- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
Cathfaern #853 üzenetére
Mit értesz az Ati driver hekkelésén?!
Én ha ''Ati Radeon''-t adok meg a vezérlőpulton akkor nem indul az X.
Csak és kizárólag VESA-val indul.
A konfig: PBA Radeon9100; UHU 1.0
Csak azért kérdezősködöm mert ezzel a témával szívok két napja, de nekem felment az Ati driver.
Így utólag nézve majdnem simán.Van Ati control panel, ami felismeri a kártyát a legapróbb részletekig.
A modul amit használok: ''fglrx''
A beállító progi, az ''fglrxconfig'', kérdezősködik valami OpenGL dologról, de miután megírja a konfigfájlt, továbbra sincs hardveres 3d.
Tehát a 3d gyorsítást még nem sikerült előcsalnom.Továbbra is szoftveres Mesa van.
Úgyhogy ha tudnál/tudnátok segíteni az nagy segítséglenne. Én kifogytam az ötletekből és a tudományból, mondom két napja ezzel ''szórakozok.''
További érdekesség, hogy a ''glxgears'' csöppet lassul a hivatalos drivertől, de látszólag gyorsabban fut.
Illetve néhány játék, amely eddig nem futott, most fut. De a quake3, ami miatt elkezdtem ezt az Ati-mizériát, továbbra is tojik hardveresen gyorsulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Fujifilm X
- LEGO klub
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bluetooth hangszórók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest