- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Amazon Kindle
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
hogyérted, hogy új disztribúció?
az uhu-nak egy újabb verziója?
egyébként nem kell várnod... nyugodtan törölheted a win-t, és felrakhacc egy linuxot...
én megtettem ezt kb. 2 - 2,5 hónapja, és nem bántam meg...
eddig is volt linuxom a win mellett, de ha valami nem ment linuxon, akkor menekültem a win hideg karjaiba... aztán gondoltam egyet, win le, winyó partíciókat totál lezúzva, teremtettem magamnek egy csak linuxos környezetet... mivel nincs menedékezért ha valami nem megy, bekell állítanom... szóval egy hónap alatt ha törik, ha szakad, egy atombiztos linuvx lesz a mellékhatása...
csak nem szabad feladni, olvasni, kérdezni, próbálni kell... (nem feltétlen ilyen sorrendben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest