- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Aktív témák
-
-
n0_gAboR
őstag
A "linux" nem az arrogans emberek miatt tart ott ahol, hanem azert mert alapvetoen egy szerver OS, amit parancssorbol szoktak konfigolni.
Utobbi X evben indult meg a tendencia (a cegek/disztrok reszerol) hogy Desktop terjeszteseket pakoljanak ossze. Indulnak a legfontosabb dolgoktol, es haladnak a extrabb dolgok fele. Messze vagyunk meg a GUI-s konfiguralasban a windowtol.
Ezert ha valamire nem talalsz GUI-t, utana kell nezni, hogy hogy lehet megtweakelni command line-bol. Van amire sosem lesz GUI-s allitgato program.
Ezt valaki vagy elfogadja vagy visszamegy a windowsra amig nem lesz jobb a helyzet (ami egyebkent fel evrol fel evre radikalisan jobb lesz).
-
Vladi
nagyúr
Szerintem a fórumos arcok minősítésével óvatosabban.
Én eddig 2* kérdeztem wines topikban, de 0 választ kaptam.Ha kezdő vagy linuxban, javaslom olvass el 1-2 alapművet. Vagy könyvet.
A wow wine alatt nem alap dolog.De szerintem ez itt a lényeg:
"This of course is normally a problem with the OSS (open source software) Drivers for ATi cards."fglrx-el nem ment?
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest