Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Két problémám lenne:
A görgő még mindig nem működikHiába írom be azt, amit Polesz írt.
Van egy Xnview nevű képnézegetó progi (linux-win-stb. alá is. A program nagyon jó, mindenkinek ajánlom). Az a gondom, hogy nem tudom feltenni linux alá. Kitömöírtés után kapok egy-két fájlt, köztük egy ''install'' nevezetüt is. Ha ezt megpróbálom elindítani, akkor azt írja ki, hogy ''engedély megtagadva''(így, magyarul). Természetesen rootként vagyok bejelentkezve.
Közben rájöttem a megoldásra is: ki kell adni az ''install install [hova]'' parancsot. Erre az csinál egy ''install'' nevű fájlt, amit már simán el lehet indítani.
Viszont van egy újabb kérdés: hogy lehet az asztalra, illetve az ''alkalmazások'' menübe parancsikont (vagy valami ahhoz hasonlót) berakni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest