Aktív témák
-
-
n0_gAboR
őstag
A "linux" nem az arrogans emberek miatt tart ott ahol, hanem azert mert alapvetoen egy szerver OS, amit parancssorbol szoktak konfigolni.
Utobbi X evben indult meg a tendencia (a cegek/disztrok reszerol) hogy Desktop terjeszteseket pakoljanak ossze. Indulnak a legfontosabb dolgoktol, es haladnak a extrabb dolgok fele. Messze vagyunk meg a GUI-s konfiguralasban a windowtol.
Ezert ha valamire nem talalsz GUI-t, utana kell nezni, hogy hogy lehet megtweakelni command line-bol. Van amire sosem lesz GUI-s allitgato program.
Ezt valaki vagy elfogadja vagy visszamegy a windowsra amig nem lesz jobb a helyzet (ami egyebkent fel evrol fel evre radikalisan jobb lesz).
-
Vladi
nagyúr
Szerintem a fórumos arcok minősítésével óvatosabban.
Én eddig 2* kérdeztem wines topikban, de 0 választ kaptam.
Ha kezdő vagy linuxban, javaslom olvass el 1-2 alapművet. Vagy könyvet.
A wow wine alatt nem alap dolog.De szerintem ez itt a lényeg:
"This of course is normally a problem with the OSS (open source software) Drivers for ATi cards."fglrx-el nem ment?
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Gyermek PC játékok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Idézet: "Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye..."