Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- OLED TV topic
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP EliteBook / ZBook topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Sziasztok!
Két problémámra keresek megoldást:
1. Hogyan lehet úgy beállítani a Firestartert, hogy automatikusan elinduljon root jogok nélkül. Ha berakom a folyamatok közé, akkor elindulna belogolás után, de vinnyog, hogy csak rendszergazdai jogokkal lehetséges. Nem logolhatok be mindig rootként. Azért kell, mert az Azureusban a letöltés meg nem indul el firestarter nélkül. Mondjuk ezt sem értem miért van, de ez a legkevesebb.
2. A másik, hogy miként lehet több részre szabdalt rar fájlokat egyesíteni? Eddig nekem semmivel nem sikerült. Az unrarral vagy a 7zippel egyenként kitömöríti, de egyesítést már nem csinálja meg. Felraktam a Total Commandert is, ami wine alatt gyönyörűen megy, de az ALT+F9 kitömörítési parancsra meg leteszi tálcára, és nem a parancs indul el.
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest