Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Két problémám lenne:
A görgő még mindig nem működik
Hiába írom be azt, amit Polesz írt.
Van egy Xnview nevű képnézegetó progi (linux-win-stb. alá is. A program nagyon jó, mindenkinek ajánlom). Az a gondom, hogy nem tudom feltenni linux alá. Kitömöírtés után kapok egy-két fájlt, köztük egy ''install'' nevezetüt is. Ha ezt megpróbálom elindítani, akkor azt írja ki, hogy ''engedély megtagadva''(így, magyarul). Természetesen rootként vagyok bejelentkezve.
Közben rájöttem a megoldásra is: ki kell adni az ''install install [hova]'' parancsot. Erre az csinál egy ''install'' nevű fájlt, amit már simán el lehet indítani.
Viszont van egy újabb kérdés: hogy lehet az asztalra, illetve az ''alkalmazások'' menübe parancsikont (vagy valami ahhoz hasonlót) berakni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hiába írom be azt, amit Polesz írt.