Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
steveetm #1386 üzenetére
ifconfig-ot nem próbáltam (eddig nem is hallottam róla), holnap megnézem. Próbáltam az UHU tárcsázóval, azzal betárcsázott, de egy oldal sem jött be, aztán megcsináltam az adsl-setup-al (kétszer is), de ugyanaz (amúgy #1322-es hsz-be beraktam az adsl-setup beállításomat, hátha valaki meglátja, hogy mi a gond). Kipróbáltam az adsl-status parancsot is, az alapján is minden ok volt, élt a kapcsolat.
A kapcsolat elvileg létrejön, kipróbáltam direkt hibás jelszóval is, és azzal visszadobot, hogy nem jó. A modemen villognak a ledek ha beírok egy címet a böngészőbe, de soha nem jelenik meg semmi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest