Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Fontolgatom, hogy lecserélem a winemet linuxra, de egyenlőre még ki kell gondolnom, hogyan viszem át az adataimat. Viszont ugye win mint olyan gyakran csak úgy javul meg, hogyha full reinstallt adok neki. Namost kérdem én (itt kérek meg mindenkit, hogy akinél szúró, illetve tűzfegyver van, az tegye el messzire) linuxál is kell ilyet?
Valamint nézegettem mennyire van driverrel állatva a linux. Atinál találtam drivert, talán nem lesz gáz, de pl ASUSnál nem akadtam driverre az integrált hangkarihoz (típus adataimnál). Pinnaclenél sem tól jó a helyzet sajnos.
Tűzfal témájával hogy állunk? Megbízható a beépített?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest