolását is, emiatt ha zavartalanul akarok filmet nézni, zenét hallgatni, akkor a másik eszközön törölni kell a BT kapcsolatot. Így meg semmi értelme a multipoint-nak.Maga a füles amúgy jól szól, könnyű és kényelmes.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tamas.nick #8305 üzenetére
A Redmi Buds 3 Pro tud multipoint-ot. A hangminőségéről (zene, telefonbeszélgetés) nem tudok nyilatkozni, mert nincs ilyen fülesem.
Az tény, hogy ha komolyabb minőséget szeretnél (esetleg app-ot, amivel ez-az be-, ill. átállítható), akkor az nem itt kezdődik.[ Szerkesztve ]
-
válasz
tamas.nick #8305 üzenetére
Jabra-n kívül nem nagyon található multipointos fülhallgató.
30 ezerbe nem fog multipointos férni, úgy 50k-tól kezdődnek.
Tehát, Jabra Elite 75t (nem mindegyik bölcsője vezetékmentesen tölthető, erre oda kell figyelni), Elite 85t ill a mostani Elite 7 Pro. Az olcsóbb változatok nem multipointosak (pl: Elite 3).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Használt LAPTOP BAZÁR - HP - DELL - LENOVO (2 ÉV GARANCIA + SZÁMLA) Folyamatosan bővülő lista
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest