Hirdetés

Aktív témák

• FefeeX
    veterán

szerintem, ha úgy gyenge 2 évet visszaolvasol, láthatod, hogy aki hajlandó maga is segíteni a saját baján, nem pedig csak rinyálni, annak szívesen segítek..

alapvetően a fórum alapelve nem azt feltételezi, hogy a másik ember teljesen cselekvőképtelen.. de ha szerinted ez így hatékony, csináld, majd észreveszed amikor magadra maradsz, esetleg mész tovább másik fórumra fárasztani.. hiszen van pár..

attól meg te igen távol állsz, hogy megmond a frankót,mi minősít engem és mi nem.. a sajnálatodat meg ne pazarold rám, fordítsd önmagadra, és hidd el, nekem sokan segítettek itt mert látták, hogy értelmes módon próbálom leírni a hibát és annak lehetséges kiváltó okait, környezetét, továbbá elkezdtem utánaolvasni, kipróbáltam pár lehetséges megoldást, míg mások csak bőgnek mint egy borjú..

ne aggódj, nem lesz több hsz-em feléd.. de egy ph-s őstag-tól nem ilyen sírás-rívást várnék el, lehet túl magasra tettem a lécet.. bár lehet az őstagság szakmai hsz-ei valami klános gémer hozzászólásokban ki is merültek.. :D

Most súgok Neked valamit:
    A hozzád hasonló, arrogánsan kedves emberek miatt van a linux ott, ahol van. Az oprendszer maga egész frankó, állati jól meg lett csinálva a szoftvertelepités meg a hasonlók, viszont még sokszor bele kell nyúlni, amihez azért az OS átfogóbb ismerete szükséges. Ez a dolog még megoldható lenne, ha nem olyanok lennének a "hozzáértők" mint Te, akik úgy gondolják, hogy ha nem gugliztál még 30 órát azért, hogy megoldd akkor így jártál, max lecseszlek miatta de nem segítek - amit Te is írtál. Ígen, annak ellenére, hogy rohadt sokat olvastam utána, mikor bejött az Ubuntu 7.04+Beryl mánia, még mindig meganoob vagyok a linux OS-el kapcsolatban, soha nem tanultam, és elég más mint a DOS. Nem ismerem magamtól a működését, és bár szedegettem össze morzsákat.
    Azonban aki wint használ se mindenki pro benne, lehet hogy csak játszani szeretne vagy a word-öt használni. A winesek annak se írják oda, hogy "vazze guglizd ki", hanem, bár az még sokkal egyértelműbb, elmondják neki hogy a harmadik gomb balrol. Nem az, mondom a harmadik. Én egyelőre felhasználói szinten szeretnék előbbre jutni, nem pro-ban.

Ha több normális ember lenne, mint akik itt segíteni is hajlandóak voltak, akkor lehet a linux már nemcsak akkora felhasználói bázissal rendelkezne, amekkorával rendelkezik - mert az a baj hogy alapvető problémák vannak benne - nem az a bajom hogy nem tudom a mindenki által ismeretlen programomat átkódolni benn, hanem hogy villog a hülye openGL lejátszás.

Egyébként guglizom már vagy egy órája, nem létezik hogy másnál nem villog csak nálam, de egyelőre nem találtam hasonlóproblémát...

Aktív témák