Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
escape
aktív tag
Nem, dehogy, nem kell urjatelepíteni

Menj a Rendszer/Adminisztráció/Nyelvi támogatás menübe, telepítsd ha kéri a dolgokat, aztán lapozz le és pipa a magyarhoz.
Ilyen gondom még nem volt, mert nekem telepítés közben letöltötte a nyelvi csomagokat.
Mindezek előtt add ki a következő parancsot:
sudo pppoeconf
Ezután fog kérni néhány adatot, azt meg kell adnod, majd a kapcsolatot a következő paranccsal tudod létrehozni:
pon dsl-provider
bontani a kapcsolatot pedig:
poffHa ez megvan, akkor lehet a nyelveket telepíteni.
Remélem nem írtam el semmit, mert nekem egyiket sem kellett használni, mivel kábelnetem van igy mindent felrakott telepítés közbe.
Ha elakadsz kérdezz, de az előző hozzászólásomban ott van minden, linkekkel plusz azért mások irásait is olvasgasd, sokat lehet belőle tanulni.

Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest